• Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Janusz [164.126.96.*]
    Ile do ilu warto trochę posiedzieć i przyglądać się z takim FF powinni powrócić do połowy formacji 7,70 według mnie 2-3 miesiące .

Nie zapeszać w piatek mieliśmy szkołę co mozna i jak mozna przestraszyć małych.

Powinno powoli bez rozgłosu iść do góry z wyjątkami :)))

Konsolidacja
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Blokowy [95.144.184.*]
    No dobrze zobaczymy Janusz jaki będzie kurs na święta i sylwestra.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~borg [5.173.106.*]
    widzę Janusz że się uspokoiłeś i ochłonełeś po piątku:)odrazu piszesz z sensem:)pozdro
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~West [83.7.89.*]
    Zobaczyłem inne ip myślałem że to podróba jakaś ale po sprawdzeniu jest ok.Widzą wszyscy kto chciał to dzisiaj sprzedał i odkupił,kto upilnował oczywiście,i tak będzie jeszcze wiele razy , a powoli na swoje poziomy powędruje .Pozdrawiam.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Janusz [164.126.96.*]
    Musi się mielić czy wierzycie aby ING wyszło z 90% stratą ??
    Blefy już nie przechodzą bloki na S i co tu dużo gadać w piatek łapałem na pierwszych dolnych jak i na drugich +28% -17% taki bilans.

Zabawa trwa maili się uczą , duzi dają odpocząć walorowi, realnie myślę żę na sylwka powinno kosztować to pow 3 zł ale z tak małym ff będzie targać i może być i 2 zł i 5 zł.
    Nie wiem nie wiem nie wiem dzisiaj piękna wymiana być możę zakończy na 1,12 atak na 1,44 od 1,25.

Ale tu robione są [pulapki na techników co mnie kręci, a jak wykręcą 7 zł za rok ???

Nie wiem wszyscy się czają jak ruszy to powinno przebić to cholerne 1,44. Myslę że trzeba tu być opanowanym i cierpliwym, ktoś chce zarobić i się nie dzielić z plebsem po to to strząchiwanie.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Janusz [164.126.96.*]
    Ale męczą na 1,10 mamy tu jednak konsekwentnych graczy.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~XXL [86.63.120.*]
    Bez "popieszczenia stóp" wybicia nie będzie.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Hans [89.78.72.*]
    Madzię wypadało by popiesćić he he he
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~West [83.7.89.*]
    Madzia się obraziła zaczęli co nie którzy używać inwektyw a nie potrzebnie .
    Kto chętny do wypiszczenia gorącej Madzi ;bo będzie warto he he he
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~nis [62.21.4.*]
    Kumy ,jest niebezpiecznie,zanosi się na wielką kupeczke.
    Moja kupka została niestety w Muszli heeeeeeee
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Janusz [109.243.91.*]
    A ja wam doradzę zainteresowanie wzrasta i na ich święta może tu być nie zapeszajmy nie pozwolą aby ich flagowa fabryka była warta 10%.

Wiecie co to wezwanie ........

Ja kupuję powychodziłem dzisiaj z innych pereł ze stratą
    Daswidania.
    Daswidania Ryba
    I jak podobała się sesja jakieś komentarze ??
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~nis [62.21.4.*]
    Ananasy wyceniają na 8,40 - do 12 cy cóś.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    Pięknie nam obrocik przysiadł.
    Tylko pół banieczki.
    No i prawie gwiazdka nam zabłysnęła:)
    Zabłyśnie za 2 miesiące, wracając do anali skoro wyceniaja 8-12 to z zycia wzięte 5-6 zł i cały czas biega mi po głowie to wezwanie czy aby nie zwalili kursu aby odebrać po te kilka złotych macie panowie /państwo jakieś pomysły.

Fabryka bez długów popatrzcie dla kogo produkują te akumulatory no i sprzedaż ponad 5 mln sztuk. Zastanawiam się kiedy rynek dostrzeże spółkę przy 3 zł ?
    Optimusa dostrzegł przy 1,80 , walili pkc przy 1,15 w dół teraz po 2 latach lata po 5,4 max 9,6 2011.

Ktoś napisał mafia , nie wiem ja widząc piatkową sesję i analizując fakty wiem że będzie dobrze kółka sa i będą jak na każdym papierze. Myslę żę od 1,20 niestety mojej ceny piatkowego zakupu i 1,08 dzisiejszego coś się zacznie dziać ulica nie skupuje akcji jak to miało miejsce w piatek walenie na całego i odbiór, mali się nie podstawiają w takiej chwili raczej wywalają ze strachu.

Co myslicie na temat wezwania ??? cały czas chodzi mi to po głowie /.
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Nowy [83.31.167.*]
    Jeżeli w wolnym obrocie jest ok 6,7 mln akcji - 15,1% ( ok 7 mln zł) to tu wszyscy jesteśmy drobni inwestorzy
    Tak wiem ale śród drobnych jak sam widzisz i są rekiny szarpiące kursem po 30% i zjazd 20.

Jakies prognozy ??
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    Janusz... ja myślę, że tu będzie wysoko. Pytanie kiedy? Jest duża szansa na poprawę wyników tylko czy to przełoży się na wzrosty? Na bananie naszym to najlepiej rosną bankruty:/ Kursem buja jak smok. Na szerokim raczej na korektę się zanosi więc tu możemy jeszcze zaliczyć 0,7-0,9 ale co to za różnica w sumie. Będzie można taniej kupić. Papier średnio płynny, dobry do pogrania to i spekuła powinna się zainteresować. Zobaczymy...
    Zgadza się średnia płynność zainteresowanie papierem wzrasta i według mnie powinno zaatakować te nieszczęsne 1,77 ale na poczatek mamy 1,44 zastanawiam się kto tu odbiera , widzę przewalanki papieru miedzy worami ale jest i cichy odbiór.
    zamknięcie 1,07 bujanie na DT wielu tu zaczyna zaglądać i jesli się nie mylę to może bujnąć powyżej lnii trendu 1,77 ta spekulacyjna świeca dośc mocno bujneła kursem byc może to próba.
    Wielu się ustawia na dolnych poziomach do odbioru akcji myslę że jeszcze 2 razy podejście aby przebic 1,5 i aby to wszystko grało powinno latać 2,80 ale to co będzie tego nie wiemy.

Na takich obrotach jak dzisiaj zazwyczaj przez 3-4 sesje trwa konsolidacja kolejna przebitka, oni powinni chcieć uklasyfikować spółkę na poziomie 2,86 a co jest grane nie wiem :(((.

Wielu zaczyna się przyłaczać widząc tu mozliwośc dużego zysku.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Asymilacja przed wybiciem Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Dnia 2012-10-22 o godz. 19:39 ~nis napisał(a):
    > Kumy ,jest niedobrze widzę na horyzoncie kupe stawiaczy
    > ,krwistych sękaczy.

teraz tutaj bedziesz produkowal swoje zafajdane, monotematyczne kawalki? Wypad z tymi tekstami na PSW.

PSW siorbią ziomy to ci od węgla z Ciechanowa?

Posiorbia wam kilka sesji 0,55 i wywalą 0,77
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.