• Nanotel w dani Autor: ~3F_dania [77.213.98.*]
    Firma Nanotel oszukała swoich pracowników nie wypłaciła im pensi za okres 2 miesiecy
    mało tego w piatek 19.10.2012 roku po cichaczu zabrasza wszystkie maszyny z dani do polski porzuciła swoich ludzi bez pensji i zostawiła ich na pastwę losu
    Na pytanie zadane przez pracowników do zarządu spółki nanotel czy będą wypłacone zaległe pensje
    Otrzymali odpowieć , że nie ma spółka zamiaru wypłacić zaległych pieniędzy a pracownicy i tak nie są w stanie nic z tym zrobić.
    Pracownicy szukając pomocy zgłosili się do 3F jest to duński związek zawodowy, 3F obiecało pomuc natomiast Spółka Nanotel S.A. uciekła z terenu dani nikomu nic nie mówiąc
    Moje wrażenie na temat Spółki Nanotel S.A. firma ta jest nie godna zaufania nie zostawia się ludzi na pastwe losu i należy ludziom płacić za ich prace. Zastanawia mnie jeszcze jak Nanotel postepuje z pracownikami w Polsce
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~LOP [77.253.134.*]
    Popatrz ,a Ja sprzedałem pół roku temu.......
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~ja [95.51.171.*]
    a skąd te informacje ?
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~gosc [83.7.54.*]
    "....pomuc...." pisze się POMÓC!!!! te informacje mało wiarygodne...
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~3f [77.213.98.*]
    wszelkie informacje na temat Nanotelu w dani są prawdziwe i pochodzą od pracowników 3F to związek zawodowy pracowników który pomógł pracownikom firmy Nanotel wszelkie informacje na ten temat znajdą państwo na stronie 3f.dk
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~hmm... [87.205.193.*]
    A ja żadnych informacji "na ten temat" na stronie 3F nie widzę. Nawet wyszukiwanie hasła "Nanotel" nie daje rezultatów. Ciekawe, komu zależy na zbiciu kursu Spółki.
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~kama [195.140.153.*]
    z pewnością niezadowoleni pracownicy firmy pracujący w Danii mają za dużo czasu wolnego i wchodzą na giełdową stronę spółki na bankierze, aby dyskutować
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~Kelt9 [87.204.199.*]
    a to IP [ 77.213.98.* ] to polskie czy duńskie ?
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~Świstaczek 2 [77.213.98.*]
    oto link do 3f.
    Jak ktoś ma problemy z odczytaniem polecam translator

http://www.fagbladet3f.dk/nyheder/fagligt/dfde0495e1ff4bf88de5ab41a9a0c629-20121016-polsk-lnfusk-for-800000-rammer-ncc
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~venom [87.205.193.*]
    Zabawy z translatorem odradzam, choćby z tej przyczyny, że z duńskich koron (1DKK = ok. 0,55zł) tłumacz Google robi dolary, a to spora różnica.
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~Świstak 1 [77.213.98.*]
    jestem pracownikiem firmy nanotel i wszelkie informacje opisane przez 3f są prawdziwe firma nie wypłaciła mi i kolegą wynagrodzenia za naszą prace i zostawiła nas samych sobie w Danii
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~Świstaczek 1 [77.213.98.*]
    Ja również tak jak kolega (świstak) jestem w Danii i gdyby nie pomoc 3f związków zawodowych to nie mieli byśmy za co żyć i za co zjechać do pl. Firma Nanotel nas zostawiła przysłali tylko ciężarówkę po maszyny, a o ludziach jakoś nie pomyśleli , ale to świadczy tylko o kierownictwu i właścicielach firmy którym serdecznie dziękujemy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~venom [87.205.193.*]
    Jedna akcja za 1,56? Ktoś tu się nieładnie bawi.
  • Re: Nanotel w dani Autor: ~Świstak 1 [77.213.98.*]
    nanotel twierdzi, że nie miał dalszych zleceń. Co jest nieprawdą zlecenia były pracowaliśmy w miejscowości Greve następnie mieliśmy przejść do Roskilde lub Stenlose. Niestety z braku płatności naszego wynagrodzenia postanowiliśmy wraz z kolegami zastrajkować. Decyzja nie była podjęta od razu, usiłowaliśmy rozmawiać sami z zarządem spółki, ale nie przyniosło to żadnego efektu. Dlatego zwróciliśmy się o pomoc do 3F
  • Re: Nanotel w dani Autor: dworek [90.217.183.*]
    zlecenia tak, ale czy rentowne?
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.