U mnie znowu niewesoło. Kolejna chemia. Już chyba niedługo pociągnę. Ale przynajmniej miałem czas, aby sobie poukładać wszystko tak, aby nie było potem problemów.
Co do zarabiania, już chyba na dobre zakończyłem swoją przygodę z GPW. Póki co, wolę mieć całą kasę na jednym koncie, do którego dostęp mają również bliscy. Tak na wszelki wypadek.
Może jeszcze będzie lepiej, ale wolę się przygotować na najgorszę. Nie mam nawet głowy do obserwowania REG, więc nie pytajcie mnie, co sądze o obecnej sytuacji, bo się wyłączyłem z tematu. Nie tylko z tego, niestety. :(
Do Chlopa .......Czytając twoje posty nigdy nikomu nie ublizales ,jedynie dzieliłes sie swoja wiedza na temat spolki malinowego { a miales duzą}............. przestrzegałes,ostrzegałes napalencow nie namawiales do kupna tego .......
Jakich Ty miales wrogow ????????? tylko ci sie wydaje ..... Pzdr,,,, serdecznie nie poddawaj nie trac wiary i nadziei .Wracaj do zdrowia jest na tym forum potrzebny
no wlasnie to tylko kasa. od momentu jak ja wplacilismy na rachunek to i tak kek noe widac i z niej nie korystamy. a ze uwalona przez malinowego ( i czesto nas samych i nasza niewiedze, brak doswiadczenia i naiwnosc) to ju inna bajka.
to sa tylko pieniadze. raz sie ma raz nie ma.
a zdrowie i zycie ma sie tylko jedno.
trzeba walczyc i nie poddawac sie wielu ludziom chemia pomogla.
niedalej jak kilka dni temu moj kolega oznajmil na fejsie ze jego mama pozytywnie zakonczyla chemie a wiec udalo sie. a wiec tego i Tobie zycze pomijajac te wszystkie seary tutaj!
swojego czasu papier mialem i chlop nieco zalazl mi za skore...
ale wyszlo na jego... dla mnie niestety
chlopie- życze duzo wiary w siebie i mysl o przyszlosci...pozytywnie (nie mam na mysli gpw -to chyba jasne)... zdrowiej czlowieku !!!!
:-) POZDR
Trzymaj się mocno.
Daj znać jak się wszystko dobrze poukłada.
Pozdrawiam
P.S. Nigdy się nie poddawaj - cuda się zdarzają - przykład mam w rodzinie.
Jakbyś potrzebował jakiś kontaktów do najlepszych specjalistów daj znać.
Z serca Tobie pomogę.
wbrew pozorom na bankier zagląda wielu normalnych ludzi, można tracić lub zarabiać ale trzeba mieć jakiś dystans do tego wszystkiego ! jednak zdrowie najważniejsze
Wiem, co to chemia i jak się ją znosi. Trzymaj się stary ! Głowa do góry. Słyszałeś o pestkach moreli ? CZłowiek chwyta się wszelkich sposobów, pocztaj w necie jest pełno informacji, trzymam kciuki. Nie myśl pozytywnie, po prostu wogóle o tym nie myśl.
witaj Chłopie i trzymaj się albo raczej nie daj się ;) zawsze po burzy wychodzi słońce i może to nie jest dobry przykład co do tej spółki ale pomimo że tu niedługo "krecha" to wierze że u Ciebie będzie tylko lepiej. pozdr.