• STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~bat [89.72.29.*]
    Ogłaszam strajk!!!
    Od poniedzialku zakaz sprzedazy akcji Westy do 1,30!
    Wycofac stoplossy, zwiazac raczki strachopierdom - leszczom i trzymac zwieracze!
    Tak załatwimy ING :)

Ku chwale naszych portfeli!
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~basen narodowy [212.160.172.*]
    Dnia 2012-10-19 o godz. 18:43 ~bat napisał(a):
    > Ogłaszam strajk!!!
    Od poniedzialku zakaz sprzedazy akcji
    > Westy do 1,30!
    Wycofac stoplossy, zwiazac raczki
    > strachopierdom - leszczom i trzymac zwieracze!
    Tak
    > załatwimy ING :)

Ku chwale naszych portfeli!

Dobre, dobre....Ciekawe za ile kupiłeś tą super spółkę. Sprzedałeś?
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~bat [89.72.29.*]
    Nie. Nie sprzedałem. A właściwie sprzedałem i kupiłem, ale nie na dołku.
    Spoko. I tak pójdzie do góry.

"Siedzimy sobie, nic się nie dzieje..."
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~kaszpirowski [78.10.98.*]
    Będzie dobrze ,nie martwcie się ,głowa do góry.Dynamika spółki bardzo duża,zarabiają fachowcy ,ale nie wszyscy..Dzisiaj to nie ulica" spanikowała".Będą się chcieli odegrać.Ciekawie zapowiada się więc przyszły tydzień.
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~bes matóry [83.7.194.*]

Musi być impuls. Info, plotka, cuś... jak nima to nic z tego. Tu sie nie wzbogacimy. Dobrym strzałem było Alterco. Szkoda, że takiego wystrzału nie ma na NGS info było a reakcja mizerna.
    Może Grajewo?, coś tam sprzedali?
    Dajcie jakiegoś pomysła to pogdybamy.
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~bat [89.72.29.*]
    A moj pomysl ci sie nie podoba?
    Przeciez to jest lekarstwo na cale "zlo" jakichs cyferek spadajacych.
    a pada bo leszczyzna tu sciagnela szturmem i wymieka - stop!... mowie.
    gdyby nie te glupie cipoleszcze, byloby dobrze.

jest pare spolek ktorych elektorat nie qrwi sie, jak tu.

Kto sprzeda w poniedziałek ponizej 1,30 - to qrwa!
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~kaszpirowski [78.10.103.*]
    Bardzo dobry pomysł.Z takim nastawieniem kurs zamknięcia wczoraj wyniósłby 1,40 a nie 1,06.
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~wojtek [46.112.175.*]
    mi takich niektórych inwestorów tu wogle nie żal-giełda nauczy takich pokory!!!mysleli ,że wskoczą tu na jeden dzień i bach do przodu 30 procent-myśleć trochę płaczki,jak nie pasuje to na kghm a nie tutaj na weście siedzieć ,każdy zdziwiony co się stalo?to giełda i tu wszsytko stać się może,luzie gdzie wy macie głowy?w piasku chyba pochowane?ewakuuje się od dzisiaj z tego forum,nie ma z kim wymieniac poglądów na temat westy,a poza tym za duzo tu przypadkowych niby inwestorów,którzy w chwili eufori weszli w westę,ja bym chciał,żeby ing nie raz jeszcze takich wytrzepał z pieniędzy wtedy nigy juz na giełdę nie wróća!!!nie ma nic gorszego niż panika u inwestorów,bo ciągną w dół wtedy innych,,,,,pozdrowienia dla 1234,janusza ,westy,kaszpirowskiego,to ......sami wiecie co tu jest grane.,...!!!!!do zobaczenia przy poziomach kilku złotych,czego sobie panowie i mi życzę!!!!
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~West [83.7.34.*]
    Podatni na kretyńskich naganiaczy jest niestety dużo i ta wczorajsza padaka będzie jeszcze nie raz ,niech słabszym nerwowo uzmysłowi to że nie jest wyjściem w panice sprzedać akcje ,tym bardziej to nie jest upadłość ,gdzie w innych upadłościowych firmach może to nastąpić w najmniej spodziewanym momencie i należy niestety palec na enterze trzymać.Tutaj są warunki do wzrostów a że się trochę wyłożyła firma tak bywa , pokazać w tym miejscu proszę inną czysta firmę bez takich problemów jest ich zapewne bardzo mało ,często wszystkie miały problemy a jeśli nie to będą je miały.Nie ma i nie będzie nic pewnego[ pewna to wszyscy wiedzą co jest].Jeśli sprzedacie w dołku nie odkupicie w tej cenie już tych samych ilości, nigdy nie wiadomo kto zdąży kto nie ,a te przechwałki to są po to abyście też to robili i tracili w ten sposób pieniądze ,bo tylko co niektórym uda się w strzelić w tą sytuację.Czy macie mało strat jeśli kto grał na Patrowicza spółkach.Pozdrawiam.Czas na działkę i do pracy.
  • Re: STRAJK sprzedazowy!!! Autor: ~aqq [83.9.57.*]
    A może wyobrazimy sobie Pana X i Pana Y plus ...dziesiąt, lub ...set "słupów", lub samego X plus "słupy", kupujących swoje akcje, zarabiając na szaleństwie tłumu.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.