• BGE cena Autor: ~jurek [212.31.107.*]

Czas chyba napisac pare slow na temat dzisiejszej sesji - wielu z Was nie wie co ma i ciagle mysli ze 1zl czy 1.5zl czy nawet 2zl to super i warto z tego wychodzic

A prawdy sa dwie jezeli chcecie liczys zyski z zakupu .006 czy .50zl to jest to zysk
    ale pomyslcie tez ze akcje tej spolki za rok warte beda 10-15zln ok ktos ie chce albo nie moze tyle czekac- super

ale ciagle to powtarzam na koniec miesiaca tu mamy 2 zl

pozdrawiam!!!!!!!!
  • NAGNIAJ naganij bys misl komu upachac papier hahaha Autor: ~pry [82.115.65.*]
    jw
  • Re: BGE cena Autor: ~Inwestor [193.107.198.*]
    Do pry:Gościu ,co za bełkot tu uprawiasz?Nim wyślesz coś, to racz to przeczytać!!!
  • Re: BGE cena Autor: ~jurek [212.31.107.*]
    Jak wrazenia po dzisiejszej sesji ?????

Prosze o opinie!!!!!!!!!!!!
  • Re: BGE cena Autor: ~bge8 [88.199.45.*]
    Ladny wolumen, sesja taka, jaka powinna byc juz wczesniej. Wrazenia dzisiaj to byly dla tych, ktorzy graja na krotko. Osobiscie posiadam niewielki pakiecik juz od 14 groszy i napewno potrzymam do raportu za IV kwartal. Nie ruszaja wiec mnie takie spadki chwilowe. Wiem, ze sukcesywnie i tak bedzie sobie roslo. A za ile sprzedam za kilka miesiecy to sie okaze. Wierze. ze bedzie to kilka zlotych za akcje. Pozdrawiam i zycze milego weekendu.
  • Re: BGE cena Autor: ~mervix [95.49.0.*]
    Korekta potrzebna jak powietrze.Wolumen duzy i dzieki temu (pewno w większosci Jurkowi pozdr.)odpadlo sporo panikarstwa i groszołapstwa.Ja osobiscie dawno nie widziałem firmy która jak feniks z popiołów podniosła się z takich poziomów cenowych.I to nie jest tylko spekulacja chodź i tutaj ich sporo.Te kontrakty , raport kwartalny i analiza powinna o niektórmy popeliniarzom zapalci lampkę w głowach.Tutaj naprawdę bardzo duzo dobrego się dzieje no ichwała za bardzo pozytywne PR firmy.To też ma dla mnie bardzo ważną wymowę.Pozdr. i licze na te 10-15 zl ale nawet wczesniej niż za rok choc w... przyszlum roku:)
  • Re: BGE cena Autor: ~inz Mamoń [83.27.56.*]
    Dla mnie osobiscie najwazniejsze jest to, jak w obecnej sytuacji Zarzad walczy o kurs, o pozycje spolki, o jej wizerunek. To buduje. Dla Spolki i dla nas, akcjonariuszy.
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.