• Reklamy a koniec roku Autor: ~Gość [83.23.20.*]
    I jeszcze jedno dla tych co panikują.

Przecież teraz zaczyna się okres wzmożonych reklam przed świętami.
    Mechanizm w czasie kryzysu jest prosty. Ludzie oszczędzają cały rok i przetrzymują zakup wielu produktów właśnie na święta.
    Tak było kiedyś za czasów komuny i tak było podczas pierwszej fali kryzysu. Badania pokazały, że okres świąt nie był zmarnowany dla handlu.

Jeżeli rynek będzie dyskontował tek okres roku, raport za trzeci kwartał nie będzie porażający i dowiemy się dlaczego tak naprawdę prezes zastawił akcje to w mojej opinii powinniśmy wrócić do poziomów 0,75zł

PS. A co do kas samoobsługowych. Co za różnica gdzie stoją monitory. Przy samoobsłudze też jest kolejka. Ja chodzę do Auchan i na samoobsłudze też są kolejki mimo, iż tam można niby podchodzi gdy ma się mało towaru. C2a w tej chwili instaluje monitory o większych przekątnych, co daje możliwość oglądania wielu osobom na raz.
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~Marek [188.40.105.*]
    Te monitory w marketach to jedna wielka porażka! Unikam tych marketów,w których one są. Dlaczego np. w Tesco na Zachodzie nie ma tych monitorów,a w Polsce są? Bo Polacy to naiwniaczki,którym każdy bubel się wciśnie. Nie wiem kto w ogóle kupuje te reklamy. Żadna rozsądna firma tego nie zrobi,bo wie,że to pieniądz wyrzucony w błoto.
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~przyszłość [213.199.192.*]
    bzdury kolego piszesz to przyszłość tak samo jak reklamy na elektronicznych bilbordach na ulicach skrzyżowaniach stadionach itd. rozejrzyj się w około to przyszłość !!! rewolucja terzz wstydem jest jak sklep ich nie ma pozdr.
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~ramirez [158.255.212.*]
    Bilboardy to co innego niz migajace nachalnie reklamki na monitorach w marketach. Zakupy to zakupy a nie kino! A dlaczego na Zachodzie nie ma tego syfu w marketach? Bo tam ludzie sa rozsadniejsi i nie ogladaliby badziewia na ekranach w marketach. Polacy to naiwniaki i kupia kazdy badziew wciskany im na sile.
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~kazimierz wichura [193.200.47.*]
    nie obrażaj naiwniaków porównując ich do polaków
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~walczacy z... [78.88.7.*]
    wywalac!wywaalac poki czas!to wszystko upadnie!prezes sprzedal akcje,BBI zrobilo podbitke zeby wysypac!takiej syfiarskiej reklamy nie ma nigdzie na ZACHODZIE,tam badziew kupuje sie bez reklamy!spolka grzeznie w dlugach po dziurki w nosie-sprzedac akcje i sie cieszyc,ze w ogole podbili bo zaraz E bedzie sypal do 1gr-ratuj sie kto moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~Giga [159.205.228.*]
    Co wy pitolicie? Ekrany z reklamą to nie ma przyszłości? Myślicie, że ktokolwiek zdecydowałby się na emisję reklamy bez wiedzy na ten temat, czy to ma sens i o ile podskoczy sprzedaż reklamowanego produktu? Jeśli są chętni to to znaczy, że to działa. Śmieszą mnie ci naganiacze na spadki. Chcecie taniej kupić? A teraz wam drogo? Kupicie niebawem za 50 groni. Tylko wtedy będą widły i będziecie czekali w kolejce mając nadzieję, że ktoś wam sprzeda.
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~danek198 [89.228.23.*]
    j.w.
    Jak wykazały badania SMG/KRC - Wait TV jest w stanie docierać do 9 832 000 dorosłych Polaków. Oznacza to 33% zasięgu w skali całej populacji. Statystyki te rosną wraz z każdym nowo otwartym sklepem partnerskich sieci handlowych. Już wkrótce uruchomiona zostanie także zupełnie nowa instalacja Wait TV!
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~hahah [87.207.28.*]
    Pracowałem w dziale analiz kilka lat i jak ktoś mi wciska że co trzeci polak chodzi na zakupy do jednej z czterech sieci gdzie call ma ekrany to mnie śmiech ogarnia. Ludzie, nauczcie się liczyć. Niech podadzą na jakiej reprezentatywnej grupie, jaką metodą i kiedy było badanie.
    nie trzeba pracowac w dziale analiz,wystarczy miec sladowe ilosci mozgu,zeby wiedziec ze kolpolortera odwiedza ogromna ilosc ludzi
  • Re: Reklamy a koniec roku Autor: ~Gość [79.184.77.*]
    Nie targujmy się o liczby, bo wiadomo, że badania sondażowe nie są doskonałe.

Natomiast uważam, że tego typu sprzedawanie reklam jest przyszłościowe.

Chodzi o to, by klient oglądał reklamę bo chce i tak jest z reklamami w kolejkach. Nudzi nam się to sobie coś pooglądamy.

Najgorsze dla mnie są reklamy nachalne czyli wszystkie te które od dłuższego czasu wkurzają nas na stronach internetowych.

[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.