Dnia 2012-10-19 o godz. 10:40 ~raff napisał(a):
> ING - powtórka z rozrywki
widze ,że też to zauważyłeś dopóki sie nie wysypie trzeba na podbitkach wyskakiwać bo może być jeszcze taniej ,nie licze to na 0,50 ,ale 0,85 jak najbardziej prawdopobne
Co wy chcecie obroty bedą rosły i kurs systematycznie w górę dali info dla podpuchy-paniki trochę ich znam z tej strony spadło z 12 zł
technicznie może wzrosnąć w krótkim terminie do 4 teraz ważne 1,44 czyszczenie przed pokonaniem oporu a tu albo euforia albo płacz
co jest?
Janusz masz rację ,ale są tu osoby których nie przekonasz w zaden sposób ale to ich sprawa nie sprzedają.Obroty duże wię sternik wie co robi i po co kupuje.
Przyjrzałem się trochę i w zasadzie tak jak piszesz Janusz po pokonaniu 1.50-1.55 kurs powinien wyjść z kanału spadkowego. Po przejściu 2.10 powrót na 3.5 - 4 zł.
Ja myśle w i w ING wbrew pozorom też. Chcą wyjść z WESTY tak uważam. Zamrożony pieniądz, brak możliwości wejścia innego dużego gracza. Sytuacja patowa.
Dnia 2012-10-19 o godz. 11:14 ~raff napisał(a):
> Ja myśle w i w ING wbrew pozorom też. Chcą wyjść z WESTY
> tak uważam. Zamrożony pieniądz, brak możliwości wejścia
> innego dużego gracza. Sytuacja patowa.
dlaczego nie zrobi tego jak kurs był po 5zł.... nie widzieli ze mając taki portfel zamrożą popyt.... oprócz ING na koniec roku 2011 siedziało więcej funduszy łącznie mieni około 23%.... zapoznaj sie z histroria spóki a nastepnie zabieraj głos
Panowie po co te nerwy , majstersztyk z dzisiejszą korektą niemal książkowy widzieliście pakiety pow 1,30 jak znikały i zrobił się zsyp i jesli fundy zechcą wyjść popracują maklerzy nad poziomem 5 zł nie realne co spadek także by nie realny prawda
to giełda moi drodzy.
I bym się zdenerwował jakby było +4% na koniec :(((
ta podaż to zniknie w dwóch zleceniach i zobaczysz jakie udezenie sie zacznie popytu tych coczekają z boku jak zawsze zamiast kupować jak jest teraz po korekcie
Jest piątek obrót super korekta zajebista, stopy zerwane dajcie odpocząć papierowi powinien wrócić na 1,28 i tam pozostać na koniec i nie podeprzesz murem jak będzie ,1.33 lub 1,25.
tu lataja naprawdę duże pieniądze i we względnym spokoju i tego się trzymajmy.
nie potrzebne sa tu luki właśnie zamykamy i wzrosty po 40%.
Jeśli komuś się spieszy niech wali na lewo i ma wolny weekend.
Widzicie jak kuleją rynki jest czerwono jedni sprzedadzą inni kupią w perspektywie 2 mcy ja tu widzę 3,xx możecie się śmiać i tyle.
Ale względny spokój i będzie skubane do góry.