• do ONA Autor: ~artur [5.173.160.*]
    kolejny raz napiszę że jednym ze sposobów na odzyskanie kasy jest nagłośnienie medialne tej sprawy tak jak w przypadku ambergolda.
    ta sama ekipa cwaniaków załatwiła kiedyś kryształowe osiedle z mieszkaniami,
    teraz to samo chcieli zrobić z serenity.
  • Re: do ONA Autor: ~jan [77.253.69.*]
    no dobra ,ok ,ale przeciez jestesmy akcjonariuszami i mamy prawo do dywidendy ,amamy glos na walnym wiec to nie jest taki sam przekret jak z nieszkaniami .
  • Re: do ONA Autor: ~artur [5.173.160.*]
    na dywidendę to bym nie liczył , może kiedyś?a co do walnych to zobacz janie ile ich było w tym roku, ile się nie odbyło i jaki z tych walnych póki co mamy pożytek?chyba nie wielki.
    dzięki prezesowi oraz jego kolesiom np p czusze ostatnie walne na razie nie osiągnęło swojego celu prawda?
  • Re: do ONA Autor: ~ONA [31.7.46.*]
    Ok, sama jestem za tym żeby "świat" się o tych numerach dowiedział. Tylko w jaki sposób nam to pomoże odzyskać pieniądze? Sama nie bardzo znam się na tych spółkowych sprawach. Czekałam na jakiś komunikat ze spółki, kilka razy dzwoniłam(oczywiście nie ma z kim gadać) i w przyszłym tygodniu jestem umówiona z prawnikiem. Nie chcę tak na wariata składać zawiadomienia do prokuratury. Jeżeli wiesz coś więcej daj znać. Miłego dnia!
    na razie trzeba zlozyc zadanie odkupienia akcji i umieszczenie tego aspektu w agendzie walnego zgromadzenia 21.12 to jest punkt wyjscia.
    pamietajcie aby najpozniej miesiac przed walnym,

pozdro
    mam obawy że te walne zostanie odwołane w ostatniej chwili jak i te w sierpniu, nie na stawiałbym się na to że na walnym coś się ugra.
    a jeśli już składać takie żądanie to po ile?po 1 gr?
    ktoś wcześniej wspominał o średniej z 52 tyg są na to jakieś ustawy? Wiecie może coś?
    wg wartosci netto na akcje lub wg szacunku bieglego
    tylko janie sęk w tym że prezes jak na razie skutecznie blokuje próby uzupełnienia RN(rezygnacja P Czuchy) oraz przez to i wyboru biegłego,boję się że biegły nie będzie miał za dużo roboty w spółce.
    Pewnie głupie pytanie:a w jakiej formie/sposób to trzeba zrobić? Ja jako zwykły akcjonariusz mam prawo taki wniosek wykupu złożyć?
  • Re: do ONA Autor: ~dario [77.255.98.*]
    zbieżność afery amber i serenity nie jest przypadkowa - GDAŃSK ! Niezła pralnia pieniędzy /popatrzcie na zdjęcia otwarcia obiektu - jacy goście tam przebywali /.

Jak na razie nie wierzę aby to GÓWNO ktoś ruszył - jesteśmy za ciency !!!!!!!!!!!

Jedynie musi znaleźć się ktoś kto to nagłośni w mediach - w mediach , które przy kursie 0,40 robiły wywiady z prominentami SERENITY .
  • Re: do ONA Autor: ~artur [37.30.53.*]
    racja tylko media mogą tą spółkę dobrze zareklamować
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.