• SŁABE ręce i GŁOWY oddały papier......a kto BRAŁ???? Autor: ~kaPuCha [95.50.200.*]
    ......dobrze poinformowane grono, które zbiera papier od poziomu 0,18.
    Myślę, że to nie koniec dobrych wieści..........jak Ktoś bystry porówna moje posty z czasem wzrostów, to wyciągnie wnioski.........poziom 0,30 powitamy niebawem jako wsparcie...........
    zapytasz : dlaczego? ano dlatego, że gdzieś trzeba zarabiać.....a tu się zaczyna dziać.........sądy spory........kto pamięta TECHMEXA ten wie jak "śmieć" fruwał..............a CCE śmieciem przecież nie jest...........................ku rozwadze wtopionych z zetola.........
  • Re: SŁABE ręce i GŁOWY oddały papier......a kto BRAŁ???? Autor: ~p-r-e-z-e-s [178.36.19.*]

A tym dobrze poinformowanym gronem sa akcjonariusze CCE ktorzy dawno temu walczyli z CCE--teraz -przy skupie Prawdopodobnie oddadza doCCE po 032-ale zeby zarobic musza kupic taniej jak najtaniej Jak piszesz 030 niedlugo--zgadzam sie z Toba
    aledpuki beda mogli kupic ponizej 032 --beda to robic --Pozdrawiam

DRUGA WERSJA------Skup prowadza fachowcy wspolpracujacy z zarzadem cce a nawet z widlowym---tak to widze z moich obserwacji---obydwie wersje nie sa stuprocentowe Pozdrawiam
  • Re: SŁABE ręce i GŁOWY oddały papier......a kto BRAŁ???? Autor: ~uzi [46.204.85.*]
    no to wy jak tak optymistycznie,no to ja przez was pesymistycznie.
[x]
CCENERGY -9,52% 0,27 2025-10-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.