Spadnie czy wzrośnie kurs według Ciebie??? Według mnie dziwne to dzisiejsze zagranie. Jak rzeczywiście ktaś chciał sprzedaż dużą ilość akcji to według mnie rozgrywka byłaby całkiem inna. A tak wydali dużo kasy na wywindowanie kursu żeby w ciągu godzina miał spaść o 40 %. Hm... chyba coś tutej nie tak .....
Jeżeli miałoby to pójść w górę, to dlaczego nie ma chętnych na zakup wyżej.
Jeżeli byłoby zainteresowanie tą spółką różnica byłaby niższa a nie -36 %.
Może wyszła jakaś informacja, o której jeszcze ogół nie wie.
ludzie !!!
rozumiem PKC po 2,77 , ale nie kumam dlaczego ktoś włazi tak wysoko?
przecież to nonsens...
rynek przeskoczył luką nad linią trendu i teraz będzie ją testował...wystarczy trochę wiedzy i finito...
spójrzcie na reakcję na OIL...tam jest to samo...natychmiast nawrót do 2,19 po nieudanej próbie wyjścia nad kreskę...tak działa rynek...a jutro będziecie się bali kupować Alterco jak będzie trzeba właśnie kupować...
myślę, że nie, jutro może być 1,xx na intra , ale na close będzie powyżej otwarcia ...musi wykonać ruch do 2,77...to jest wycena rynkowa-poniżej to strach ...jak ktoś ma niech nie panikuje, ajeśli już to tnie stratę na 2,75 a nie 1,xx...bo znowu zrobicie sobie krzywdę
Widze sami posiadacze za grosze, zawsze tak jest ze wszyscy sie chwala jak to kupili najtaniej jak było, tylko ile tego macie jak kazdy kupował na dołku a obroty wtedy znikome były. Przy takich wątkach wszyscy geniusze giełdy sie ujawniają ze kupili za grosze a sprzedali na górce etc. Nagle nie ma nikogo kto kupował na górce? Jak zawsze ;)
A ja mam za 4 zł bo mam ten walor od dawna i kupowałem go jeszcze za 6 zł i usrednilem do 4 ale widzę ze tylko ja mam tak drogo bo wszyscy tacy wytrawny gracze ze kazdy tu miliony zarobił ;)
chciałbym zarobić miliony ale nie jest to realne z tą ilością, którą posiadam, dla mnie 100% możliwości lecz faktycznie kupiłem po 1,04 więc trafiło mi się - można powiedzieć, teraz trochę mnie ocuciło, bo mogłem wypchać po 4 no ale cóż ... uważam, że trend został zapoczątkowany, teraz trochę szczęścia co do przyszłości spółki i zarobię sobie swoje, a jeżeli nie, to byle nie stracić
Ja kupiłem po 1.54 zł. i dzisiaj na otwarciu sprzedałem po 2.30 zł. jestem zadwolony aczkolwiek mogłem sprzedać po 4 zł. ale chciwość była silniejsza :) Pozdrawiam zarobionych i napewno wejde jak jeszcze troche spadnie albo urośnie :) Co sądzicie o Zrembie, bo ja się zapakowałem.