sluchaj fredzlu , ty sie zacznij leczyc , masz znamiona masochizmu , dla mnie trzeba miec dobrze naj..ne we wlbie zeby smucic sie kiedy kurs rosnie , to co powiedzial xtx to slowa ktore maja szanse okazac sie prawde i nie sa bardzo na wyrost , a ty na co cierpisz chlopie nie wiem ale w psychiatryki zgadna
ty waflu wylizany, masz czelnosc do mnie w ten sposob mowic???? kiedy ja odkrywalem te spoke ty na stojaco pod szafe wchodziles.....jezeli to co sie teraz dzieje nazywasz wzrostami to wybacz ales grubasie nie widział prawdziwej jazdy na tej spolce
Wiesz , sprowadzasz forum do rynsztoka , pewnie tam czujesz sie najlepiej ale to taki twoj przypadek , ja sie pytam tak bez inwektyw czemu jestes na ropczycach a nie wyszles mysle ze moze wielu by odetchnelo i moze ty sam tez
yntelygent hehe ...... rynsztok ci sie nie podoba? to spływaj......dlaczego tu jestem? powiem ci chociaz i tak nie bedziesz umial wyciagnac wnioskow.....czekam na jedno info, mam nadzieje ze bedzie w tym roku jeszcze.....jakie? pewnie na to na ktore wszyscy czekaja tyle ze ja nie mam bagażu ze soba hehe (ale moze to zle - zobaczymy).
xtb po pierwsze przestań obrażać Emilio nie dorastasz temu facetowi do stóp po drugie takiego buraka i malkontenta jak ty to ze świeczką szukać przestań zaśmiecać forum i ludziom spokój dam Ci dobrą radę zmień chłopie nastawienie do ludzi i świata bo odwróci się to przeciwko Tobie!
Szanowny Xtb
, ciesze sie bo wreszcie zaczynam Cie rozumiec , ja zakladam ze wszyscy Forumowicze sa w jakich sposob powiazani bagazem z Ropczycami , ale w kontekscie Twojej wypowiedzi i podobnych okazalo sie to bardzo naiwne .
No coz zycze sobie i mnie podobnych abysmy mieli racje , ale musisz rozumiec ze czasem Twoj pesymizm irytuje , bo wydaje sie ze ropczyce sa na dobrej drodze ,
ja proponuje zakonczyc dzisiejszy wymiane mysli jak przystalo z szacunkiem do siebie Xtb , zycze Ci powodzenia i racji z wyjatkiem Ropczyc