Jak rosło to obroty mimo fixingów były w czołówce NC a jak spada - 10% to przy obrocie 1.8 tys zł.Wiec ciężko to nazwać korekta raczej zaniżaniem a mimo małego popytu i fixingów łatwo to zrobić. Ciekawe od ilu będzie wystrzał ? Bo taki przewiduje.
Gość miał trochę papieru większość sprzedał wysoko a resztę zostawił i teraz ciągnie w dół żeby odkupić taniej. Jak kupi 100 kilo po 1 zł to łatwo zarobi ze 100 kilo zł. W sumie ładny pieniądz chyba, że ... nie kupi. Na koniec miesiąca info o obrotach a po listopadzie będzie wiadomo na ile do wyników tego roku dołoży się ostatni kontrakt.
Jego główka funkcjonuje nie najgorzej. Tyle, że guzik odkupił bo co najmniej połowa obrotu to jego własne akcje. Niech zbija, jak ktoś zamierza przytrzymać akcje dłużej to jeszcze może zrobić psikusa zbijającemu i włączyć odkurzacz.
generalnie to dobrze - przyda się korekta - powyskakują pasażerowie na gapę;)
ja już dzisiaj za kilka groszy dobrałem...jak spadnie jeszcze to znowu dokupię...
ale ja przez najbliższy minimum rok nie zamierzam sprzedawać...
ciekawe czy te 1,05 co założyłem będzie? :D
p.s. zastanawia mnie czy to nie jakiś fundusz miesza...albo ktoś po prostu wychodzi "na chama" -tylko czemu?
no nic jak to mówią - pożyjemy zobaczymy...musi się tylko 0,96-1 zł wybronić bo jak nie to techniczne 0,80...i to by był spadek aż o 50%...
Ciężko jest przewidzieć do ilu będzie spadek... to takie zgadywanie, równie dobrze moze byc 4 zł na koniec miesiąca jak i możemy stać na 1 zł. Ale skoro już bawimy się w zgadywanie to moje zdanie takie ze ktoś zaniza , wystawia na sprzedaz po 1 gr a następnie wciągnie z odpowiednio niskiego poziomu sporo papieru. To takie moje wróżenie .
jeszcze w tym miesiącu powinno być info o wyborze oferty na projekt;)
no i za 2-3 tygodnie o przychodach za październik - te powinny być wysokie...
ale do tego czasu możemy jeszcze skorekcić...i tu ciekawe do ilu (po 1,25 wciąż sporo chętnych do oddawania, natomiast na kupno niewielu...) pewnie sprzedają Ci co brali 1,50-1,65 :P
zobaczymy...
ja w razie czego powoli uwalniam gotówkę co by podbierać malutkimi paczkami:D
ciekawi mnie czy to nie jurek się bawi - jak wczoraj zapowiadał;)
no nic w okolicach 1 zł chętnie znowu dobiorę - chyba wczoraj za wcześnie zacząłem...