• Ważne czytać!!! Autor: ~Szara_mysz [85.221.166.*]
    Chciałbym sprawdzić ile, osób ma akcje i ile osób odwiedza to forum, nie interesuje mnie ilość, bo to nie moja sprawa, ani cena zakupu.
    Bo niby FF ponad 80%, a spokój na spółce, takich obrotów to w najgorszycch momentach w zeszłym roku nie było, a gdyby tylko ulica miała, to by dawno po 3, 2, a nawet po 1 grosz jak HB chodziło.

Zastanawiam się też, czy większość już jest tak zdołowana, że nie ma siły nic pisać, czy poprostu nikt już nie ma akcji:)

Napisałem do TVN żeby zaprosili Królika do studia, napiszcie może do nich też w końcu to ktoś zrobi jak każdy będzie się upominał:) widzowie-tvncnbc@tvn.pl

Proszę napiszcie jeżeli macie akcję:

Tak, mam akcje (może być też ilość).

Ja zacznę...

Tak, mam akcje ok. 250 tys.

Pozdrawiam
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~PRH [81.210.61.*]
    mi zostalo 70 tys.
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~zzz [195.20.110.*]
    ja mam 100 tys
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~kika [46.113.136.*]
    mam 36000
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~elwirka [77.113.35.*]
    tak mam akcje( dużo więcej niż ty,( i srednia duża), i niewiem co już robić. mam ochotę sprzedać, ale znająć mój scenariusz jak coś sprzedaje, to zaczyna rosnąć:)))
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Legolas [188.146.103.*]
    Ja mam ponad 400 kilo akcji ! I wątpie abyśmy mieli 80% akcji !
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~art [77.253.76.*]
    Ja mam 400 tyś.
    Pozdrawiam i zachęcam do udziału ! Może wyjawi nam się jako taki podgląd na sytuację FF
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Przemas [82.139.50.*]
    ja i mój kumpel też mamy akcje Kumpel ma Pronox a ja Regnon :)

w końcu musi się to ruszyć

Każdy jedzie na Króla, a zapominacie o tym że każdy ma swój sposób na biznes

Wy też macie skoro zdecydowaliście się na zainwestowanie w groszową spólkę

Dobrze że króle nie zasypiają w sen zimowy

Będzie się jeszcze tu działo

ponieważ biznes się robi po to żeby coś z niego mieć

Zobaczcie co robił przed wyborami Kaczyński, na niego też każdy gadał
    a teraz wygrywa w sondażach

Taka gra i tyle

Bedziecie jeszcze chwalić Króla
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~monwon [83.9.198.*]
    mam 20tys. średnia dramat ,039 zostawiłam to i nawet nie patrzę co się dzieje weszłam tu dziś chyba po pół roku a co wy robicie?
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~ramzi [91.213.137.*]
    a ile ma ta menda zbycho???
    przeciez ta pala tak zachwala a potem ma wtopy.
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~misster [31.130.218.*]
    Ja mam 200 tyś ze średnią 0,15 zł
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~k k k [213.195.161.*]
    Mam 760 kilo.Czekam na inicjatywę kogoś kto ma czas żeby coś z tym zrobić
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Piotr [193.150.69.*]
    Mam trochę
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~owidjusz [81.219.253.*]
    Witam,
    Ja mam 120 tyś.

Jednocześnie chciałbym trochę pogdybać, co do przyszłości naszego cuda. Najpierw stwierdźmy fakty, na podstawie, których wysnujmy wnioski.
    Co wiemy, to, że mamy układ klepnięty i objęcie akcji przez wierzycieli po dość wysokiej cenie w stosunku do obecnego kursu. Wniosek: nikt nie brałby po tyle gdyby nie miałby choćby cienia nadziei, że zarobi. Ale to wiedzą wszyscy i nie będę się rozpisywał nad oczywistymi oczywistościami.

Ponadto pamiętam jak wszyscy wyczekiwali nowej strony internetowej Regnona. Domysły i spekulacje oraz burzliwe dyskusje były zajadłe pomiędzy „wiedzącymi” i „lepiej wiedzącymi”. Kiedy wreszcie się pokazała i zostało oznajmione całemu światu, że Regnon będzie handlował biomasą, zapadła mała konsternacja. Nikt tak naprawdę nie spodziewał togo co zobaczył. Znowu rozgorzała dyskusja, że to nie opłacalne, że towar spleśnieje nim dojedzie do celu i takie tam podobne. A ja stawiam pytanie DLACZEGO ???? -biomasa, a nie tysiące innych dziedzin, na których można zarobić np.: handel samochodami, pietruszką, czy jak wielu sugerowało majtkami i cygarami.

Przyjmijmy do wiadomości, że na tym także można zarobić. Ok. Ale w jaki sposób ten zarobek odbędzie się?. Nie wieże, że Prezes pójdzie w detal tj. stanie za ladą i będzie sam szukał klienta i mu sprzedawał. Dobra piętro wyżej tj. otworzy hurtownie. Ale jedna hurtownia to za mało. Żeby naprawdę był zadowalający zysk trzeba mieć sieć hurtowni, a do tego trza kupę roboty włożyć. Eeeee to też nie przystaje do naszego Szefa, aby zapie…p.rzał 24 h na dobę i doglądał biznesu. No to co nam pozostaje ??? Jeden duży odbiorca, który będzie w stanie wciągnąć każdą (no prawie) ilość biomasy, a przy tym się I.K. się nie narobi, a gotóweczka sama wpłynie do kieszeni. No to spróbujmy poszukać potencjalnego naszego „zbawiciela”, który za biomasę ostro sypnie złotymi złotówkami. W tym momencie trzeba spojrzeć, co robi Ideon – handluje energią. Czego nam brakuje pomiędzy handlem energią i handlem biomasą energetyczną – jak to czego – producenta energii czyli ELEKTROWNI !!!!! Moim zdaniem to będzie główny klient Regnonu. A może pokuśmy się jeszcze na wytypowanie kontretnej. To jest moja kandydatura : http://ebiomasa.pl/index.php/inwestycje/115-elektrownia-polaniec.

Można przeczytać, że pod koniec roku ruszy NAJWIEKSZY na świecie blok opalny biomasą. Wioski: Tę biomasę przecież nie będą ściągać tylko z naszego kraju, ale zdywersyfikują źródła dostaw i część będzie pochodziła z zagranicy. No i tu pojawia się nasz Regnon ze swoją ofertą.

Ponadto Iruś jest już w takim wieku, że to ostatni dzwonek dla Niego na korzystanie z życia i z zarobionych pieniędzy. Za prę lat to głównym tematem każdego dnia będzie czy wziął proszki na prosta.t.ę i na inne dolegliwości. Wioski: regnon ruszy może nie z kopyta, ale zdecydowanie. Przedział czasowy według mnie 3-4 miesiące do pół roku.

Powiem szczerze, chciałbym, aby tak było. :)) Wtedy nasz kurs byłby w okolicach …… zł - ohhh rozmarzyłem się :))

Pozdrawiam, cierpliwych.
    Owidjusz
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~mckenzie [77.254.228.*]
    to jak juz spekulujemy to i ja moze cos doloze

po pierwsze to mam ok 400k akcji no i troche zaczyna mi juz brakowac cierpliwosci ale jeszcze sie trzymam bo tyle juz tu stracilem ze wiecej juz chyba sie nie da (mam nadzieje:)

po drugie to warto tez wspomniec ze regnon jest wlascicielem marki easy-touch ktora ostatnio sie fajnie rozwija, biura chyba maja w biurowcu w Katowicach a magazyn w tej hali w Dąbrowie gdzie miesci sie tez jakas hurtownia farmaceutyczna ale niebardzo wiem na jakich zasadach tam siedza, pewnie wynajmuja powierzchnie od regnona.

moze to wszystko to troche za malo ale nadzieja jeszcze jakas pozostaje:)
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~gg [83.13.42.*]
    mam 30k po 0,29
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~ramzes [95.174.34.*]
    1,2 mln średnia 0,8 po podbitce na atlantis ciągle podbieram regnona
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~dank [78.8.226.*]
    ok. 700k (srednia 0,059) i juz wczoraj mialem to skrócić dziś żałuje:(

ale rowiez mam pecha i zazwyczaj jak cos sprzedam to rośnie:(

sprzedałem pronka po 0,09 1/3 a wieczorem po namyśle udało się rano wskoczyć znów ostatnim rzutem i odziwo końcówka sesji 0,11:)
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~jacklan [79.162.134.*]
    mam 17100 i czekam bo nie mam wyjscia - sr to 0,16gr.
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~redaktor [89.25.238.*]
    70200 12 306zl na minus srednia0,21
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~stiv [91.229.22.*]
    Mam 242 tyś
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Mariusz [5.173.83.*]
    Jakie "ważne czytać" ? Co tu może być ważne ?

Tyle wam to piszę, a wy dalej nic nie rozumiecie.

Na GPW jestem już kilka dobrych lat. Znając już trochę ten rynek, to raczej wątpię aby jeszcze kiedykolwiek kurs akcji tej spółki przrekroczył 12 gr za akcję. Raczej wskazanie na spadki, potem scalenie akcji i dalej spadki.

Ot, i cała prawda !
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Przemas [46.205.86.*]
    Tak, tak, tak

nikt nie ma interesu w scalaniu akcji, tym bardziej w doprowadzeniu do tego

ale gdyby nie takie wpisy nie było by ciekawe zaglądnie tu, na nasze ulubione forum

już jesteśmy blisko info na które długo czekamy

będzie dobrze, niektórzy zrobią kasę inni odrobią część strat
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Legolas [83.29.33.*]
    Obyś Przemas miał racje tego sobie Tobie i wszystkim życzę !
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~no [178.183.147.*]
    Przemasz nie sciemniaj !! u malinowego nie zarobisz ten h.......... dwa razy by to samo zezar zawsze bedzie mu mało
    Niech go sz.j.tr..............nigdy nie odrobie tej kasy ,załuje ze dałem sie oszukac takiemu nic .................. ktory nawet nie jest wart byc stajennym }}}}}}}}}}} a co dopiero prezesem
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~sdf [89.174.196.*]
    ludzie na co wy liczycie, jak jeszcze poł roku temu ten kawał dziada sprzedawał akcje regnona za 6 groszy ulicy, to po ile ma być akcja? on nikomu nie da zarobić, woli sam stracić na akcjach. ma to gdzieś bo pensja 2mln zł starczy do końca zycia. spójrz na siebie czy majac taki zarobek od kilku lat zawracał być sobie głowę akcjami? ważne że firma prawie nic nie robi ale na rynku istnieje a pensje leci. po co mu jakieś akcje?
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~Przemas [46.205.67.*]
    To sprzedajcie jak najszybciej po 4 grosze skoro tak myślicie

Ja zostaje na kolejne choćby dwa lata

Mój kumpel się cieszy bo znowu dokupuje po 4 grosze i uśrednia swoje kupione po 8 groszy

ja na razie nie mam na dokupienie

wytrzymajcie jeszcze tak 3 tygodnie a też zazbroję sie nawet po 5 żeby było łatwiej

Pogadamy za 2 m-ce :)
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~andrzej [193.254.246.*]
    mam 420 tyś. średnia 0,24 ( dałem się omamić Prezesowi i tak siedzę od roku)

a na uśrednianie już nie mam kasy

pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~ramzi [91.213.137.*]
    dlaczego nie ma tutaj zbycha? gdzie jest zbych i ile tego ma?
  • Re: Ważne czytać!!! Autor: ~imperator [193.254.246.*]
    cytuję za Inwestorem i zapraszam do spółki:

Proponuję się zorganizować i przejąć kontrolę nad REGNONem .

Ja mam x mln akcji i zdolność kredytową na ok. x mln PLN ( x -do wiadomości zainteresowanym) .

Poszukuję 5-10 wspólników ze zdolnością inwestycyjną >500 tyś. jeżeli jest ktoś chętny proszę o kontakt regnon@o2.pl
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.