Wypowiedzenie umowy w biurze maklerskim, nic nie daje. Lok upy nie będą grać na tym poziomie. Z drugiej strony dziwie się tym, że w obecnej sytuacji sprzedają od 0,40 pln do 0,50pln. Połowa z nich to spekuła , przesypują z wora do wora i czekają na tych co sypną parę akcji. A PÓŻNIEJ WIO DO GÓRY !!!.
pinokio ......z kim TY dyskutujesz i komu odpowiadasz....jakiemuś "hahaha" kretynowi który nie umie lub nie chce się podpisać........ Takich gamoni jest ty wielu........ ps. a może hahaha faktycznie ma taką "ksywę " bo idiota słyszy to za plecami całe życie od innych osób jak się z niego śmieją lub z jego głupoty. człowiek nie ma nic do powiedzenia..... Wszyscy którzy zakupili Hurtka będą się śmiać jak będzie kasa na koncie .....spokojnie już niedługo......pożyjemy zobaczymy..
Wcale nie zdziwilbym sie jakby Kanz odkupił poza giełdą z 10% akcji...Taktycznie ,to idealne rozwiazanie,zeby uswiadomic inwestorom jak wazna jest współpraca z Kanz
Przez wasze ściemnianie naganiacze kupilem akcje tego smiecia i teraz tracę 15%
Jestescie z siebie dumni?!
Widze że dalej piszecie o wzrostach sie pytam pod co te wzrosty maja byc?! Pod umowę która byla podpisana 2 tygodnie temu?!
Zaprezentujcie mi analizę techniczna tego smiecia i wykażcie ze tu rzeczywiście będą wzrosty to pogadamy!
Dnia 2012-10-19 o godz. 23:34 ~PedalskiDonald napisał(a):
> Przez wasze ściemnianie naganiacze kupilem akcje tego
> smiecia i teraz tracę 15%
Jestescie z siebie dumni?!
> Widze że dalej piszecie o wzrostach sie pytam pod co te
> wzrosty maja byc?! Pod umowę która byla podpisana 2
> tygodnie temu?!
Zaprezentujcie mi analizę techniczna tego
> smiecia i wykażcie ze tu rzeczywiście będą wzrosty to
> pogadamy!
a kto ci kazal kupowac?ja tez kupie ale za 5-6 groszy,jestem cierpliwy wiec poczekam,byc moze sie doczekam:)
jakie finezyjne naganianie:-)))) tak się uśmiałem, że aż mi się zajady porobiły:-)))) Trzeba było napisać: a ja kupię, jak będzie po 1 grosz, czyli już wkrótce. Drożej się nie opłaca:-))))
pod co ta spolka ma rosnac?pod to ze beda sprzedawac ciuchy Kanza?wez i mnie tatus nie rozsmieszaj.ci co pisza ze kanz tu bedzie jakies akcje obejmowal to sie powinni zastanowic nad soba:)
zrobili podbite i finito teraz zjazd na 3-6 gorszy wg mojej oceny sytuacji.
skoro robię tu za tatusia, to powiedz mi synu, jak obliczyłeś, że hurtek spadnie do 3 - 6 groszy? Czym właściwie się kierowałeś ? Ja trzymam akcje tej spólki i ich nie zamierzam sprzedać. Czy krótko czy długoterminowo dadzą dobrze zarobić. To jak to określiłeś kpiąco sprzedawanie ciuchów Kanza oznacza dla Hurtimexu wzrost marży sprzedaży, do tego rozwój sieci sklepów, eksport, ugoda z Chińczykami. Jeśli ktoś chce sprzedać to niech sprzedaje i głowy nie zawraca. A jak ktoś chce czekać na 3 - 6 groszy to niech sobie czeka.