• co jest korzystniejsze? Autor: ~max [95.41.74.*]
    Upadłosc likwidacyjna czy układ.Jak mówi prezes już chociażby sam układ likwidacyjny jest korzystniejszy dla wierzycieli.

http://www.parkiet.com/artykul/23,1282552-Akcje-Elektrimu-dla-Jago.html

W likwidacji pozostaje tylko znikomy majatek do podziału natomiast w przypadku układu oprócz majątku do masy wejdą akcje elektrimu.Jako że spółka pozostanie wtedy na gpw częśc wierzytelności można skonwertowac na akcje a w dodatku jest dosyc spora tarcza podatkowa.Jak dla mnie ukłąd jest lepszym rozwiązaniem jak widac prezes ma podobne zdanie.
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~Kris [195.225.137.*]
    Bzdura, nie może być układu. 24.10.2012 gasimy światło. Ja już sprzedałem, straciłem "ledwie" 50 % kapitału.
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~max [77.114.141.*]
    A kto ci osiołku kazał kupowac wcześniej.Nie lepiej zaczekac na decyzje i jeśli będzie korzystna to wtedy kupic
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~Kris [195.225.137.*]
    Co kazało? Strategia inwestycyjna... cześć kapitału przeznaczam na działania spekulacyjne na "lipnych" spółkach. Tym razem jest, jak jest. Poszło w koszty i tyle. Co będzie... sam sobie wydedukuj "Mądralo". Twój Osiołek.
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~Janek [37.7.84.*]
    Czy dobrze zrobiles sprzedajac to sie okaze zapewne w piatek ale ja wychodze z zalozenia ze jak mam oddac po 4 gronie za pare groszy to wolezaczekac albo cos z tego bedzie albo strata bedzie troszke wieksza.Najwyzej sobie tapetke walne
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~koka [80.254.147.*]
    No risk no fun ;-)
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~janek [213.241.41.*]
    No właśnie.
    Ja dzisiaj kupiłem troszeczkę.
    I jestem z tobą Janek.
    Mam jeszcze habete, zobaczymy jak długo pociągnie
  • Re: co jest korzystniejsze? Autor: ~Wredzial [195.225.137.*]
    A ja po sprzedaży kupiłem trochę akcji CashFlow SA. Spółka jest od dawna na giełdzie, jest praktycznie nie znana, po przejściach właścicielskich. Resztę poczytajcie sobie sami.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.