• Leci kabarecik Autor: ~Franek Pierdoła [37.225.66.*]
    A ja myślę, że ze strachu opchnąłeś ze stratą wszystkie swoje akcje w porywach do 14gr. licząc, że odkupisz taniej. Jak widać nie pozostaje ci nic innego tylko naganiać w swoim tonie.
    Sprzedajcie mi po 10-11gr. a ja wam odsprzedam po 14-16gr :D

Jeleni coraz mniej jeśli w ogóle jacyś zostali, no ale przecież masz ok. 800 000szt :D więc spokojnie możesz sprzedać po 11gr i odkupić również po 11gr ;)

• a co FRANEK tez jestes SKARMIONYM LESZCZEM Autor: ~leci [82.23.49.*]
    nie interesuj sie ile mam i po ile - to nie twoja brocha, jak zechce to uwale kurs, zbiore rynek a ty bedziesz kisil swoje akcyjki rok czy dwa bo kurs nie drgnie
    zal dupe scisnie kiedy inne walory beda szybowac a ty bedziesz z reka w nocniku

naganiaczem to jest SKARMIONY LESZCZ Piter18pl bo tak naganial na wzorsty, podniecal sie 14gr a tu jakos kurs przy 11gr stoi - dlaczego ?
    zachwalal ze kurs powinien byc 20gr a nie jest tylko jest o 45% nizej od tej wartosci
    LESZCZ zostal tam dobrze skarmiony i teraz zal dupe sciska jak inni po 11gr kupuja a on siedzi na mega drogim walorze
  • Re: a co FRANEK tez jestes SKARMIONYM LESZCZEM Autor: ~Franek Pierdoła [37.225.66.*]
    Ok to zobaczymy jak to tutaj będzie z tym kursem. Czekamy cierpliwie;)
  • najpierw zosypia 12gr i te 90 tys co stoi a potem za 11gr sie wezma Autor: ~leci [82.23.49.*]
    po 13gr zaden leszcz nie chce brac a juz prawie 100 tys akcji stoi na S
  • Re: najpierw zosypia 12gr i te 90 tys co stoi a potem za 11gr sie wezma Autor: ~Franek Pierdoła [37.225.66.*]
    Jakie 100tyś na po 13? Czy to ty uciekłeś z tych 13gr (ok 40 tyś akcji) i przepakowałeś trochę na 14 i 15 gr? Nie za wiele tego:) hmmm jak na razie rżniesz jarząbka jaki to nie jesteś gigant.... miałeś uwalić kurs :) co z tobą (nie ma czym?), jakieś problemy techniczne (z ilością kasy/akcji)?

Dobrze wiemy, że na takich spółkach nie potrzeba wiele kasy aby kombinować z kursem (nie wspomnę o dwóch kontach lub i tzw. "spółdzielniach ") . Problem polega na tym, że jeśli znajdzie się ktoś chętny (jakiś leszcz wg. ciebie) z troszkę większą kasą to gigant ma problem z ustawieniem kursu no nie? :)

Coś za bardzo jesteś nerwowy, tak przeważnie zachowują się wtopieni/ desperaci , którzy szybko chcą odrobić straty. Nie prawdaż? :)
  • nie wmawiaj mi tego czego nie powiedzialem` Autor: ~leci [82.23.49.*]
    nie napisalem ze uwale kurs tylko MOGLBYM uwalic wiec przestan wciskac kit

stoje w dobrym miejscu od rana i nic nie zmieniam, znikad nie uciekam

widze tylko jak desperaci probuja lyknac cos po 13gr - 1000 akcji na krzyz i mysla ze juz uwolnia kurs do wzrostow a widac jak sypia po 26 tys lub wiecej sztuk po 12gr

kto tak sypie wg Ciebie - SKARMIONY LESZCZ Piter18pl ?

czy moze Ty ?

SKARMIONYCH LESZCZY na tym walorze jest mnostwo - robili zakupy od 16-17gr do 30gr i wyzej i ciagle nie moga pozbyc sie akcji albo wyrzucaja ze strata w strachu ze spadnie ponizej 10gr ( co jest osiagalne i jestesmy calkiem niedaleko takiego kursu) - zreszta ok 10 dni temu bylo 10gr i b.duza podaz po 11gr wiec oddanie po 12gr to czasami dla niektorych los na loterii
    kazdy robic co uwaza - chcesz to kupuj, chcesz to syp
  • Re: Leci kabarecik Autor: ~Franek Pierdoła [37.108.82.*]
    Napisałeś, że nie ma kto podnieść kursu. A komu to jest potrzebne w tej chwili?

Widzę, że dalej nie kumasz o co w tym wszystkim chodzi. Najkrócej (kupić jak najwięcej za jak najmniej) a kurs w odpowiednim czasie sam zadba o siebie.

Chyba, że codziennie przeliczasz ilość akcji x kurs i podniecasz się jak podskoczy lub spadnie o 1gr. :)

Aaa zapomniałem, że spekuła zgaduje czy będzie ruch w górę czy w dół i na tej podstawie kupuje lub sprzedaje:)

Kiedy przedwczoraj ktoś kupił na zamknięciu 1500szt. to pisałeś, że kilkoma akcjami jakiś leszcz podnosi kurs. A kiedy wczoraj jakiś leszcz sprzedał 3000szt. to napisałeś, że popyt został zasypany wielką ilością:)

Dla mnie może spaść nawet do 1gr. i świat się nie zawali, ale jeśli już coś bazgrasz to pisz rzetelnie a nie tendencyjnie.

Nie chce mi się już z tobą pisać, być może jeszcze się odezwę jak coś głupiego pier dol niesz .

Idę poczytać inne spółki (innych fahofcuf od giełdy) ;) przynajmniej jest wesoło i mogę się pośmiać:)
  • Re: Leci kabarecik Autor: ~Franek Pierdoła [37.108.82.*]
    Coś dla ciebie "leci" bo chyba opuściłeś kilka lekcji :)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Jak-inwestor-traci-na-gieldzie-2595172.html
  • bo dla was SKARMIENI LESZCZE 3000 sztuk to b.duzo Autor: ~leci [94.197.127.*]
    skoro mozna regulowac kurs kilkoma sztukami nie piszac juz o kilkuset to tak to wyglada
    nie wiem jak oplacalna jest sprzedaz 1 sztuki czy nawet 1500, ba nawet 3000 sztuk
    po prostu graja tu SKARMIENI KASJERZY Z BIEDRONKI operujac kilku tys sztuk ¡ nie stac was na powazne zakupy
    wykarmili was pomiedzy 14 a 22gr, nie wspominajac ynvestorow jak Piter18pl ktorzy zostali SKARMIENI w okolicach 30gr ¡ teraz ujadaja

czlowieku czy ty nie widzisz ze tu nie ma plynnosci
    za kwote 30-50tys zl mozesz kurs zmienic o 50-100% od obecnej wartosci

zapewne dzis znowu kurs sie zamknie po 12 lub 11gr bo nie widac chetnych po 13gr a nie mowiac o powazniejszych zakupach po 14-15gr - studenciki ¡ leszczyna z Biedronki sa za biedni
  • o odnalazl sie wiekszy LESZCZ i zbiera z lewej po 13-14gr Autor: ~leci [82.23.49.*]
    ciekawe jak dlugo i na ile mu kasy starczy

ile obstawiacie - dzien , dwa, moze tydzien i znowu zjazd :) - poobserwuje tego kami-kadze
  • Re: o odnalazl sie wiekszy LESZCZ i zbiera z lewej po 13-14gr Autor: ~Franek Pierdoła [37.108.82.*]
    Widzisz "leci"

skromność, pokora, umiejętność przyznania się do błędów to jedne z kilku cech dobrego inwestora.

Natomiast pycha, cwaniactwo, chamstwo itd. to cechy ludzi, którym giełda pokazuje w odpowiednim czasie ich miejsce.

"Giełda jak Bóg pomaga tym, którzy sami sobie chcą pomóc ale w przeciwieństwie do Boga nie przebacza tym, którzy nie wiedzą co czynią" ;)
  • do FRANKA LAJZY Autor: ~leci [82.23.49.*]
    skoro tacy mocni LESZCZE wszyscy jestescie to dlaczego ten lesiu z dzis ktory tak zbieral po 13gr, potem zjadl 14gr i wzial po 15gr nie kupil wszystkich akcji po 15gr

przeciez zostalo tylko 38451 sztuk za 5767zl

kwota 5767zl to chyba nie jakas oszolamiajaca kwota na ktora musialby brac kredyt

leszcze tu graja i tyle, na jakies drobne sumy i rownie dobrze kurs moze byc dzis 16gr jak i zamknac sie na 12-13gr (wcale mnie to nie zdziwi).

gdzie jest wasze kolko rozancowe i nie wspomagacie kolegi co tak brnie na 15gr ale kapital mu sie skonczyl
  • Re: do ofiary "Leci" Autor: ~Franek Pierdoła [37.108.82.*]
    Wszyscy czekają aż ci się znudzi to kiszenie i wysypiesz wszystko (niestety nie odkupisz taniej niż sprzedałeś ze stratą). Wtedy zacznie rosnąć co wprawi cię w koszmar:)
  • Franek Lajza Autor: ~leci [82.23.49.*]
    nie martw sie o moj papier, dobrze jest ulokowany
    wasz animator rynku SKARMIONY KASIER z Biedronki cos stracil sile aby dymac kurs na 15gr bo jakies przepychanki widze na 14gr
    na 13gr tez jakis lesiu stoi w kolejce po klejnoty
    dopiero popyt na 12 i 11gr jest mocniejszy i zapewne jeszcze tam zawitamy w niedlugim czasie - nie podniecaj sie ze kurs tak rosnie bo nikt z was nie zaryzykuje 50-100 tys zl zeby wybic leszczy od 14gr wzwyz bo boicie sie ze znowu zostaniecie UBRANI i SKARMIENI jak swiateczne leszcze
  • Re: Inwestor ofiara pseudo "Leci" Autor: ~Franek Pierdoła [37.108.82.*]
    Czytaj uważnie (jeśli chociaż to jeszcze potrafisz). Pisałem, że dla mnie może spaść nawet do 1gr. Więc spoko bo nikt się nie boi oprócz ciebie, że straciłeś kasę sprzedając ze stratą a niestety drugiego takiego "fahofca" od giełdy tu nie ma coby ci odsprzedał taniej. Więc liżesz powoli rany a nadzieja, że odkupisz taniej jest coraz bardziej zamglona.
    Już jesteś na stratach, odkupić taniej się nie da a tutaj trzeba spłacać kredyt za seicento (używkę oczywiście) i pasowało by abyś coś do garnka wrzucił . Niedługo komornik się do ciebie dobierze i co będzie.

Z wyzywania innych jeszcze nikt się nie dorobił a ty próbujesz.

Jeśli chodzi o KASJERÓW z Biedronki to przynajmniej pracują a zaoszczędzone pieniądze inwestują i wara od nich.

Jeśli zaś chodzi o STUDENTÓW to też się od nich odpie ..ol. Również często dorabiają dla siebie na piwo i inne zachcianki typu balangi itp. a nie doją od rodziców. Nikt nie zabrania im inwestować ICH WŁASNYCH PIENIĘDZY.

Czasem znajdzie się jakaś ofiara losu z lewymi rękoma, której nic w życiu nie wyszło i do niczego się nie nadaje tylko co najwyżej do rozrzucania gnoju i dlatego poprzez swoje kompleksy obraża innych ludzi.

To już chyba wiesz wszystko?

• Re: Skopiowłem z innej spółki poczytaj to może czegoś się nauczysz Autor: ~Franek Pierdoła [37.108.82.*]
    lekcja pierwsza
    Autor | ~chomik [213.77.27.*] 2012-10-17 17:54
    Zobacz wątki dotyczące FLUID
    Zobacz profil FLUID
    dnia 12.10 tegoż roku niejaki chomik pisał :
    " dostaniesz jeszcze ile będziesz chciała,
    tylko uważaj nie kup tej spółki całej bo
    tam już jest Pani Prezes.
    ale ,ale przecież możesz zawsze kupić z prawej strony
    co to za różnica te parę groszy, jeżeli to coś ma kosztować 2 PLN
    za sztukę. "

jak tam panno Pati, uśredniasz cenę w dół i czy może dajesz sobie spokój ?
    a jak tam twoje kliny zniżkujące i trójkąty zwyżkujące? i co mówi szklana
    kula i niskopokłoniony ?
    odechce się wam gnoić innych i pogardzać ludźmi nazywając ich cytuję "ciotami".
    jak ktoś ma odmienne zdanie od waszego to ciota i leszcz .
    jakie to typowe i prowincjonalne - nasze polskie.

miłego popołudnia
  • Franek LAJZA zwany PIERDOLA to nieokrzesany STUDENCIK z akademika Autor: ~leci [82.23.49.*]
    Franiu kolezko za jedna moja wyplete kupilbym was 3 akcje ktore macie na GPW czy NC wiec o czym tu mowa

jakby kurs zlecial na 1gr to sralbys sie nie powiem jak ale mysle ze niedotrwalbys tam bo przy 4gr "twoja mozg" wyslalby maila do nadciagajacej kupy ze spotkanie jest w gaciach i popuscilbys kleksa za cala wartosc 4gr a potem stanalbys w kolejce po 1gr i nigdy nie dokupil akcji taniej niz po 10gr ( to jest wlasnie obraz typowego reprezentanta marzyciela o wysokich zyskac na NC) - jestes jednym z ich przedstawicieli

moge Cie zapewnic ze nie sprzedalem swoich akcji ale ty wiesz lepiej SKARMIONY LESZCZU, pewnie sam oddales po 11gr kiedy byl dosc spory obrot jak na te spolke
    czy to Ty tez po 10gr cos oddawales bo ktoregos dnia liznelo tez 10gr - KLEKS ? smierdzacy ? raczej tak bo kupa przeciez nie pachnie.

wspomoz wiernych ze swojego kolka rozancowego zeby 15-16gr bylo jeszcze dzisiaj bo cos odpadli przy pierwszym podejsciu, moze zapros aby cos wzial twoj guru: prezez Jaroslaw K ale z nim bedzie ciezko bo on nie ma konta w banku
    to ty ostro stoisz na 13gr i bronisz kursu jak lew, ciekawe o ktorej Cie zasypia bo tak z leszczami zazwyczaj bywa

• Re: Franek LAJZA zwany PIERDOLA to nieokrzesany STUDENCIK z akademika Autor: ~Franek [37.108.13.*]
    Niemiluchu piwniczny odpowiadam ci kto sypnął na 10gr.

Przypomnij sobie zasrańcu jak SYPAŁEŚ 1 akcję ha ha ha aby zbić kurs.

Przechwalasz się gdzie to nie byłeś i co nie widziałeś.

W dupie byłeś i gówno widziałeś, pienisz się o każdego grosza aby się właśnie nie zesrać.

Myślisz , że na NC są sami idioci a ty jesteś wielkim graczem.

Wywalili cię z hukiem i wydymali na innych spółkach więc przyszedłeś tu rżnąć gieroja?

Masz w portfelu z 6K i myślisz , że jesteś Bogiem?

Pier...dol...nij się czoło i ten pusty łeb bo mózgu już chyba tam nie ma.

Wypierd...laj stąd ze swoim smrodem a jeśli masz tu kumpla to wypier....alaj razem z nim i nie obrażaj ludzi pierdo...lony babci wnuczku.

Jeśli nie umiesz się zachować to morda w kubeł i nie bulgotać, do obory świnie wydoić a potem spuść łomot kanarkowi.

Wypad gówniarzu i nie wracaj więcej
  • FRANEK pekl jak condom Autor: ~leci [82.23.49.*]
    Franek widze ze nerwy Ci puszczaja i juz nie mozesz wytrzymac ze kurs nie rosnie bo obsrany jestes bo pojawilo sie zagrozenie ze znowu kurs sie obsunie
    kto sypal i po ile to nie wiem ale wiem ze kazdy z NIEWYDOJONYCH Studencikow ktorych jestes reprezentantem zrobil niezlego kleksa jak zobaczyl 10gr na liczniku
    a skad ty wiesz gdzie ja bylem a gdzie nie, najdalej chyba w Boskach Wielkich kolo grodu Kraka
    nie wiedzialem ze doisz krowy, smigaj do Biedrony to wydoisz jeszcze Pitera18pl - zdazysz przed zamknieciem.
[x]
XPLUS -0,43% 2,29 2026-03-11 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.