• do ady Autor: ~oj [178.215.203.*]
    czesc ada mam pytanie posiadam bge,hotblok,mde kupione w duzym stopniu dzieki twoim postom mam tez iws i remedis jak mozesz odpisz czy te dwie jest sens trzymac.
  • Re: do ady Autor: ~asad [193.200.215.*]
    Ada ci powie że sens jest zawsze......ale może lepiej coś innego mieć niż te dziwne spółki, wolałbym dwa razy więcej HOta czy BGe
  • Re: do ady Autor: ~oj [178.215.203.*]
    bge mi weszlo na groszowkach jest bardzo ok i dokupic pasuje dzieki za rade
  • Re: do ady Autor: ~Niki [95.49.222.*]
    IWS raczej nie polecam, mam trochę i była to niestety nie najlepsza inwestycja. Dopóki Piekut nie zdecyduje się co z tą spółką zechce zrobić, a raczej dopóki nie przekaże tego na rynek, to inwestowanie oznacza zamrożenie kapitału. Zrobisz jak zechcesz ale IWS mimo, że mam raczej bym nie polecał chyba, że chcesz i możesz poczekać z pół roku do roku. IWS ma też prawie zerową płynność. Co do HOT czy MDEV to nie miałem i nie biorę się za tego typu spółki bo branża deweloperska (podobnie jak konstrukcyjno-inżynierska z wyjątkiem energetyki) nie są obecnie pieszczochami inwestorów i raczej nie należy się tam spodziewać w najbliższych latach wzrostów przychodów ani marż. Tyle ode mnie.
  • Re: do ady Autor: ~ada [83.12.104.*]
    przepraszam, ale nie potrafię ci na tą chwilę odpowiedzieć. Musiałabym się bardziej w temat zagłębić.
    Przy podejmowaniu decyzji, nie sugeruj się jednak opiniami z forum. Nawet ja się czasami mylę. Wprawdzie bardzo rzadko, ale jednak :)
  • Re: do ady Autor: ~nooo [46.174.215.*]
    nooo co za skromność :D::D:D
  • Re: do ady Autor: ~ada [83.12.104.*]
    a co, nie jest tak?
    Greeneco miał wg mnie lecieć na 10 zł. I co?
    Pewno będę musiała czekać jeszcze conajmniej miesiąc, zanim osiągnie tą cenę. :)
  • Re: do ady Autor: ~oj [178.215.203.*]
    dzieki
  • Re: do ady Autor: vvu132 [83.11.219.*]
    Ada, nie mogę nie wspomnieć o "drugim BGE":>. Abstrahując od tej jednej przesady, ukłony - masz nosa.
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.