czesc ada mam pytanie posiadam bge,hotblok,mde kupione w duzym stopniu dzieki twoim postom mam tez iws i remedis jak mozesz odpisz czy te dwie jest sens trzymac.
IWS raczej nie polecam, mam trochę i była to niestety nie najlepsza inwestycja. Dopóki Piekut nie zdecyduje się co z tą spółką zechce zrobić, a raczej dopóki nie przekaże tego na rynek, to inwestowanie oznacza zamrożenie kapitału. Zrobisz jak zechcesz ale IWS mimo, że mam raczej bym nie polecał chyba, że chcesz i możesz poczekać z pół roku do roku. IWS ma też prawie zerową płynność. Co do HOT czy MDEV to nie miałem i nie biorę się za tego typu spółki bo branża deweloperska (podobnie jak konstrukcyjno-inżynierska z wyjątkiem energetyki) nie są obecnie pieszczochami inwestorów i raczej nie należy się tam spodziewać w najbliższych latach wzrostów przychodów ani marż. Tyle ode mnie.
przepraszam, ale nie potrafię ci na tą chwilę odpowiedzieć. Musiałabym się bardziej w temat zagłębić.
Przy podejmowaniu decyzji, nie sugeruj się jednak opiniami z forum. Nawet ja się czasami mylę. Wprawdzie bardzo rzadko, ale jednak :)