nie sądzę żeby za miedziaki Mera chciała kogoś do zarządU:) To nie jest spółka z fikcyjnym majątkiem:) Wkrótce wróci hossa drzebaniasta;) widać, że jest coś na rzeczy i albo przerzucany jest czasem papeir z worka do worka albo.....:) gdybanie. Najważniejsze, że w tą spółkę nie wejdzie już raczej żaden chwilowy pseudo spekulant. FF nie powala więc w którymś momencie coś się zmieni. Oby najszybciej. Przestał pisać pewien wieszcz (może właśnie robi ciche zakupy;)). Pozdrawiam wytrwałych, ja siedzę od pierwotnego!!!!!:) trochę dokupiłem później na spadkach (nawet niektóre pakiety po 1,2:) Nie stresuje mnie ta sytuacja, kasę mam na życe a akcje kiedyś zyskają na wartości. Zyski są więc C/Z da zwrot, prędzej czy później. Może MERA na główny pójdzie, kto wie:)
Tak pisałem w marcu:
"Re: Grubas rozpoczął skup
Autor: ~Pi [83.14.170.*], 2012-03-08 08:02
Powtórzę jeszcze raz. Jeżeli na Klonie pojawi się sygnał kupna to zasięg wzrostu jest na ponad 4 złote (dokładnie 4,66 zł) ".
I w co trudno uwierzyć, ale wszystko wskazuje na to, że taki sygnał się pojawił.
W innych spostrzeżeniach Sayu, też masz tym razem rację.
Tylko tym razem nie pękaj za wcześnie.
No, no, no - kto, by pomyślał - ale jednak potwierdza się ( i to zdecydowanie) wybicie.
Sayu, nie pękaj za wcześnie. Gwarantowane wybicie grubo ponad 4 złote.
A wiecie, że mnie można zarzucić wiele, ale na pewno nie to, że naganiam na Klonie.
jest czas jeszcze na skup:) maleńki opór na 37 groni i jazda:) zresztą ten "opór" jest sztuczny:) grunt żeby za szybko nie rosło, taką widzę też politykę tego, który kupuje. Co do mnie PI to od początku (prześledź) nie narzekałem i siedzę na dup sku od pierwotnego zakupu poprzez dokupienie (dosyć wysoko), a akcji nie oddam bez zarobku:) Ja mam czas w przeciwieństwie co do niektórych słabeuszy, grunt to nie dać się wyleszczyć. Czy PI nie naganiałeś?..... nie wiem ale widzę, że masz łeb na karku:)
Czy wy nie widzicie, że Klon jest wciąż po marne 36groszy? Say masz średnią dużo ponad 1zł z tego co mówisz, Pi to tam nie wiadomo. Z czego to się cieszyć w tym momencie? Musi z 400% podrożeć żebyście wyszli na zero chociażby... Sam mam po 77gr średnią.
Wiem, że na NC to niewiele, te 400 czy nawet 1000%, ale cieszmy się po fakcie, a nie już ręce zacieracie.
Dobry dowcip - pytanie tylko, kto i co miałby wywalać.
No i pytanie najważniejsze - w jakim celu miałby teraz wywalać - chyba, że jest idiotą i woli sprzedać za grosze. Ale, to nic nowego - ponoć 95% polskich inwestorów, nigdy nie sprzedaje na górce.
Do PI. Ile umoczyłeś że ciężko Ci z tego wyjść. Wystaw poniżej 0.30 to się pozbędziesz walorku i nie spadniesz na miedziaki. Dobrze Ci radzę tak jak ty kiedyś dobrze radziłeś
Nie mam akcji Klona. A analizy giełdowe to mój zawód. Nieraz dla odprężenia oglądam parę spółek z NC, i wtedy coś o nich piszę. O głównym parkiecie nie pisuję na forach.
A od tygodnia uważam, że Klon i Epigon to dwie spółki z NC, które będą miały potężne wybicie. Właściwie na NC to tylko te dwie spółki warte są zainteresowania.
ja twierdzę, że wkrótce będą wzrosty i to bardzo pokaźne. Sądzę, że razem z Mikołajem choć......... giełda jest nieodgadniona:) Jeśli hodzi o Klona to jest spółką jedną z nielicznych, w którą warto nawet te 30gr zainwestować. Wiesz, że firma nie jest krzakiem i ma prawdziwą i dość pokaźną kapitalizację jak na NC:) Ktoś umiejętnie rozgrywa pokerka. Mi się to podoba i ie zamierzam panikować i sprzedawać do conajmniej 3 zł. Jak wspomniałem, nie zależy mi na czasie ale widzę coraz większe zainteresowanie. Sądzę że do wzięcia jest jakieś 500-750k akcji i........ tyle:) Dużo, mało? Obaczymy:)
Ktoś chce ładnie udupić papier widać jak straszy z prawej zleceniami ale chętnych na oddanie papiera brak ciekawe czy mu uda się zebrać klonka, radzę powolutku podbierać walorek bo chyba warto na tych poziomach co nie co siorbnąć. Do Pi- a ty już się wystrzelałeś z kapiszonków czy jeszcze zostały ci jakieś resztówki?
Znowu baton był na 0.33 ale szybko się zmył oj chyba szykuje się coś grubego, jak dojdą do wniosku że już brak leszczyny to odjazd murowany sprawdzcie sobie na opózninym notowaniu
Prezesuniowi i zarządowi należy się nagroda "Super Wał Konektu 2012" za doprowadzenie spółki do takich poziomów. Dzisiejsza wycena tej spółki to mistrzostwo świata. Gratulacje i oby tak dalej. Do groszówek i wiecznego niebytu już bardzo blisko.