Na początku września doszło do przebicia dolnej linii kanału spadkowego. To zaowocowało przyspieszeniem spadków. Miało to także związek ze złamaniem historycznego minimum uplasowanego na poziomie 0.22 zł. Próby powracania w obszar kanału kończyły się niepowodzeniem. W efekcie kurs spadł do poziomu 0,08 zł. Tam też nastąpiło dobicie. Niska cena i wyprzedanie rynku skłoniło kupujących do większej aktywności.
Notowania najpierw przebiły dolną linię kanału spadkowego. To zwiększyło zaangażowanie popytu w pazdzierniku. Powstała luka pro-wzrostowa, która umożliwiła podejście pod ważny opór na 0,22 zł. W przypadku jego rozbicia otwiera się droga do kolejnych ważnych poziomów 0,30 zł i następnie 0,50 zł. Na taki scenariusz wskazuje także wskaźnik RSI, który przełamał barierę 50 pkt. Sygnałem ostrzegawczym będzie domknięcie przez podaż powstałej luki.
troche sie rospisales, raczej inteligetny to nie jestes, ale gdybys troche poszperal po necie to mialbys papier za 0,08 lub 0,09 groni. MADROSC ZYCIOWA,- NIE WYSTARCZY PRZECZYTAC RAPORTU SPOLKI, BO TO PATRAFI ZROBIC NAWET TAKI POLGLOWEK JAK TY, TRZEBA GO DOBRZE JESZCZE ROZKMINIC! INWESTORKU ZE SKARBONKA W KSZTALCIE SWINKI
1) Raczej inteligentny nie jestem (tutaj zgoda)
2) Jestem półgłówek (tutaj niekoniecznie)
3) Jestem inwestorek ze skarbonką w kształcie świnki (hmm, nie mam skarbonki:).
Zadałem proste pytanie, a Ty mnie obrażasz:)
Dodatkowo nie potrafisz pisać poprawnie po polsku.
Odpowiedz proszę na temat. Czy tak samo analizujesz wyniki lotto?