• WRZESIEN - PAZDZIERNIK Autor: ~prp [81.210.111.*]
    Na początku września doszło do przebicia dolnej linii kanału spadkowego. To zaowocowało przyspieszeniem spadków. Miało to także związek ze złamaniem historycznego minimum uplasowanego na poziomie 0.22 zł. Próby powracania w obszar kanału kończyły się niepowodzeniem. W efekcie kurs spadł do poziomu 0,08 zł. Tam też nastąpiło dobicie. Niska cena i wyprzedanie rynku skłoniło kupujących do większej aktywności.

Notowania najpierw przebiły dolną linię kanału spadkowego. To zwiększyło zaangażowanie popytu w pazdzierniku. Powstała luka pro-wzrostowa, która umożliwiła podejście pod ważny opór na 0,22 zł. W przypadku jego rozbicia otwiera się droga do kolejnych ważnych poziomów 0,30 zł i następnie 0,50 zł. Na taki scenariusz wskazuje także wskaźnik RSI, który przełamał barierę 50 pkt. Sygnałem ostrzegawczym będzie domknięcie przez podaż powstałej luki.
  • Re: WRZESIEN - PAZDZIERNIK Autor: ~lotto [83.26.246.*]
    Wyniki lotto też tak analizujesz?

• Re: WRZESIEN - PAZDZIERNIK Autor: ~prp [81.210.111.*]
    troche sie rospisales, raczej inteligetny to nie jestes, ale gdybys troche poszperal po necie to mialbys papier za 0,08 lub 0,09 groni. MADROSC ZYCIOWA,- NIE WYSTARCZY PRZECZYTAC RAPORTU SPOLKI, BO TO PATRAFI ZROBIC NAWET TAKI POLGLOWEK JAK TY, TRZEBA GO DOBRZE JESZCZE ROZKMINIC! INWESTORKU ZE SKARBONKA W KSZTALCIE SWINKI
  • Re: WRZESIEN - PAZDZIERNIK Autor: ~lotto [83.26.246.*]
    Coś zabolało:)

1) Raczej inteligentny nie jestem (tutaj zgoda)
    2) Jestem półgłówek (tutaj niekoniecznie)
    3) Jestem inwestorek ze skarbonką w kształcie świnki (hmm, nie mam skarbonki:).

Zadałem proste pytanie, a Ty mnie obrażasz:)
    Dodatkowo nie potrafisz pisać poprawnie po polsku.

Odpowiedz proszę na temat. Czy tak samo analizujesz wyniki lotto?
  • Re: WRZESIEN - PAZDZIERNIK Autor: ~zxr [77.252.56.*]
    Kto z rana zdąży wskoczyc to jego... Potem zamykamy bazar..
  • Re: WRZESIEN - PAZDZIERNIK Autor: ~as [89.228.23.*]
    ja nawet nie wiedziałem że odblokowali na fiksie , ale jaja !!!
[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.