coś zaczyna się dziać
- podobno cofają likwidacje w sądzie już jest
oddają na dniach budynki
zarząd zmieniony pod kogoś chyba ją szykują
i cena akcji smieszna wg mnie dołek
Dnia 2012-10-16 o godz. 14:43 ~karlsmen napisał(a):
> wypatrzyłem fajną spółkę
coś zaczyna się dziać
- podobno
> cofają likwidacje w sądzie już jest
oddają na dniach
> budynki
i cena
> akcji smieszna wg mnie dołek
każdy kto chce to wiedzieć to już wie ,trzyma akcyjki albo dokupuje itp.
coś zaczyna się dziać
- podobno cofają likwidacje w sądzie już jest
oddają na dniach budynki
a oprocentowanie nawet 13%
w złoto i platynę
zobaczcie jak to jest !jak westa szła do przodu to się zleciały tu jakieś wynalzaki typu magda i inni,z którymi nawet nie można było porozmawiać ,wymienić poglądów na temat westy,teraz tych osób próżno szukać-o takich się mówi,że to ;;przypadkowi klikacze;;pisali głupoty,pierdoły,kto wychodzi i kto wchodzi po jakim kursie nic merytorycznego,obrażali się na wzajem,bo przecież nie westa dla nich tu była głównym tematem,życzę wam i sobie,żeby jak najmniej było na tym papierze takich przypadkowych inwestorów,,,,
wojtek masz jakies zródło informacji na temat westy ale po polsku ukraińskiego nie znam a z angielskim tak średnio od liceum sporo zapomnialem no a wtedy to zakres wiedzy był pokazny ale teraz ;) jak ktos wie niech poda strone np pozdrawiam typów takich jak madzia i inne cuda nie pytam tylko powazne wpisy prosze
spotkałem znajomego starego na forum,miał dobre infa z angli ,jutro Ci przesle jak ich jeszcze nie pokasowałem,jest od debiutu na weście,duzo czytał o weście i sie interesował ta spółką,tak jak pisałęm dotychczasową bolączką westy była cena ołowiu,odkąd jest fabryka problem zniknie,wyprodukowanie akumulatorów będzie tańsze niz w chinach,bardzo dobre się rysują perspektywy przed westą,giełda to nie piekarnia,na plony trzeba czekać napisze linki,jak nie znasz języków,tłumacz google i bez problemu Ci przetłumaczy,,,we Włoszech tez pozytywnie wypowiadają się o weście,,,
Dzięki - przetłumaczone.
Nic dodać tylko czekać na wzrosty. Wszyscy powinni poczytać co mają a wtedy przestaną wywalać a jak zarobią 5 groszy to juz nie odkupia taniej.
Moim zdaniem Intakus od dnia debiutu ma problem , wszyscy zainteresowani wiedzą ,a że chcą podbić i ktoś chce zarobić na niedoinformowanych to nie ma się co dziwić to jest giełda nie żłobek.Pozdrawiam.