tu moze odbic nawet na 2 zlote a leszcze oddadza po 30-40 groszy.
mnie taka cena ucieszy bo mam tu kuuupe kasy, kiedys na tym wtopilem ponad 4k i omijalem ta spolke szerokim lukiem, a teraz widze ze cos sie szykuje.
Dnia 2012-10-16 o godz. 22:22 ~d-_-b napisał(a):
> Czytaj komunikaty ze spółki ze zrozumieniem, a zrozumiesz,
> co się szykuje.
P.S. Pozytywów się nie wyszukuj.
Szczerze mowiac ten papier zszedl na psy i ci co wieszczą wybicie nie wiedza co mowia.Powiem wam uczciwie i od serca nie warto byc w tej spolce tutaj maksimum to 30 groszy i to tez na chwile.Oczywiscie watpie ze tak wysoko zajdzie ale jesli juz to nie w ciagu 3 miesiecy.Przyrzekam wam,ze jest to dziadowska spolka
Najpierw rozbierzcie 0,07zł xD Mówiłem, że to tak się skończy, ale wy mądrzejsi jesteście. Zaczyna się hossa, a wy nie macie pieniędzy. Gratuluję głupoty :)
eeeetam traci na stergamesie velto zarobilem po 100% nawet na upadlym dxd ze 200%
na wbayu tez mam zamiar zarobic ze 100% niech tylko jakies info bedzie albo upadlosc hehe to cos sie bedzi edziac w koncu
Kupiłem w cenie 0,23 za akcje i zapewne nie zarobie a czy odzyskam chociaz po 0,20 to tez raczej watpie.W polsce tak juz jest ,szczegolnie na newconnect ale nie płacze bo nie warto,nie warto rowniez w to wchodzic.
po 4 grosze nie warto wyrzucac,wole juz stracic wszystko.Poczekam nawet 2 lata zeby sie przekonac czy ta spolka jeszcze sie podniesie bo taki spadek z kilku złotych jest nie do odrobienia i mnie tu nie czaruj bo kity piszesz.