• wóz albo przewóz ... loteria trwa ! Autor: ~marcin [82.47.11.*]
    osobiscie zycze Wam powodzenia, znam ten bol gdyz sam czekam na powrot Elektrimu :)

mysle ze na tych poziomach i przy tym stopniu ryzyka raczej nie wejde w Jago ale jak juz bedzie wszystko wiadomo to mysle ze smialo bedzie mozna nawet za 15 gr brac ba nawet do 20 gr

z tego co Kudlaty pisal 17 pazdziernika poznamy decyzje

mimo iz obserwuje to trzymam za posiadaczy akcji kciuki :) moze obudzicie "Cesarza"
  • Re: wóz albo przewóz ... loteria trwa ! Autor: ~Kudłaty [109.243.196.*]
    Powyzej 0,10 totalne pustki w karnecie
    Będzie się działo;-)
  • Re: wóz albo przewóz ... loteria trwa ! Autor: ~Janek [31.1.93.*]
    Jak bedzie sie okaze a ty kudlaty jak myslisz ktora opcje wybierze sad bo jak dla mnie to ma on ciezki orzech do zgryzienia.Czy akcje elektrimu wystarcza zeby przekonac sedziego a moze jest jeszcze cos o czym nie wiemy.Ciekaw jestem co jest we wniosku szkoda ze tego nie pokaza
  • Re: wóz albo przewóz ... loteria trwa ! Autor: ~Kudłaty [109.243.196.*]
    Wszystko jest w kodeksie postępowania cywilnego.

Biegli przedstawiają opinię w toku sprawy, na podstawie zebranych faktów oraz dowodów i przekazują ją sądowi. Opinia biegłego może być podważana przez strony przy użyciu wszelkich środków dowodowymi. Dopuszczalne jest także żądanie powołania innego biegłego.

Sąd nie jest związany opinią biegłego i powinien ją ocenić na równi z innymi środkami dowodowymi w ramach swobodnej oceny dowodów.

Ocena następuje pod względem zgodności z zasadami logiki, poziomu wiedzy biegłego, podstaw służących wydaniu opinii i uzasadnienia opinii.
  • Re: wóz albo przewóz ... loteria trwa ! Autor: ~Janek [31.1.93.*]
    Mnie sie wydaje ze uklad jest korzystniejszy dla wierzycieli bo z likwidacji otrzymaja niewielka czesc a w drodze ukladu moze byc to wiecej no i akcje elka z nich tez mozna cos splacic.Nie wiem dlaczego biegly napisal ze brak jest srodkow na uklad skoro spolka zalezna jago zarobila w I polroczu 8mln.zl
  • Re: wóz albo przewóz ... loteria trwa ! Autor: ~hhhh [31.135.164.*]
    Dnia 2012-10-16 o godz. 08:45 ~Kudłaty napisał(a):
    > Powyzej 0,10 totalne pustki w karnecie
    Będzie się działo;-)

Do karnetu można w każdej chwili dołożyć. Nie podniecaj się tak,
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.