• ING nie da RADY!!! Autor: ~nieogar [178.42.111.*]
    nie dadzą rady chłopaki!!!
    wszysko odebrali od nich i teraz już nie ma od kogo zbier ać!!!
    czyli scenariusz jest jeden !!cel 5 zeta do końca roku!!!
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~wojtek [46.112.78.*]
    niedługo sami od siebie bedą zbierali pajace,spólka mocna z dobrymi perspektywami na przyszłość!!!!!
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~kaszpirowski [78.10.104.*]
    Nieudacznicy z ing ,fatalna firma.Powinni sprzedawać lody z automatu, bo inwestowanie słabo im idzie, jak widać.
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~kaszpirowski [78.10.104.*]
    Tak się szanuje cudze pieniądze ,nieładnie,oj nieładnie.
    wiesz co jest najgorsze,nie ma przełożenia na polską giełdę informacji o węście,trzeba szukać w iinych krajach ,nikt u nas nie dba by cokolwiek tu przelewać z ukrainy,a ze stoockwatcha zobacz kiedy się obudzli ,jak westa juz po ile była i jaki był szum....daje do myślenia,czyżby oni też byli umoczeni w tą bananową giełdę?!!!
    ja to widzę tak ,papier bedzie się teraz konsolidował około 1 złotego ,póżniej wybice,bujanie i od początku listopada pólnoc pod wyniki,które ogłoszą 28 listopada 2012r,piszcie co wy sądzicie ,tylko tekstyw stylu madzi i o czołgach podarujta sobie....
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~nis [62.21.4.*]
    Chyba wicie ,rozumicie co macie robić -jak ING kupowalo po 11 to należało sprzedawac,jak ING sprzedało po 1zł to nalezy kupować,proste jak promien słóna przechodzący przez szczelinę w rowie mariańskim.
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~aa [31.187.12.*]
    Teraz wszyscy się przyglądają czy ING rzuca akcje na rynek, czy odpuścił.
    Na początku były strzały po 40 tyś, później 20, później 10, teraz resztówki po 5 tyś akcji.
    Jak się wyprzedają to powinno iść pomału w górę.
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~12345 [89.228.148.*]
    Nie wiem kto dzisiaj sprzedaje akcje po tej cenie ..... w mojej opinii OFE ING emeryci, pracownicy mające wybrany III filar w w tym banku winni założyć pozew zbiorowy za defraudacje ich majątku ... i może te piękne, szulerskie twarze własna kasą będą płacić za błędne decyzje..... podaje ten watek do przemyślenia
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~12345 [89.228.148.*]
    Nie wykluczone ,ze grajkowie ci co kupowali z rana nie widząc wzrostu kursu wypadają z 0 zyskiem a moze nawet strata z akcji
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~aa [31.187.12.*]
    ING ma sprzedać powyżej 0,96 zł.
    Pytanie tylko ile akcji?
    Jeżeli niedużo to zaraz skończą sypać. A jak dużo to mam nadzieję, że najpierw coś podkręcą.
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~kaszpirowski [78.10.101.*]
    Jeśli chodzi o at ,dzisiejsza sesja nic nie zmieniła.W dalszym ciągu możliwe jest wybicie górą z powstałego trójkąta(bardziej prawdopodobne,moim zdaniem),jak i wybicie dołem.Z górnego możemy nawet sięgnąć 2,50 z dolnego 0,80-0,85.Wczoraj komuś bardzo zależało,żeby nie wybić się ponad 1,10.Bardzo istotny jest to opór.Jężeli robili to "fachowcy" z ing ,to strzelali do własnej bramki.I w to nie bardzo chce mi sie wierzyć.Chyba takimi głupkami nie są.Dzisiaj status quo.Zobaczymy co przyniesie dzięń jutrzejszy.Jest to ciekawa sytuacja.Nikt dzisiaj nie chciał zaryzykować ,stąd te marne obroty i mało istotny spadek kursu.
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~wojtek [91.199.250.*]
    dokładnie,dobrze to ująłeś....
  • Re: ING nie da RADY!!! Autor: ~westa [62.111.159.*]
    moim zdaniem trzymać ten papier , akto może i chce niech dokupuje a nie pożałuje- to kwestia czasu.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.