mnie nie interesuje jutro ,mnie interesuje co bedzie tu za rok za dwa i jakie bedą wyniki w 2013r w marcu i 28 listopada 2012 roku,jak grasz na krótko obserwuj najblizszy tydzień ,dla mnie nie ma różnicy czy teraz jest 1 złoty czy 70 groszy,dokupie jak zejdzie niżej i spokojnie poczekam,poczytaj angielskie rekomendacje a to nie pismaki ze stockwatcha,piszący bzdury o zwarciu ogniwa,,,,najgorsi są inwestorzy popadający w panikę ,mogą pociągnąć kurs do dołu...
teraz może byc chwile zamieszania z kursem,od początku listopada gra pod wyniki,mają fabrykę do odzyskiwania ołowiu-to juz pół sukcesu,jak zima jeszcze dopisze będzie bajka,do tego sprzedaż bateri słonecznych,,,tu w przyszłym roku będzie się działo dużo dobrego,,,to nie midas ,że solo co roku funduje nowe emisje akcji,nie petrol ,gdzie rysiu pisz bajki ,że znalzł ropę w skałkach,nie przyjaciele z ifc co rolują ludzi,,,,miłej niedzieli
według mnie to jest celowa robota te zamieszanie przed wynikami
co wy za tragedie robicie że co że ing 600 k akcji sprzedało!!!!!! hehe śmiech
jakaś abstrakcja w ogóle.
do tego na pewno ktos się podłączył i zobaczcie jak zaniżają sztucznie kurs (chyba tylko ślepy tego nie widzi) oddawajcie im akcje tu 3 dni po 25%-30% realne i mamy 2 zł.
LUDZIE jakby była zaraz upadłość i chcieli to by podpuścili towarzystwo do 2-3zł (komunikat że ing ma chęć dokupić z 2mln akcji i samo idzie jak ostatnio) i wtedy wyrzucili 2-3mln akcji a nie teraz
i tak maja to w dupie po ile sprzedają wykażą stratę i temat zakończony.
zrobicie jak chcecie ja trzymam a wy oddawajcie . chętnie jeszcze troche dokupie :)
i nie panikować
właasie jestem po tripie z 4 aco dmt moj pierwszyw zyciu psychodelik, po raz 1. w zyciu powiuedzielem/napisalem bratu sm,sa ze go kocham. pieniadze sa wazne ale pamietajcie o jajwazniejszych wartosciach :) juz powoli wracam do siebvie, alez to bylo mocne uderzenie prawdy. ok pa!
No to ładnie mamy rekomendację z 12.10.2012r. z 12 miesięczną z ceną minimalną 5,40 ,średnią 7,00 ,wysoką 8,60.Źródło: Financial Times.Pozdrawiam,Będzie się działo.
W piątek opisywałem sytuacje techniczna akcji Westa, poniżej wklejam link innej osoby obrazujące moje spostrzeżenia
WESTAISIC
Na tej spółce sytuacja podobna jak na IFC na dziennym czarna magia a na 60 minutowym też mamy coś w rodzaju korekty plaskiej ABC.
Tam już nastąpiło wybicie z tej korekty i po fali wzrostowej mamy bardzo ciekawą korektę płaską rozszerzoną w tym czerwonym prostokącie - przynajmniej tak to wygląda trochę naciągane ale zobaczymy.
zgadza się -sytuacja podobna lecz dwie odmienne spólki,inwestowałem z przyjacielami z ifc tam trzeba mieć mocne nerwy,patrowicz wrazz synem robią co chcą ,łapią nowych w swoje sidła,zawsze tylko wchodziłem na krótko ,góra dwa dni a przeważnie jeden.pozdrawiam
celowa zagrywka-zobaczysz jak spotkamy sie na foru za rok o tej porze po ile będzie westa?ja tu widze realnie kilkaset procent do zarobienia w ciągu roku-a czas pokaze czy miałem racje-pozdrawiam
Dnia 2012-10-15 o godz. 09:08 ~wojtek napisał(a):
> celowa zagrywka-zobaczysz jak spotkamy sie na foru za rok o
> tej porze po ile będzie westa?ja tu widze realnie kilkaset
> procent do zarobienia w ciągu roku-a czas pokaze czy miałem
> racje-pozdrawiam
...mnie również się nie spieszy, na bieżące potrzeby mam zapewnione środki nabyłem akcje w okolicach piątkowego zamknięcia.... gdyby ING nie wprowadziło nowych akcji i nie było wzrostów ta kurs był by agonalny..... pozdro
moim zdaniem gdyby oni wysprzedawali to podnosili by kurs jak to było dotychczas.....teraz wyrzucają strachliwi z niewielką ilością akcji....ING ma świadomość, ze przekroczenie progu dla nich było by dramatyczne.....
ci z ing nic innego nie potrafią,,,, ,trochę kurs zdołować ,odebrać wywindować,trochę mi to przypomina stare porzekadło bokserskie-podskoczyc-przypier.....ić ,,,odskoczyć,,,,
wyslę Ci po południu dośc ciekawy artykuł o przewałkach patrowicza ,krauzego i innych ,to spece od dymania takich jak my,,właśnie gdzie knf ,przecież to państwow państwie!!!!!
Dnia 2012-10-15 o godz. 09:43 ~nis napisał(a):
> Mam nadzieję ,że wczorajsze polecenie zostało wykonane i
> zgodnością przyjeliście nieprzeciętnie celne strzały
> centalnie w samo kakało,teraz uważajcie bo rysują młoty
> siekiery ,cepy i inne ostre narzedzia.
sp....dal częścią rowerowa już ci nie wystarcza ekoexport i tam bluzgi jakie dostajesz prymitywna postacio