Kibicccccccccccccccc .................................................. Rączka w nocniku to co tu mówić . Ech kupiło by się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiedziałem że kończą się wzrosty {może jeszcze w poniedziałek}
wycofuje się z tego co powiedziałem .........
myśle że będą wzrosty a do końca tygodnia jedna akcja będzie
kosztować 1 milion złotych !! albo 2 miliony albo bez kozery powiem 100 milionów
i gratuluje wam że będziecie bogaci............
buhahahahahahahah
dla mnie wyglada to tak, że widły nie puszczą nawet w poniedziałek będą podbijać kurs do okolic 5 zł może puszczą pod koniec tygodnia, także kto się załapał ten ma niezły zarobek ja niestety się zagapiłem
Też tak myślę, że będzie tu jeszcze jazda. Szkoda, że tak mało kupiłem.
A gości którzy straszą, ostrzegają i wieszczą spadki radzę nie słuchać. Jakoś trudno mi uwierzyć w ich altruistyczne zapędy i nagłą, zupełnie bezinteresowną dbałość o MOJĄ KASĘ. Nie kompromitujcie się panowie.
jedna akcje 12 miesięcy kosztowała 40 zł a teraz 1.68 jeżeli ktoś się zapoznał się czym firma zajmuje to wie ze minimalna cenna akcji powina kosztować w granicy 30 zł , ale wiemy ze jest upadłość ale na pewno do niej nie dojdzie
Cześć Dudekius! Wisiałem na haku przez miesiąc. Raport nie był taki zły, więc nie umoczyłem, ale do góry nie poszło. Tam będą testować chyba $2,5 i wtedy może wejdę. Obserwuję w każdym razie bacznie.
Jutro chcę dobrać, ale nie wiem czy się uda:(
Znaczy w zeszłym tygodniu wywaliłem cedca. Wszedłem więcej w EEX. Przynajmniej tam są jakieś fundamenty i czekamy na info w sprawie umowy z amerykańcami. Jak będzie ok będzie jazda powyżej 20 zeta. Teraz jest gra na samych bankrutach. Ech...
układ pewny na 100% wszystkie egzekucje uchylone tylko frajerzy oddadzą teraz po 3 zł. Z drugiej strony to jakaś kpina żeby spółka warta 30 zł kosztowała 1,60 czy nawet 3 zł.