• Hel się kurczy Autor: ~Zenek [83.27.205.*]
    Mieszkań było chyba ponad 80 a na stronie jak niżej jest już tylko 51 czyli sprzedaż idzie chyba nieźle ?
    http://rynekpierwotny.com/mieszkania/pomorskie/pucki/jhm-development,apartamentowiec-foka/mieszkania/
  • Re: Hel się kurczy Autor: ~re [46.113.79.*]
    trochę inaczej sprawa wygląd gdyż są dwa budynki ale i tak jest bardzo dobrze

ulicy ul. Steyera 16 B ze 106 zostało już nie 51 mieszkań a 50 w tym jedno o powierzchni 58 m2 za 817 tys. trzy mieszkania o powierzchni 40 m2 a pozostałe poniżej 40 m2 czyli najdroższe już sprzedali...

na ulicy Steyera 16 A niedawno bylo 52 mieszkań dostępnych na stronie jest już zaznaczone że 6 sprzedali zostaje 46 w tym 13 do powierzchni 48 m2 reszta to poniżej 40 m2 i tu też najdroższe już poszły ... 23 m2 na Helu jest już do o kupienia za 230 tyś kto by nie chciał mieć takiego mieszkania choćby na wakacje czy słoneczne weekendy cenna niska więc i kupcy się znajdą podejrzewam, że do końca roku na Helu może zostać tylko parę mieszkań

wniosek mieszkania na helu idą jak świeże bułeczki
  • Re: Hel się kurczy Autor: ~hossa1993 [77.253.80.*]
    Zaklinacie rzeczywistość. Faktycznie sprzedaż idzie bardzo słabo. Umów sprzedaży i przedwstępnych jest 7 na łączną liczbę lokali 106. Od kilku tygodni nic się nie zmienia. Tutaj macie dane u źródła:

http://www.apartamentyfoka.pl/katalog_lokali.html

Już o tym pisałem. Według mnie popełniono błąd i nietrafiono w segment luksusowy, poprzez brak dodatkowych atrakcji (park wodny/basen, spa). W tym momencie jedyne wyjście to przychody z wynajmu.
  • Re: Hel się kurczy Autor: ~Zdzich [93.105.206.*]
    Powiem szczerze, że dawno nie zaglądałem na stronkę JHM, ale wydaje mi się, że i w Rumii przybyło trochę słowa sprzedane
  • Re: Hel się kurczy Autor: ~Zenek [83.7.40.*]
    No i zapowiedziane wczoraj wspomożenie programu "Rodzina na swoim" dla 35-latków też swoje zrobi, że w przyszłym roku mogą nie mieć czym handlować. No ale wpływy i tak będą z wynajmu i spłat ze sprzedaży ratalnej mieszkań. No i Konin w tej chwili idzie a Żyrardów w związku ze sprzedażą opoprzednich ma ruszyć lada moment. Szkoda ę takich informacji nie podają jako niuy, to by uwaiarygodnili trochę swoje poczynania a i kurs by poszedł dużo wyżej.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.