witam panie sławku,widzę,znowu się spotykamy,tym razem na forum westy,ile to juz lat na giełdzie?mam nadzieje ,że mnie pamiętasz ze starych czasów jak obaj graliśmy na midasie....,do tego linka co podałeś też dotarłem,wiem,że w debiut westy wchodziłeś,co sądzisz teraz o weście?cena debiutu była wysoka,westa leciała,leciała i spadła na minima ,niedawno pobudka,nowe perspektywy sie tworzą przed westą,napisz własne przemyślenia odnośnie westy,kiedyś miałeś trafne typowania,,...witam znowu w klubie,,,,!!!!wojtek z gdańska
przegrupowanie w portfelu ing,wykazanie strat przed końcem roku .kupowali po 12 złotych sprzedawali ponad 1 złoty,ale dla niektórych to wydymanie,,,,lekturę poczytaj na dobranoc o weście bo Ciebie niedługo będą dymali jak się w pore nie obudzisz!!!!
poczekaj na 28 listopada wyniki podadzą-przeczekamy bujanie,trochę paniki w poniedziałek i dalej wahania a od początku listopada kurs do góry pod wyniki...
Witam,także też na Weście.Mysle ze znajdujemy sie w okresie lagodnego zjazdu na autostrade.A tak na powaznie link bezinteresowny dlatego wiarygodny.Bloomberg tez ma podobne zdanie o walorze.Gra pod wyniki do 28 listopada,rozpietosc bardzo szeroka ale bez emocji...Jak pisalem biala rekawiczka w 2013 kilkaset procent.W razie klopotow z rolowaniem dlugu bedzie pompka z budzetu ukrainy,Denis juz 15 lat w bateriach siedzi .Nowe technologie do obslugi baterii slonecznych,sporo tego bedzie.Z tego co pamietam WESTA ma 31% udzialu w rynku globalnym.
jak zawsze konkret,nie piszesz bzdur ,w tygodniu sie złapiemy,jak lekko zjedzie w poniedziałek to się dokupi,to nie padaka jak inne z naszej gpw,ostatnio umoczyłęm duzo kasy na regnonie tego pajaca króla,ponad 6o tys w plecy,chyba bedzie bankrut,nabił nas informacjami o komi,,a ludzie się dali nabrać...zarobiłem na ifc,dss jak bujnęło w wakacje z 1.30 na 2.15 a teraz stagnacja,p[od koniec roku w dss wchodzę,...
a co do westy-to dobra inwestycja moim zdaniem,dlatego większa gotówkę tu położylem,a to ,że ing sprzedał trochu westy mnie nie martwi,będą znowu nabierali za jakiś czas,koniec roku się zbliża,więc stratę wykazali,ot cała filozofia,może hb będzie niedługo ściągana z giełdy a ing ma tam trochę tego muszą pompkę zrobić ,to i pieniądze potrzebne,żeby sami wyjść z twarzą,...zobaczymy-pozdr
Zgadza sie .ING podobnie też z Midasa wychodzilo ale to inny kawalek.Maja swoich polaczonych robia pompke nie zawsze dla siebie..pewnie wiesz o co chodzi.Merytorycznie nie mamy wpływu na to co sie dzieje z walorem ale czytamy i podejmujemy decyzje,cale szczescie nie ma tu Dona i Czlowieka w skorze ze swoja wirowka bo wtedy moglby byc inny wymiar ..Pzdr
Jeszcze powracajac do Krola to moim sensem straci licencje w Republice Komi i tyle bedzie biomasy na Jego Googlach.Regnon utopiony i bez zadnej reanimacji z wyjatkiem resplitu.Tez stracilem na owczesnym Pronoxie ale wtedy byl Henderson;)