• UBRANI LESZCZE po 14gr: Piter18pl Autor: ~leci [82.23.49.*]
    jak tam leszczu znowu ci akcje dali po 14gr - pewnie ja Ci oddalem te co rano wzialem po 12gr
    znowu bedziesz jeczal ze cie ktos ubral
    zima idzie to przyda Ci sie zamrozony kapital tez po 14gr - srednia ci spadnie z 35gr na 33gr i bedziesz lepszym LESZCZEM
    uwazaj zeby cie tez na swieta nie pomylili z karpiem bo Ci leb od.....bia
  • Re: UBRANI LESZCZE po 14gr: Piter18pl Autor: ~piter18pl [79.163.120.*]
    żal mi ciebie
    oj a podobno miałeś brać po 5 groszy ? HAHAHAHAHA co gość :)
    dowidzenia leszczu to mój ostatni post do ciebie dziecko więcej nie będe pisać :) miało być 5 groszy a skupujesz po 12 :) rzeczywiści żyłka ci pękła i już taniej nie kupisz zdałeś sobie z tego sprawe :) wreszcie :D ucz się inwestowania to będziesz widzieć że zwiekszony obrót powoduje że kurs dalej już nie leci :) no ale jak mówisz trzeba poczytać o tym w książkach :) dowidzenia panie może 5 groszy :) może to ty zarobisz na giełdzie hahaha :) pozdrawiam wszystkich co to czytają i pamiętajcie :) miało być 5 groszy och sory nawet niech ci będzie 8 groszy :) pa pa :D
  • Re: UBRANI LESZCZE po 14gr: Piter18pl Autor: ~gfree [212.67.157.*]
    piter, nie szkoda ci czasu na pisanie z burakiem "leci". Przecoież widać że gościu jest nawiedzony i do tego chamski, wiec nie warto zajmowac się nim ;-)
    dlatego to był mój ostatni post do niego gość jest niereformowalny zapamiętam sobie jego ip bo pewnie za jakiś czas zmieni nicka :D no cóż szkoda mi czasu ale myślę że się czegoś nauczył :) chociaż wątpię w to :) elo panowie :D spółka tania bez naganiania :D żeby powiedzieć bardziej profesjonalnie wszystkie wyceny typu DCF , DRI itd mówią że optymalna cena spółki to koło 0,23 zł ... sam wskaźnik altmana mówi że spółce nie grozi bankructwo i jeszcze daleko do tego :) ok jak ktoś będzie chciał o tym pogadać a nie typu poleci do 5 groszy to chętnie porozmawiam :) elo
  • FRUSTRAT Piter18pl.leszcz Autor: ~leci [94.197.127.*]
    Piter dzis mial cieczke ¡ w jego wyobrazni bylo 23gr - co za naiwniak
    chyba 2 z 1 sie mu pomylila bo ja kurs 13gr widze
    meczy go strata 66% ale pustemu saganowi nie wyjasnisz
    nie pisalem leszczu kiedy bedzie 8gr wiec sie nie wypowiadaj za mnie bo ja spokojnie sobie czekam az losie tacy jak ty zostana ubrani na zime
  • zobaczymy co leszcz w tym tyg zagra Autor: ~leci [94.197.127.*]
    wyplata w biedronce byla wiec moze bedzie bronil kursu
  • Re: zobaczymy co leszcz w tym tyg zagra Autor: ~romek [80.254.148.*]
    przykre jest to że, wykorzystuje się tych naiwnych z najniższymi zarobkami.

LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ! XPLUS NIE ZAPEWNI WAM EMERYTURY!
  • zapytaj Pitera18pl bo on najlepiej o tym wie Autor: ~leci [82.23.49.*]
    leszcz zostal skarmiony po 35gr, potem w okolicach 30gr a teraz na dodatek po 14gr w ciagu ostatniego tygodnia
    klepie na kasie w Biedronce towary i za 1200zl musi przezyc i zrobic zakupy na NC wiec wydaje 200zl miesiecznie na inwestycje
    szkoda skarmionego leszcza ale na tepe sagany nie ma rady
  • SKARMIONY LESZCZ Piter18pl - lyknal papiera po 14gr i sie teraz gryzie Autor: ~leci [82.23.49.*]
    srednia zakupu mu spadla z 35gr na 32gr

teraz jak kurs zjedzie na 8gr to mu procentowo strata skoczy z 66% na 80% - naiwny LESZCZ dla ktorego spolka dzis jest tania przy 20gr

tania to ona bedzie po 5gr ale nie po 20 gdzie LESZCZ Piter18pl tez lykal jak pelikan
  • Re: SKARMIONY LESZCZ Piter18pl - lyknal papiera po 14gr i sie teraz gry Autor: ~mecenas [77.65.51.*]
    'leci"puknij się w łeb idioto i napisz coś konkretnego , skąd się biorą te spadki a nie wypisujesz brednie.Co Cie to obchodzi za ile on kupił. Masz jakieś konkrety to się podziel a nie spamujesz sam ze sobą. Zacznij konkretna merytoryczna rozmowę, jaki masz cel w swoim zachowaniu. Jesteś niedorozwiniętym studentem zaocznym na prywatnej uczelni która opłaca Ci stary i nie masz co robić w domu w tygodniu ?! przeanalizuj spółkę pokaż ze to co mówisz ma jakieś znaczenie a nie puszczasz śmierdzące bąki. pewnie nie zrozumiesz co napisałem do Ciebie ale cóż na każdej spółce znajdzie się taki osioł.
  • skad wiesz Mecenas ? Autor: ~leci [92.40.254.*]
    tak jestem zaocznym studentem prestizowej uczelni, jezdze Ferakiem, stary dyma na zmywaku w Dublinie a mama w Hamburgu robi lody i jest typowa farbowana lodziara ktorej mozna zloic bobra kiedy tylko polozy sie 200 ojro na stol

po co mam pisac jak juz to ktos napisal - wszystko jest tu: http://www.debiutync.pl/strefa-rynku/157-analizy-techniczne/8543-xplus-sa-analiza-techniczna-27082012-r

ja tylko okreslilem zakres spadku na 8gr, napisalem ze moze pojawic sie tez 5gr w naplywie takich emocji wyprzedazy

SKARMINY LESZCZ Piter18pl chcial pocwaniakowac ale niestety kiedy kurs spadl do 10gr i zaczal rosnac to myslal ze juz zlapal oddech i SKARMIONY LESZCZ zakupil papier po 14gr a teraz znowu chodzi on po 11gr przy dosc duzej podazy jak na ten walor
    w analizie tez jest napisane gdzie moze spasc kurs, moj zakres jest troche glebszy

proste jest to ze nalezy grac z trendem wiec jezeli jest spadkowy nalezy pozbywac sie papieru ale SKARMIONY LESZCZ bral po 35gr, potem po 32, teraz troche po 14gr i ZAL MU DUPE SCISKA kiedy inni kupuja krocie po 11-12gr a moze beda tez kupowac po 8gr
    tu jest caly szkopul ze LESZCZ sie skarmil i teraz wiesza psy na reszcie a ja tylko pisze to co widze na walorze i co moze ewentualnie sie wydarzyc
  • Re: skad wiesz Mecenas ? Autor: ~mecenas [85.221.237.*]
    no i własnie tego się spodziewałem...:( nic nowego nie wniosłeś. Piter kupował sobie po tyle za ile uważał za stosowne a nie widziałem zęby kogoś naganiał na kupno , bynajmniej spółka tak czy siak ma dobre perspektywy, mało tego, analizując dwa poprzednie lata zachowanie kursu jest analogiczne. Przy obecnym ff i odpowiednim kapitale powrót w okolice 20gr nie jest wyczynem i to może być kwestia tygodnia, to fakt sprawdził sie czarny scenariusz w.w analizy ale to nic straconego, to jest okres na obfite zbiory i jeżeli ktoś ma kase to może tu w obecnym momencie nieco zarobić. 12.11 będzie raport za III kw. jeżeli będzie miał byc pozytywny to tak jak rok temu kurs sie podniesie, jezeli jednak spolke dotknie kryzys kurs może się utrzymać na obecnym poziomie lub nawet spaść do Twoich 5gr. Zadziwiający jest fakt posiadania przez spółkę dużej ilości gotówki-w czym rzecz? po co ona? co prezes planuje?... @leci czekam na merytoryczna konwersacje. ile masz akcji i po ile?
  • ok. 800tys sztuk z przedzialu 9-12gr Autor: ~leci [92.40.253.*]
    najgorzej jak studencik z Biedronki z 30tys sztuk pieprzy takie smenty jak Piter18pl
    dodaje do tego co na pewno czeka XPL etc.
    Takich banialuk sluchalem w 2000 roku jak zaczynalem
    to fakt ze kurs szybko moze zawinac w na 20gr przy niewielkim obrocie ale rownie dobrze przy wysypie 100 tys sztuk bedziemy mieli 7-8gr a to tez trzeba brac pod uwage przy nasilajacej sie podazy przy 11-13gr ¡ ciaglym opadaniu kursu
    dokupie ale tylko jezeli kurs spadnie do mojego zalozonego poziomu - oznacza to ze musze jeszcze poczekac troche na obsuniecie waloru
  • Re: ok. 800tys sztuk z przedzialu 9-12gr Autor: ~mecenas [85.221.237.*]
    moim zdaniem poniżej 9gr nie spadnie gdyż nie było jeszcze okazji żeby kupić walor w tej cenie, wiec albo zaczną rzucać ze strata albo ktoś z właścicieli zacznie sypać a wtedy będzie to oznaczać coś niedobrego. W obecnej sytuacji bez jakichkolwiek informacji ze strony spółki możemy sobie gdybać naganiać i odpędzać inwestorów, musimy poczekać na rozwój sytuacji min do raportu... do 7gr jest ok 100k akcji i 4gr. a do 20 ok 150k i 9 gr. zobaczymy w którą stronę pociągną
  • teoretycznie moglbym zalamac kurs Autor: ~leci [92.40.253.*]
    nie policzyles jeszcze zlecen ukrytych kolego - moze sa moze nie ma
    spodziewam sie wysypu po 10gr a jak padnie ten bastylion to SKARMIONY LESZCZ Piter18pl posra sie ze strachu liczac swoje straty ¡ zamrozony kapital
[x]
XPLUS 9,02% 2,90 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.