• Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~lds [77.254.35.*]
    To co sie dzieje to juz dramat....
    tyle czasu jest uwalany kurs... wzrosty sa blokowane... przerzucane duze pakiety... inwestorzy nie maja zaufania do spolki... Spolka z potencjalem i w miare dobrą kondycją finansową, notowana na gieldzie a to ZOBOWIĄZUJE do rzetelności i dbania o interes spolki oraz inwestorów. Zarząd powinien dbac o relacje co powinno miec przelożenie na kurs akcji oraz plynność. Jak to jest mozliwe, że prezes spolki kupuje akcje w cenie 2,55 , fundusz inwestycyjny zdaje sie po 3 zl a kurs na dzien dzisiejszy to 0.95 zł !
    WARTO, ZEBY SIE ZA TO KTOS W KONCU ZABRAL I SPRAWDZIL CZY NIE MA TU MANIPULACJI NA SZKODE DROBNYCH INWESTOROW !!!

Trzeba by spreparowac odpowiednie pismo. Dobrze byloby miec kilkanascie podpisow poszkodowanych inwestorow...
    Qrwa mam dosc tej sytuacji. Niech sprawdza kto tu trzyma kurs za pysk.
    Przepraszam za trywialny język.

Czekam na odzew.
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~Fishman [46.171.159.*]
    Dawno o ntym mówiłem.... Ja na pewno sie podpiszę...
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~brzozak [188.47.157.*]
    Ja też się podpiszę!!!
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~xyz [77.254.56.*]
    ids co ty chcesz zgłaszać nie pamiętasz parytetu? Też wszyscy po huczeli i co, powiem krótko gumgo. Więc piszemy ponieważ chcemy wpłynąć na zarząd ? oni i tak mają takich jak my gdzieś. W tej chwili zajmują się tym jak nas jeszcze wydusić. Myślisz że odbiorą sobie, żeby dać Tobie HAHA
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~lds [178.36.7.*]
    Nic od nich nie chce!
    Chciałbym jedynie aby sprawdzono czy nie ma (nie było) manipulacji jesli chodzi o transakcje sesyjne. Na to co ten para zarząd poza notowaniami robi to ja juz nic nie poradze

Polecam lekture
    http://waluty.onet.pl/manipulacje-kursem-akcji-czyli-jak-to-sie-robi-na-,18562,4080508,news-detal

P.S. Odzew jak na razie mały. Ale póki co dziekuje za wsparcie. Akcjonariat pewnie wymęczony do granic możliwości i albo nie ma juz akcji albo zakopał na lata...
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~xyz [178.36.31.*]
    artykuł ciekawy mało o kotku, a powinno być najwięcej. Może ktoś chce byłe NFI za grosze. Ja już się pogodziłem z tym wszystkich co tu widziałem. Trzymam akcje nawet jak by były po groszu. Może przyjdą dobre czasy. Żeby człowiek był mądrzejszy kupił by wcześniej mieszkanie i wpadały by grosiki z wynajmu. Tak niestety po 4 latach trzymania gniota zostało na 5m2 haha.
    Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~lds [178.36.57.*]
    Nic sie nie dzieje... prawie przez mies ani jednego wpisu... w miedzyczasie
    papier pogonilem po 0,98 i czesc 0,97... dość BLI !!! i chyba, nie ma co zalowac...
    Nie mialem duzo -pare tysiączków ale strata tu boli wyjątkowo.
    Pozdrawiam Wszystkich

P.S. zrezygnowałem z pisania do knf... bo z tego co widze rzesza inwestorów zasypuje pismami dot innych spolek. Bez sensu pisanie.
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~nifek [83.23.161.*]
    nie wiem czy to dobry pomysł, firma pracuje, realizuje cele, soho -postępy budowy dobre, wynajem idzie ładnie, skupują scanmed - pewnie będą chcieli sprzedać SPOKOJNIE TRZEBA CZEKAĆ
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~lds [178.36.57.*]
    Tak postanowilem... Uwazam, ze jeszcze moga byc spadki na gieldach. Kiepskie dane z Europy wciaz przed nami a jak cos takiego jak Bli jest tyle czasu w agonii to moze umrzec.
    Przypomne, ze nawet sprzedaz dzialki nie pomogla a czy pomoze Scanmed i inne ??
    Jesli zobacze, ze jest zainteresowanie poparte duzo wiekszymi obrotami i wzrostem kursu wejde nawet po 1.50 pln.
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~qaz [195.182.35.*]
    a skąd info o postępie wynajmu i skupie scanmedu? Nie widziałem nic nowego...
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~koles [83.23.154.*]
    tu masz espi https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/cmpynews.html?cmpy=SCANMEDMM&type_id=8

a o wynajmie i postępach prac w soho na stronie soho factory http://www.sohofactory.pl/
  • Re: Ja bym zgłosił gniota do KNF Autor: ~qaz [195.182.35.*]
    a scanmed jakoś sie nawet rozwija, wzrost przychodów o 102% to nie jest mało

http://www.newconnector.pl/scanmed-multimedis-wzrost-przychodow-grupy-o-102
[x]
SOHODEV -3,45% 0,28 2025-12-23 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.