wygląda na to, że na dniach będzie wybicie (górą lub dołem). Ja obstawiam, że górą, bo 'ktoś' tak chce i to wyraźnie sygnalizuje, ale z drugiej strony może to być też podpucha.
W każdym razie można się przyglądać i być może zarabiać, czego wszystkim życzę, albo chociaż wyjść na zero dla tych co mają i są lekko zniecierpliwieni.
Dnia 2012-10-12 o godz. 11:55 ~jonq napisał(a):
> Ustawilem sie na S z 40% akcji po 0,86, kiedy sie sprzeda
> ?:):):)
To raptem 30 kilka % od obecnego kursu-nisko cenisz tą perłę
wygląda na to, że sami swoje... niestety. Niby nie wygląda źle, ale jednak szala się przechyla na planowanie upychania akcji (szykowany jest grunt pod podbitkę).
W mojej ocenie mało prawdiopodobne aby ktoś na takiej Vedii handlował akcjami z samym sobą... ale pewności nie mam. Jednakże obie wersje rysuja przed nami raczej pozytywny scenariusz. Albo rośnie bo ludzie kupują wierząc w spółkę i będzie dzięki temu rosnąć...... albo czyni to ktoś dla pozoru aby wywołać wzrost akcji w celu zrealizowania zysków - jest więc ktos kto ma pieniądze i jest zainteresowany aby kurs wzrastał. W obu przypadkach można spodziewać się w któtkim terminie dalszych wzrostów. Wyniki szykuja się bardzo dobre więc dużo sypaczy raczej nie będzie..... Czas pokaże....
Ach to Wasze gadanie. Czasami takie głupoty tu wypisujecie że nie mogę. Ja kupiłem akcje dawno temu i sprzedam dopiero jak będą po 2 zł. Zainteresowałem się tą spółką bo jest perspektywiczna i rozwija się dynamicznie. A niektórzy by chcieli by od razu akcje skoczyły 1000%. Giełda jest dla wytrwałych !
Dnia 2012-10-12 o godz. 16:02 ~Maks napisał(a):
> Ach to Wasze gadanie. Czasami takie głupoty tu wypisujecie
> że nie mogę. Ja kupiłem akcje dawno temu i sprzedam dopiero
> jak będą po 2 zł. Zainteresowałem się tą spółką bo jest
> perspektywiczna i rozwija się dynamicznie. A niektórzy by
> chcieli by od razu akcje skoczyły 1000%. Giełda jest dla
> wytrwałych !
Brawo brawo brawo jedziemy na Maksa
Trolejbus wyłaź z nory!!! Miało być wybicie w tym tygodniu i było zupełnie jak według rozkładu jazdy. Następne przystanki: 0,85 do wyników i 1,00 do końca roku. Spóźnialscy mogą jeszcze kupić tanie bileciki poniżej 0,70 - to już chyba ostatnia okazja w tym roku. Do 0,75 jest niewiele towaru i raczej nikt nie będzie wystawiał batoników na postrach, bo mu je niechybnie zabiorą :)
Powtarzam.!!!!
Proszę o ustosunkowanie do poniższych postów trolejbusa vel konjo
"i co podnietki, myśleliście że jeden pakiecik 40k akcji wystarczy"
"Autor | ~trollusus [122.72.124.*] 2012-09-26 12:22
Zobacz wątki dotyczące Vedia
Zobacz profil Vedia
zeby wygrać ze "spółdzielnią"? Żal mi Was, wracacie ze swoim trójkątem do czarnej..... i pamiętajcie nie smiejcie się z kogoś kto obserwuje tą spółkę od ponad 2 lat! ciekawe jak się teraz czuje ynwestor który tak łapczywie łyknął po 0,66 na otwarciu? współczuję! i następnym razem jak spróbujecie to naszykujcie sobie takich pakiecików po 40k z 10szt. to może coś wam z tego wyjdzie, MOŻE! zapewne "spółdzielnia" ma z was ubaw po pachy!!! "
"Autor | ~trollusus [122.72.124.*] 2012-10-09 23:57 Zobacz wątki dotyczące Vedia
Zobacz profil Vedia
Dnia 2012-10-09 o godz. 17:22 ~GREEG napisał(a):
> To wszystko zostanie zebrane.. :)
TAK, TAK, zostanie zebrane ale po 0,30 i to przez samego żniwiarza APOKALIPSY! zapomnijcie o 1PLN nie ma na to szans z takim popytem na tą srajtaśme!!! i pamiętajcie troll wie co mówi... naiwniacy wodzeni za nos od ponad dwóch lat przez........! ale jest pewna poprawa bo juz nawet infa nie ciągną kursu w górę więc ludzie sie zmądrzyli trochę i dobrze, niech se ...... kupuje swoja perłę bo niedługo się zaśmiardnie... "
Z całą pewnością będzie jak zwykle, bo z publikowanych raportów bieżących wynika, że będzie dobrze i raczej wielkich niespodzianek w wynikach nie powinno być, ale spokojnie, kurs szybko się podniesie. Gdyby tak jeszcze pojawił się w końcu termin debiutu NewDragona - za uzyskane pieniądze mają sfinansować zakup nowego faba, więc w 2013 byłby skokowy wzrost przychodów, a co za tym idzie ----------->2PLN