droga Wszyscy płaczecie nad tym papierem ale tak naprawde to sprzedajcie go i dajcie sobie spokój z giełdą bo to nie miejsce dla mami synków i płaczków jeśli chcecie pewnej kasy na poranne wino to proponuje zbierać puszki po śmietnikach a nie zabawę w inwestorów . A tak swoją drogą to jestem ciekaw w jaki sposób kolega doszedł do tych 30 gr. Pdwmgd
kghm też kiedyś oddawali za 10zł te akcje już dawno ktoś sukcesywnie zbiera tylko wy jesteście ślepi. Dziś oddajecie po 40gr a za pół roku będziecie odkupywć po 1 zł
może i masz rację a ja się mylę ,tylko mała różnica między kghm a pbsfinanse ,prawda ?
należy może zadać sobie pytanie czy w obecnych niepewnych czasach więcej inwestorów nie patrzy na fundamenty i perspektywy wzrostu spólki. W PBS otwarto kolejne filie i wiatr tam hula ,klienta brak ,więc? Może leśne dziatki będą podciągać kurs tylko po co ? Swoje już mają , może nowa emisja ?
a tak a propo 30 gr. to dobra cena - kwestia czasu tylko zapamiętajcie mój wpis ,bo już niedługo schodzimy poniżej 40 gr. i niektórzy będą się wypróżniać co by więcej nie wtopić , a czas ucieka i nikt drożej nie tego brać co było widać ostatnio na podbitce
hehe... pamiętam jak przy poziomie bodajże 1,20 zł ktoś przejrzał na oczy i wywalił dość spory pakiet, a że odbierać nie miał kto to zachwiało kursem i zjechało poniżej 1 zł hehe... a najlepsze na forum tłumaczenie było że komuś lewar puścił i bank mu specjalnie wywalił hehe...
sporo userów wtedy się nabralo i zamiast sprzedać śmiecia to jeszcze akumulowali... troche czasu mineło od tego ale jak sobie przypomnę to... hehe... ech Krakusy... hehe
jak coś wiesz to napisz, bo noszę się z zamiarem dokupienia i zastanawiam się czy to już
a to, że tu pierdoły piszą to mam daleko w tyle
rynek pokaże jak jest
dalej jestem:) za 0,4 mozna brac. nawet jezeli nie pojawia sie wiadomosci ze spolki, to i tak spekula sie zainteresuje ta spolka, tak jak ostatnio petarda z poziomow 0,39-0.4
może nie zrozumiałeś ? tylko idiota walczy z trendem a takich tu dużo na forum co umoczyli dupska i zaklinają deszcz żeby rosło a tu nie ma szansz na to ,ja nie mam tego od roku ale miałem zarobiłem i obserwuję może wrócę ale musi się zmienić trend i pojawić popyt a nie podpucha
nie ..dobrze napisal ..idiota jestes ty .. wiara w kreski to choroba umyslowa .. musi spasc .. musi ..musi .. bo nikt nie chce kupowac .. ale jak bedzei po 30 groszy to nagle sie tlumy zjawia i zaczna kupowac i beda kupowac do 2 zl ...
tak beda kupowac slupy podstawione zeby kurs podciagnac ... tak jak na ursusie (emisja w drodze ) greeneco (emisja w drodze ) o innych gownach .. krauzego czy patrowicza nei wspomne .. bo tam to standard ..podbitka pod nowe emisje ..
nie ma czegos takiego jak trend ...ale sa splodzielnie kontrolujace kurs .. ktore takimi jak ty manipuluja zeby uwierzyli ze nieomylne sa tylko kreski... czasem pewnei nawet stymuluja ruchy w celu potwierdzenia tych durnych obliczen .. bo ich zarobek to prowizje .. im wiecej sie papiera mieli tym lepiej .. a w ktora strone to rzecz najmniej istotna ...
ogólnie to ty uprawiasz tu pierdolenie o szopenie a czas pokaże co będzie ,ja tylko zwracam uwagę na fakt że tu się nic nie dzieje oprócz drenowania akcjonariuszy i wciskania im kolejnych nic nie wartych akcyjek
możesz podać jakieś linki do wyników tej firmy czy ta twoja wyceny to na podstawie obserwacji kursu był bym bardzo wdzięczny za link. Moim zdaniem nie jest asz tak źle zresztą już i tak sporo tutaj zarobiłem i nie wiem czy nie zakupić jakiegoś większego pakieciku. Ps. Jak wszyscy się zachwycali to ja oddawałem może teraz już czas na na ponowny zakup