Obroty coraz mniejsze, technicznie zbliża się wybicie ale ciekawe w którą stronę... ING jakby chciało sprzedać większą ilość to by musieli na min. 3 zł podciągnąć żeby zanęcić leszcza. Tylko po co sprzedawać w sumie skoro spółka ma szanse w końcu mocno stanąć na nogi.
Dnia 2012-10-17 o godz. 15:46 ~Inwestor napisał(a):
> Obroty coraz mniejsze, technicznie zbliża się wybicie ale
> ciekawe w którą stronę... ING jakby chciało sprzedać
> większą ilość to by musieli na min. 3 zł podciągnąć żeby
> zanęcić leszcza. Tylko po co sprzedawać w sumie skoro
> spółka ma szanse w końcu mocno stanąć na nogi.
nie spieszyć się cierpliwości to w koncu ruszy i to mocno w górę
jestem za,się wszyscy rzucili na alterco,tylko nie wszsycy z nich wiedzą ,że po pkc ciężko kupić,ja pozostaje na weście i uzbrajam się w cierpliwośc,za duże pieniądze tu położylem,żeby sobie teraz skakać,ale faktem jest to co napisałeś,czyli westa może teraz wstac ostro na nogi,kwetia czasu...pozdrawiam
Ładna świeczka dzisiaj :) wolumen imponujący, przed nami prawdopodobny test okolic 1,7 i się zobaczy co dalej :) Może kurs wróci na racjonalne poziomy! Bo obecna cena to kpina i tyle...
zgadza się ,ludzie się boją ,że scenariusz się powtórzy ze spuszczeniem westy przy tym poziomie co napisałeś,mi się wydaje,że teraz coś grubego tu się kroi ale trzeba być czujnym,jutro korekta na 1,34 i testujemy poziom 1.4-1.56 w poniedziałek 1,65-1.84 i teraz pytanie czy zostawać ?czy wychodzić?i czekać na rozwój wydarzeń,decyzja trudna,piszcie co myślicie?tu cięzko coś powiedzieć,,,,czy to ing znowu robi pompkę,czy innfy fundusz a może znalazł sie konkretny inwestor...
Mi się wydaje, że korekta będzie dużo wyżej, a poziom 1,7x mignie tylko ;) Mały ff zrobi swoje. Jak szybko spadło tak szybko odbije bo są ku temu powody ;)
powody są mocne po analizie westy,bede za mięsiąc w baku w azerbejdzanie,zobaczę jak tam sie sprzedają te akumulatory,na westę mozna położyć większe pieniądze na dłużsy termin,niepisze tego z powodu tych podbitek tylko myslę,że teraz westa bedzie wstawała z kolan jak ma fabrykę do odzyskiwania ołowiu...