• Do konca notowan pozostalo Autor: ~Janek [31.2.17.*]
    Tylko dziesiec sesji.Ciekaw jestem czy sa odwazni ktorzy trzymaja papier.Mnie zostalo 30k i po tej cenie nie sprzedam co najwyzej tapeta w kiblu bedzie na pamiatke
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~karim [178.37.246.*]
    ja też trzymam ale mam więcej niż ty
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~prybka [89.70.186.*]
    też trzymam, ktoś wie jaki wyrok w sprawie chłodni?
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~xxx [81.210.25.*]
    tutaj jest juz koniec niestety to przykre ale takie zycie jest nagonili tylko tymi infami i nic pozatym zeby wyalic papier !!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~zen [188.112.50.*]
    biber jeszcze ma
    albo mial :))) zreszta on i tak dostanie a drobni nic jak zwykle ..............masakra........
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~as [62.141.214.*]
    a co on dostanie i od kogo
    ludzie przestancie pisac bzdury
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~arek [89.151.40.*]
    widze ze strach wam do tylkow zajzal , ja czekam do konca zobaczymy kto wygra
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~rgk [37.31.46.*]
    jak myślisz czyją opinię weźmie pod uwagę sędzia podęjmując decyzję o wyroku?????
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~bunge [79.139.89.*]
    na jakiej podstawie twierdzisz że tylko 10 sesji???

TU będzie można duuuuużo zarobić podobnie jak na HBPOLSKA (kupiłem po 0,03) już jest 0,04 i będzie rosło. Podobnie będzie z JAGO. Radzę kupować idą lepsze czasy
    http://wiadomosci.stockwatch.pl/biegly-sadowy-opowiada-sie-za-likwidacja-jago,akcje,41443
    to sobie sprawdz ile zostalo tylko pare dni pozostalo !!!hbpolska ma jeszcze czas a jago niestety juz nie dni sa policzone a sad napewno zgodzi sie z bieglym bo po to byl on aby sprawdzil i ocenil wiec jest juz pozamiatane niestety !!!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~optymista [81.190.251.*]
    A czy sąd może odroczyć upadłość, jeśli Jago przedstawi nowe dowody, które sąd uzna za zasadne, albo też podzieli ewentualne wątpliwości spółki co do rzetelności opinii biegłego ?
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~xxx [77.253.9.*]
    Biegly by wyznaczony przez sad wiec tutaj sprawa jest oczywista i juz zamknieta wedlug mnie !!Po to sad wyznaczyl bieglego aby zrobil sprawozdanie i sprawdzil czy jakikolwiek wariat wchodzi w gre jeden z ukladow a skoro biegly powiedzial ze nie widzi zadnych szans to sad tylko to potwierdzi oficjalnie tuutaj raczej nie ma innej juz mozliwosci bo po to byl wyznaczony biegly do opini jaka mial wydac i wydal a sad ma tylko to jak by to powiedziec klepnac ze tak ujme wedlug prawa sadowego.Przykre ze biegly nie dal szans drobnym akcjionariuszom wyjsc po czesci ze swoich strat bo oni najwiecej ucierpieli ale jak zawsze zreszta nikogo to nie obchodzi jak widac sa wazniejsi ludzie i uklady miedzy nimi aby byli jak najlepiej zaspokojeni a niestety reszta sie nie liczy jak widzicie sami !!
    Na DSS też był biegły i decyzja o upadłości likwidacyjnej i jakoś zmienili na układową. Radzę czekać ewentualnie za 3 może 2 grosze wejść. Sąd może ogłosić upadłość układową a wtedy kurs będzie bił rekordy
    dss to inna bajka tutaj juz nie ma czasu a dwa dss ma surowce czlowieku na ktore jest caly czas popyt i bedzie tam sprawa byla oczywista tutaj nie ma szans juz na uklad jaki kolwiek jak widac !!
    Tylko iekawy jestem co będzi ejak sąd zmieni na układową wtedy będzie za późno żeby się obłowić bo kurs wystrzeli. Osobiście chce kupić po 3gr za 1000zł (może po 2gr by dało rade) i będę czekał. A może zarobie;)
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Janek [31.2.17.*]
    Jak narazie sytuacja nie jest zbyt ciekawa ale zawsze moga zaistniec jakies dodatkowe przeslankido zmiany upadlosci.Czy beda takowe niebawem sie okaze.
    pozostalo 9 dni tylko no i decyzja sadu powinna byc juz w tym tygodniu moze nawet dzisiaj lub jutro po sesji oczywiscie !!!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Janek [31.2.17.*]
    Nie dziewiec dni tylko dziewiec sesji
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    koniec tej spółi przechlapane będą mieli Ci co zostaną z papierem
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~wojtek [83.23.212.*]
    Nie tak szybko z tym końcem. Poczekajmy. Kurs się nie zachowuję jakby mialby być koniec. Wg mnie ciche zbieranie za bezcen.
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Janek [37.7.118.*]
    Ktos w koncu odebiera papierek i to raczej nie drobni.Po co komus tyle makulatury a moze ma duza lazienke i potrzebuje taniej tapety
    ryzykantow nie brakuje i usredniaczy tyko zapominaja o jednym o opini bieglego co jest podstawa do wyroku !!No ich sprawa czas dobiega do kanca juz niestety !!!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~obserwator gpw [213.241.41.*]
    Akcje można sprzedać poza systemem giełdowym.
    Jeżeli znajdziemy nabywcę.
    popyt rosnie ja trzymam tyle w temacie , co janek jednak sie wysypales
    jedni muwia papier toaletowy drudzy scierwo , a ja spokojnie zostaje do konca , moze zle robie wedlug niektorych , ale to jest moja sprawa jastem inwestorem konsekwetnym , decyzji sadu nie znam i zdaje sobie sprawe z bardzo malego czasu do konca ewentualnych notowan , ale terz dziwie sie tym ktorzy wchodza na spolke w likwidacji i pozniej placza , ze nie tak mialo byc mial byc uklad wzrost 1000procent , ludzie przecierz wiadomo ze to jest 50/50% ale przecierz nikt tutaj nikogo nie zmusza do kupowania akcji jak sie komus nie podoba to niech spierdala na w 20 tam ma spokoj i przewidywalnosc wzrostu na nastepnej sesji , a gre na bankrutach zostawcie dla profesjonalistow wiedzacych ciut wiecej na ten temat koniec myslalem ze sa tu osoby godne wymiany informacji ale widze ze wiekszosc to poprostu dzieci
    Tak to juz jest z bankrutami ze ryzyko jest spore.Ja wczesniej areczku sprzedalem wieksze pol pakietu po 9 groni ale juz zdazylem uzupelnic po 4 grosze no i teraz jest tego troche wiecej.A co tam najwyzej wczasy beda w polsce a nie w grecji.
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~12 [46.204.64.*]
    Arek, jesteś tu chyba jedynym optymista. W mojej decyzji trzyma mnie jedynie to , ze żaden z dużych udziałowców nie sprzedał swoich akcji ( to dobra wiadomość ) zła natomiast , ze i nie dokupił , jeśli to taka okazja teraz.Osobiscie trzymam do końca , bo przy negatywnym scenariuszu o zl za akcje czy 0.03-0.04 niewielka różnica . Strata ogromna.
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~daro [77.253.9.*]
    a ja ci powiem tak lepszy rydz niz nic ja wole po 0,4 wywalic i cos uchronic kapitalu a nie zero!!! kazdy robi co woli ja wole ciac straty niz nie miec nic!!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~xxx [58.67.157.*]
    Opinia bieglego jest jednoznaczna to koniec niestety !!kto chce niech trzyma jego sprawa i strata!!Cudow juz nie bedzie niestety gdyby biegly dal szanse na uklad to ok ale niestety nie dal zadnych to koniec tylko sad klepnie opinie i the end.
    Porziwiom uwidim
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~moniaaa [37.31.22.*]
    współczuję wam, w tamtym roku tez miałam Jago, ale całe szczęscie wywaliłam ze stratą około 20%.
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~yyy [89.79.35.*]
    do xxx - nic nie jest jeszcze pewne

- Opinia biegłego sądowego ma charakter pomocniczy i nie wiąże sądu. Nie opowiadam się za żadnym rozwiązaniem. – mówi dla StockWatch.pl Marcin Żurakowski, syndyk Jago.

zrodlo: http://wiadomosci.stockwatch.pl/biegly-sadowy-opowiada-sie-za-likwidacja-jago,akcje,41443
    zrozum ze to biegly byl wybrany przez sad zeby zrobil analize i opinie w celu sprawdzenia spolki !!!wiec wszystko juz jasne jest skoro biegly powiedzial likwidacja to chyba nie wierzysz ze sad zmieni to ? bo ja w takie bajki nie wierze !!! Po to byl wybrany biegly przez sad aby dostarczyl wiadomosci dla sadowego wiec co tutaj jeszcze gadac!!!dla mnie wszystko jasne juz jest !!Opinia bieglego to tak jak opinia sedziego !!sad tylko podbija to i oficjanie oglosi!!!Natomiast syndyk tutaj sie nie liczy i jego zdanie rowniez tutaj chodzi o bieglego tylko i jego zdanie ktore wlasnie padlo!!!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~kudłaty [109.243.84.*]
    do XXX

Za mało jeszcze skupiłes?
    Uwazaj bo Ci zyłka peknie z podniecenia:-))

frajerów szukasz?:-)))
    Jaki scenariusz przewidujesz kudlaty?
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~janek [213.241.41.*]
    Ostatnie zdanie ma sąd a nie biegły.
    Dla sądu opinia biegłego jest bardzo ważna ale są też inne czynniki , które wpływają na postanowienie sądu.
    Osobiście nie przekreślałbym jeszcze Jago.
    Jak będzie zobaczymy.
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ttofica [83.23.96.*]
    Jestem tego samego zdania co KUDŁATY-coś tu smierdzi,nie wiem czy nie chcą nas wycykać z akcji,jednak ktoś tego gniota zbiera,czyli coś leży na rzeczy,może niektórzy wiedzą więcej... Kto by chciał zbierać makulaturę-pozdrawiam tych co są do końca-albo wóz , albo przewóz
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Kudłaty [46.113.71.*]
    Wszystkim zainteresowanym polecam telefon do Przewodniczacej Gizeli Jamróz
    Moze co poniektórym otworza sie oczy i przestana walic sciemy
    sygnatura XXII gup 4/12
    a mozesz jasniej tak po ludzku
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Kudłaty [46.113.71.*]
    do Asa

tel. (32) 33 87 758
    ale ten tel zadzwoni dopiero w poniedzialek teraz mamy sobote
    wiedz okaz litosc i uchyl rabka

Jeszcze sie nie spotkalem zeby sad nie zgodzil sie z bieglym sadowym wybranym przez niego !! gdyby byl to taki przekret to prokuratura odrazu miala by ich na celowniku i chyba nie oplacilo by sie im to !!!i zdaja sobie sprawe z tego czy sad i bieglu poszli by na to nie sadze !!!
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Kudłaty [164.127.23.*]
    Zalecam udanie sie do sekretariatu i lekture opinii.
    Szczególnie ciekawie przezentuja sie zastrzezenia samego biegłego gdzie wprost widnieje jak byk, ze zastrzega sobie rewizje własnych wniosków-tak wiec przed prokuratura ma dupe krytą:-))
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~xxx [58.67.157.*]
    dobre bajki sa dla dzieci ale nie dla prokuratury i inwestorow znajacych prawo .......!!wiec najpierw polecam lektore prawa .......
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Kudłaty [109.243.152.*]
    Do wielonikowca XXX posługujacego sie na watku JAGO 7 nickami.

Zanim cos polecisz z prawa polecam zaznajomic sie ze słownikiem języka polskiego:-))
    Wyraz lektUre piszemy przez zwykłe ,,U"
    nigdy o z kreską ,,Ó" :-)))
    Kompromitacja nie tylko ze znajomsci prawa,realiów giełdowych ale i słownictwa z jezyka ojczystego:-)))

bez komentarza...,po prostu najzwyczajniej w swiecie wstyd :-))))
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Janek [31.1.93.*]
    Piszesz kudlaty ze biegly cos tam zastrzegl.Czy jest to napisane w opini a jesli tak to czemu nie zostala opublikowana pelna wersja?
    Jak myslisz co z tego bedzie?
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~Kudłaty [109.243.152.*]
    Opinia to opinia-jest tylko wycinkiem pewnej całosci.
    Najlepiej sie nie sugerowac co ktos z rozmysłem , czy po pijaku nabazgrze na forum.
    Najlepiej isc do sekretariatu i przejrzec akta i przeczytac CAŁĄ opinie , by wyrobic sobie miarodajne zdanie.
    Liczy sie Sąd który pochyla sie nad zagadnieniem , kieruje sie litera prawa oraz bierze pod uwage WSZYSTKIE aspekty i interes wszystkich stron-nie tylko syndyków.
    A co postanowi sąd :-)))))) to tylko Sędzia wie:-))))))

Dura lex,sed lex
    Postanowien Sądów sie nie kwestionuje
    Postanowienia Sądów sie wykonuje.
  • Re: Do konca notowan pozostalo Autor: ~xxx [213.241.28.*]
    do naganiacza Kudłaty poslugujacego sie klamstwami i kilkoma nickami proponuje skanczyc szkole podstawowa .....................zaznajmic sie potem z wyrazami i pisownia ...........i udac sie do adwokata w celu wyjasnienia podstawowych pojec co to jest prokuratura sad itp .organy!!!
    A dopiero potem udzielac sie na forum ...........i nie opowiadac ludziom bajek bo to nie piaskownica jest!!! :))))
    xxx uwazaj bo tobie zylka walnie no i juy chyba kazdy na forum zna twoje zdanie i te teksty o bieglym
    ja mam male pytanko widac ze ktos walek kreci tylko dlaczego nikt nic nie pisze o ewentualnym bonusie za elka
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.