• 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~boss [78.149.20.*]
    JW
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~mms [83.23.50.*]
    a może rozwiń tę myśl a nie tylko hasło wypisujesz...więc dlaczego akurat 1,5? a nie 3 czy 5? no i jaki to czas to niedługo?:D
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~ada [83.12.104.*]
    cześć panie malkontent. ;)
    Pytasz jaki to czas? TO CZAS NAJWYŻSZY.
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~mms [83.23.50.*]
    ale ja się zgadzam ze wzrostami (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i założeniami) to bardzo możliwy i przedział 3-5 zł nawet na koniec roku...;)

ktoś coś wie co z konkursem ofert na projekty biogazowni??
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Za miesiąc sierpień oraz wrzesień spółka miała łączne obroty około 22 ml zł.
    Zakładając, że marża wynosi 2 % to społka zarobiła na czysto około 440.000 zł. Jeżeli to się jutro potwierdzi to kurs powinien osiągnąć na chwile obecną wartość godziwą około 1,5 zł za akcję.
    Ponadto należy mieć na względzie, że z raportów bieżących wynika, że spólka negocjuje zawarcie kolejnych umów jak również prowadzi rozmowy odności przedłużenia kontraktu na rok 2013. W przypadku pozytywnego zakończenia rozmów i podpisania kolejnego kontraktu wartość akcji znacząco wzrośnie. Będzie również bardzo trudno zakupić akcje na rozsądnych poziomach...... Według mnie sprzedający akcje na obecnych poziomach powinni to rozważyć.
    Uważam również, że spółka ma się czym pochwalić skoro przyśpieszyła publikację raportu za III kwartał.
    Główny akcjonariusz jak do tej pory również nie sprzedał żadnej posiadanej akcji......
    Jutro się dowiemy kto ma rację.
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~BOSS [82.132.228.*]
    Poprostu bedzie i tyle ja ci nie moge powiedziec skad to wiem bo takich informacji sie nie sprzedaje pisalem jak bylo na 13gr ze bedzie 50gr a ty sie smiales ze gdzie kiedy choc informacje mialem dlugo wczesniej niz podali info

To tak jak bym teraz powiedzial jutro w nbp beda rozdawac zloto za darmo dla pierwszych 10 osob

I Wiedza o tym wtajemniczeni to myslisz ze co by sie stalo dzis juz by stali i koczowali pod nbp

Napisalem jak bedzie i tyle mam zainwestowane w bge pokazny kapital i traktuje to jako lokate

Nie chcemy na bge przeciez wrobli co by kupowali i za 2dni sprzedawali

Ci co zainwestowali na poziomach 5-30gr pewnie ucieszy wiadomosc
    I jeszcze jedno spolka bge jest jak lokata stopniowo i w gore nic na sile

Pozdrawiam
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~BOSS [82.132.212.*]
    Powoli sie zblizamy do 1.50zl jak sie na 1.50zl cena ustabilizuje walniemy odrazu na 3zl
  • Re: 1.5ZZL Jak dobrze pujdzie to dzis bedzie ten dzien Autor: ~BOSS [82.132.212.*]
    Jak pisalem pare dni temu 1.50zl kto kupil po 80gr ten dzis zadowolony

Jak utrzymamy 1.50zl to lecimy na 2zl-3zl

Nastepnym razem mnie sluchac

Pozdro
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~jurek [62.233.234.*]
    ja twierdze ze 5zl do konca roku i mowilem to juz na poczatku wrzesnia a 2zl do konca miesiaca
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~bge [77.45.22.*]
    2zł to tu jutro będzie, sama z chęcią po tyle dokupie i będę szczęśliwa jak wpadnie :)
  • Re: 1.5ZZL JUZ NIE DLUGO Autor: ~asad [193.200.215.*]
    tutaj będzie powyżej 3 zł w przyszłym roku
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.