• Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~leci [92.40.253.*]
    Piter leszczyku jutro ci pomoge ujrzec 10gr a jak da rade to 8gr tez
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~piter18pl [79.163.104.*]
    naprawde dobijasz mnie :) ale 5 groszy amatorku nie ujrzysz :)
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~leci [92.40.253.*]
    frajerem jestes a takich trzeba zawsze dymac wiec jutro bedziesz dymany ponownie
    czy zobacze 5gr czy nie to nie jest dla mnie az tak istotne ale Ty i tak jestes ostro w plecy leszczu

jak juz nie masz za co dokupic to jedz do Lodzi do 2000 oddzialu Biedronki bo jest nabor pracownikow-automatow
    bedziesz klepal towary na kasie a w przerwie lub w weekendy wykladka na polki
    klepniesz w miesiac z 1200zl to bedziesz mial za co kupic 22340 sztuk po te 5gr jezeli ktos ci to sprzeda

ja ci puszcze na smaka 1 sztuke i baka pod nos zebys sie twardo trzymal leszczu
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~piter18pl [79.163.104.*]
    W plecy będę jak sprzedam frajerku :) pamiętaj inwestuje się dla przepływów pieniężnych :P a ja mam taki kapitał że mnie nie odstrasza mocny spadek kursu a takie leszcze jak ty chcą kupić za darmo :) ha ha ha twoje niedoczekanie panie pożal się 5 groszy :) amatorku
    i jeszcze jedno z dywidenda jestem jakieś 30 procent w plecy :) a mam tego 20% portfela :P zobacz sobie na kurs pgs software którego mam 60 % portfela moja stopa zwrotu od początku roku po spadku xplusa włącznie to 37% :) więc amatorku ty możesz tylko o takiej stopie pomarzyć :) ok idź już spać bo jutro rano do pracy :P oczywiście giełde traktujesz jako druga poboczna praca ha ha ha :P leszczzzzzz
  • otworze droge na 10gr Autor: ~leci [92.40.254.*]
    specjalnie dla leszcza z Biedronki
    stary uwazaj bo swieta ida zeby leszcza nikt w Biedronce nie
    pomylil z karpiem bo Ci tasakiem leb upier.....
    wykazujesz wlasnie typowe zachowanie dla amatorow
    mowiac ze cos nie spadnie itd - na dzis dzien nikt tego nie wie ale ja tam wyznaczylem zasieg spadku a Leszcz Piter18pl sie mocno bulwersuje nie mogac sie pogodzic z poglebiajaca strata Bedzie Leszczu jeszcze wieksza pewnie niebawem
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~melka [77.255.124.*]
    .............spekulanci jak nie macie konkretnej wiedzy to nie straszcie drobnych akcjonariuszy, pozdrawiam
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~piter18pl [79.163.107.*]
    ok starczy tego :) trzymam się wersji że nie powinno spaść do 5 groszy uważam to za mało prawdopodobne lecz możliwe :) i tyle :) elo ... i nikogo nie straszę :) pzdr
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~leci [82.23.49.*]
    szybko Ci rura zmiekla leszczyku a 10gr juz bije w oczy
    zobaczymy co bedzie za miesiac albo w przyszlym roku kiedy kryzys zawita do Polski na dobre
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~Kaziu [89.76.134.*]
    No toś sypnął pakietem pkc (1szt, słownie jedna sztuka)... nawet kurs zbiłeś :) wal śmiało wszystko co masz, zobaczymy ile tego trzymasz? :-)
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~Kaziu [89.76.134.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=PnkDU8CmimM

Tutaj masz link, zapoznaj się jak kryzys działa na spółkę. Jak widzę wiedza nie jest twoją mocną stroną :P
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~piter18pl [79.163.107.*]
    mi tam się z gościem już nie chce kłócić :) odezwe się do niego za jakiś czas jak będzie koło 0,15 - 0,17 :) tylko ciekawe czy wtedy okażę skruchę :D jak znam życie nic nie napisze :) pozdrowienia :)
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~leci [92.40.254.*]
    leszczu zrozum ze akcje nie spadaja wiecznie ¡ wiecznie nie rosna ale twoj tepy sagan tego nie pojmuje
    napisalem ze spadki do 8gr dotra , moze do 5gr wiec juz nie dodawaj nic do moich komentarzy
    to ze kurs spadnie nie oznacza ze kurs nie odbije za jakis czas do 40gr czy wyzej
    uparles sie tepy ryju tych 5gr ¡ srake robisz a jak rano widzisz o 1gr nizej to Cie trafia
    zalatw sobie te robote na kasie w Biedronie to moze za m-czne pobory 1200zl zakupisz spadajace akcje po 8gr czy 5gr
  • Re: Piter18pl jutro podliczy strate jak 10gr wybije na liczniku Autor: ~piter18pl [79.163.101.*]
    hahahahah teraz piszę że już może :) co gość oj chyba nie łykniesz po 5 groszy :) to zlecenie możesz wycofac i daj po 11 groszy :) i nie demerwuj sie tak twoja frustracja mnie dobija :P mowilem ze nie kupisz tego po 5 groszy :):) i kto tu jest leszczem ????? :):)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.163.101.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • do ksiazek Autor: ~leci [82.23.49.*]
    do ksiazek leszczu a nie na NC
    masz 5tys sztuk akcji i robisz z tego wielkie halo
    nie martw sie co ja i za ile kupie

na pewno nie kupie LESZCZU tak jak ty po 20gr bo musialbym byc idiota a Ciebie boli ze teraz taka okazja inwestycyjna sie moze zdarzyc ze moga byc po 8gr

przy 5gr palpitacji dostaniesz ze tak Cie wydymali
  • Re: do ksiazek Autor: ~piter18pl [79.163.101.*]
    5 groszy to ty nawet nie ujrzysz i nie 5000 akcji ale o wiele wiele wiecej :) oj wrócił ze swojej normalnej pracy i wypowiada się :) no cóż giełda dla amatorów jest od 15 do 17:30 :) JA CAŁY CZAS CZEKAM NA TWOJE 5 GROSZY :) bo taki był zakład narazie to ty go przegrywasz leszczyku :) a ja się z ciebie śmieje :D i nie zwalaj kursu 1 akcja bo dopiero się poniżasz :) lepiej pracuj sobie na etacie :)
  • Re: do ksiazek Autor: ~piter18pl [79.163.101.*]
    i jeszcze jedno postawili ci batona na 0,11 ( w tym i ja ) i nawet tego nie skrobniesz cóż leszcz może tylko 1 akcje puścić no ale co ty 1 akcją narobisz :) to jak pierdnięcie komarka :) hahahaah :) ja kupowałem po 0,2 ale nikt nie powiedział że skończyłem kupno i średnia cena zakupu już napewno nie wynosi 0,2 :) oj leci leci za mały jesteś na NC :) popracuj jeszcze z 10 lat to uzbierasz na poważniejsze obroty :) taka prawda smutne to ale prawdziwe :D
  • Piter18pl - forumowe lajno Autor: ~leci [92.40.254.*]
    dobrze ze sie ustawiles po 11 to moze cos ci skapnie to ci srednia spadnie bo narazie twoi ziomale mowia ze masz srednia nie 20gr tylko 35gr - niezla wtopa dlatego nie dziwie sie ze jestes teraz frustratem ze dales sie tak ubrac kiedy teraz akcje mozna kupic za 33% ceny tego co ty kupiles - tez bym sie wk..... jakbym byl 66% w plecy

To ty tutaj stoisz - stary kurwa to cale 165zl - moge zapytac czy to tygodniowka z Biedronki ?

0,11 ......... 1500 .......... 14:38:17

• Re: Piter18pl - forumowe lajno Autor: ~piter18pl [79.163.101.*]
    na dzień dzisiejszy kończe rozmowy z tobą jesteś chorym człowiekiem. Lecz się . kupowałem po 0,20 ale widocznie ty wiesz lepiej po ile kupiłem i cały czas uśredniam. Pamiętajcie wszyscy co to czytają co mówił leci SPADNIE DO 5 GROSZY jeżeli tego nie ujrze jesteś dla mnie typowym śmie...em :) dowidzenia leci i odezwę się za dłuższy czas i napiszę ci czy było po 5 groszy bo ty sam tego nie napiszesz nie przyznasz się do błedu dlatego nigdy nie będziesz zarabiać na giełdzie :) co z tego że mam stratę lekką ? Jak na pgs software zarobiłem dużo :) i ogólnie pięknie zarobiłem w tym roku :) spokojnie na chatę starczy :) no ale tacy jak ty tego nie pojmą :) dowidzenia i nie bój się jeszcze się odezwe :)
  • forumowe lajno Autor: ~leci [92.40.254.*]
    potwierdzasz jaki tepy jestes w swoich wypowiedziach

nie dosc ze dupy dales kupujac po 20gr to jeszcze srasz sie kiedy ludzie lykaja po 12gr

sraczka cie bierze jak kurs sie obsuwa a "forumowe lajno" robi wtedy smrod na Bankierze

chcialbym zobaczyc twoja mine srajacego kota jezeli 8gr sie na liczniku pojawi, nie mowie juz jakby pojawilo sie 5gr - co ty wtedy zrobisz ?
[x]
XPLUS 5,95% 2,85 2025-10-08 15:50:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.