• termorex - podoba mi się ten papier Autor: ~zadowolony [46.113.66.*]
    tu sił nieczystych bez liku :-)
  • Re: termorex - podoba mi się ten papier Autor: ~Pati [77.253.245.*]
    Raport bieżący nr: 9/2012
    Data raportu: 21.09.2012r
    „Uzyskanie koncesji na obrót paliwami płynnymi oraz termin uruchomienia stacji paliw ”
    Zarząd TERMO-REX S.A informuje, iż w dniu 21.09.2012 r. uzyskał Koncesję na obrót paliwami ciekłymi na okres od 21 września 2012 r. do 21 września 2022 r. Przedmiot działalności objętej koncesją stanowi działalność gospodarczą w zakresie obrotu paliwami ciekłymi: benzynami silnikowymi innymi niż benzyny lotnicze, olejami napędowymi, gazem płynnym przy wykorzystaniu stacji paliw. Zarząd wyznaczył uruchomienie dla klientów stacji paliw działającej pod marką Orlen Premium na dzień 22.09.2012 r.
    Podstawa prawna:
    § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect”.
    Osoby upoważnione do reprezentowania Spółki:
    Jacek Jussak Prezes Zarządu
    Barbara Krakowska Wiceprezes Zarządu
  • Re: termorex - podoba mi się ten papier Autor: ~zadowolony [109.243.93.*]
    To chyba ciekawsze:

"Mając na uwadze stale zwiększające się zapotrzebowanie na energię elektryczną i dbałość o środowisko naturalne Spółka TERMO - REX S.A dołączy do grona producentów zielonej energii poprzez budowę elektrowni zasilanych biomasą oraz siłowni wiatrowych. Rozpoczęcie inwestycji w zakresie budowy elektrowni wiatrowej oraz elektrowni na biomasę planowane jest na 2014 rok, a oddanie ich do użytku na 2015 rok."
  • Re: termorex - podoba mi się ten papier Autor: ~Pati [77.253.245.*]
    zielona energia jest na topie :)
[x]
TERMOREX 0,00% 0,70 2026-05-07 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.