• A w jakim celu Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    Cap miałby sprzedawać po parę akcji i zaniżać kurs, myślę że jeżeli Cap to opchneliby w pakiecie i tyle
    ........moja wersja jest taka że ktos co nabył w korzystnych cenach kilkanaście tysiecy teraz chce wyjść w obawie przed nie najlepszymui wynikami bo jeżeli będą słabe i prognozy nie zrealizowane to kilka tysiecy akcji zepchnie ten walor na 5 zeta i tyle
  • Re: A w jakim celu Autor: ~piter18pl [79.163.104.*]
    pakietowe sprzedajesz jak masz kupca. Skoro nie ma kupca wywalają powoli :) to chyba normalne ?:)
  • Re: A w jakim celu Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    jeżeli nie ma kupca to znaczy że to jest mniej warte niz obligacje państwowe które ida jak świeże bułecznki za 6% ......... a tu ile jest przy tej cenie już opłaci sie kupić przy zysku zrealizowanym za I półrocze 2,3 mln = od 22 zeta opłaci się kupic w porównaniu do obligacji .... teraz to jest 8,5 % przy 2,3 mln zysku a jak wykręcą te 6 zeta na akcję tj ile to ok 40% zysku minus Belka
  • chyba że już Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    jadą na minusie w co nie bardzo mi się chce wierzyć jak patrzę na wykup obligacji przed terminem :-) .......... ktos zaniża celowo ja wchodzę mała łyżeczką ha ha ha jak tam mendel te 115 to kiedy bedzie ????????????????? ha ha ha
  • Re: chyba że już Autor: ~piter18pl [79.163.104.*]
    na giełdzie czasami takie anomalie występują :) jasne super spółka czekam na zakończenie trendu spadkowego i też sobie wejdę troszkę :)
[x]
ONICO 3,57% 14,50 2026-03-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.