• DO KAZIKA Autor: ~piter18pl [79.163.83.*]
    Siema Kazik słuchaj napisz do mnie na meila : piotrko1985@wp.pl

Pogadamy o spółkach mam kilka fajnych na oku a szczególnie jedną :) wymienimy się poglądami bo widzę że tylko z tobą moge pogadać na poziomie :) na PGS nieźle zarobiłem na xplusie też się zarobi kwestia czasu :)

ps. No i co panie "LECI" gó..o wiesz i pierdzielisz mi tutaj teksty typu poleci do 5 groszy ha ha ha :) miałeś mi odliczać coraz głębsze spadki i co ? Ja nie będe zniżać się do twojego poziomu więc tobie nic nie będe odliczać leszczuuuuuuuuuuu ... jak mówię tacy ludzie jak ty tylko tracą na giełdzie :) napisz mi coś o spółke fundamentalnego jak ja tobie no ale ty chyba nic nie wiesz o spółce patrzysz tylko że sobie poleciała troszke :) super strategia na inwestowanie i zarabianie na gpw :) pozdro dla kumatych :) bo leci się do nich napewno nie zalicza :)
  • Re: DO KAZIKA Autor: ~Kaziu [89.76.134.*]
    Puściłem meila;)
  • Re: DO KAZIKA Autor: ~piter18pl [79.163.83.*]
    no to fajno :) witaj na pokładzie :)
  • a piter18pl puscil baka Autor: ~leci [82.23.49.*]
    przypomne sie leszczu za jakis czas i zweryfikujemy kurs i cene akcji.
    napisze jak bedzie 8gr na tapecie - zobaczymy co wtedy bedziesz mowil a wtedy zaczniemy o 5gr rozmawiac jezeli bedzie to interesowalo
  • Re: a piter18pl puscil baka Autor: ~piter18pl [79.163.104.*]
    jest 5 groszy leszczyku ? no to jak będzie to wtedy się odezwij amatorku :)
  • Re: a piter18pl puscil baka Autor: ~leci [92.40.253.*]
    poczekaj amatorze bo nikt nie mowil ze to sie w 3 sesje zdarzy ale do buraka takiego jak ty to nie dociera
    narazie to srales w gacie jak 11gr sie pojawilo
    znowu zrobisz na miekko jak 10gr zawita
    jezeli lupnie do 8gr to schowasz glowe w piasek ¡ przeliczysz
    ze jestes w plecy min 50% a moze ¡ wiecej
    zapewne nalezysz do tych co zakupy robili p.o. 28-30gr kiedy ja sprzedawalem leszczom takim jak ty
  • Re: a piter18pl puscil baka Autor: ~piter18pl [79.163.104.*]
    zakupy robiłem po 0,2 zł :) wziąłem dywidende :) jak będzie 5 groszy to schyle głowę i będe ci winszował :) jak narazie to ty jesteś cieć :) póki nie ma 5 groszy to się bujaj :) widzisz popyt ? przy 0,11 wszystko jest zbierane jak kilka dni temu :) cymbale :)
  • Re: a piter18pl puscil baka Autor: ~Kaziu [89.76.134.*]
    Może faktycznie spadnie do 5 gr. A niech spada....tylko ile po tej cenie będzie można kupić akcji? Życie pokazało nie raz , że wszystko jest możliwe....super. Pamiętam jak KGHM nikt nie chciał po 20zł, ja kupiłem za wszystko co miałem. Nie mogę odżałować ING po 190zł i Wawelu po 150 zł. Poczekajmy może ktoś wysypie duży pakiet.
  • Re: a piter18pl puscil baka Autor: ~mecenas [85.221.237.*]
    a może ktoś sobie denko wydeptuje zasysając tanie akcje z rynku. Za dużo ich nie ma wiec skok w górę może być szybki i bezbolesny. Za dużo naganiaczy to tu nie ma więc nie wiem po co te przepychanki, poczekajmy na wyniki za wrzesień... no chyba ze dzisiejsza zagrywka to działanie pod coś nie do końca pozytywnego. Choć z analizy z jakiegoś poprzedniego postu można było wyczytać taki scenariusz .
  • jutro pitera Leszcza 10gr pewnie przywita Autor: ~leci [92.40.253.*]
    to jak leszczu 11gr padlo po 3 strzalach
    zebys pajacu jutro juz gleby nie gryzl po 8gr
  • Re: jutro pitera Leszcza 10gr pewnie przywita Autor: ~Kaziu [89.76.134.*]
    Ja tylko tak skromnie powiem...Panie i Panowie bez ubliżania...kto ma sprzedać niech wywala a kto ma kupić niech kupuje...spokojnie i bez nerwów :)
    Na tej spółce już kiedyś witano 9 gr. Generalnie nikt taniej nie kupił...może jakiś desperat potrzebuje szybkiej kasy i wywali jeszcze z 1 000 000szt :) albo jacyś pracownicy, którzy dostali akcje za darmo? Z moich wyliczeń wynika, że w wolnym obiegu jest ok 4 100 000szt akcji tj. 410 tys za wszystko po 10 groni :)
  • Re: jutro pitera Leszcza 10gr pewnie przywita Autor: ~piter18pl [79.163.101.*]
    Kazik wejdź na meila :) obgadamy tą trzecią spółkę :) wchodzisz wogóle ty na tego meila ? :D
    Czasem tam zaglądam (na meila)...ale nie jestem zainteresowany tą spółką co pisałeś. Tak czy owak mam swoje zasady i sam dobieram spółki :) Nawet gdyby cała była ze złota a coś mi się w niej nie podoba to nie kupię :). Zanim jakąś w ogóle zacznę kupować to muszę ją poobserwować ze 2 lata i prześwietlić co się da. Tak to już jest...mimo wszystko wszystkim życzę sukcesów na giełdzie.
    Tutaj na xplusie pasowało by aby było taniej...jeszcze mam trochę do kupienia:)
  • Re: jutro pitera Leszcza 10gr pewnie przywita Autor: ~piter18pl [79.163.101.*]
    Masz rację każdy ma swój styl i strategię :) ważne żeby w ogólnym rozrachunku zarabiać :) elo
  • Piter18pl - forumowe lajno jest przykladem jak tracic na NC Autor: ~leci [92.40.254.*]
    wlasnie kupil XPL po 20gr, ja znam wersje od jego kolegow ze srednia ma 35gr ale to juz szczegol

tez bym sie wk....wil jakbym mial 66% straty na walorze i pialbym robiac smrod na forum

Piter18pl cieciu jak tam kasa w Biedronce - ile dzis produktow przeklepales ?
    na kasie to jest klepanie gorsze niz miedzy polkami ale moze niedlugo awansujesz
  • gdzie jest FORUMOWE LAJNO Piter18pl kiedy spada kurs Autor: ~leci [92.40.254.*]
    schowal sie frajer ¡ skomle jak burek
    mowilem tydzien temu won do budy bo miejsce burka jest w budzie
    schowal sie naganiacz na wzrosty: pan Piter18pl bo kurs nie chce rosnac bo jest w trendzie spadkowym a leszcz walczy z trendem
  • Piter18pl kiedy 10gr Autor: ~leci [82.23.49.*]
    bo cos szybko sie zblizamy do DYCHY
    potem trzeba bedzie pomoc z 9g i 8gr i Cie wtedy trafi bo strata bedzie ogromna
[x]
XPLUS 1,53% 2,65 2025-10-03 15:47:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.