tak Kowalski, jestem :-)
Dzisiaj po notowaniach BGE i Greeneco mam szampanski humor. :-)
Niedługo będę mieć podobny, o ile nie większy po Mdevelop i Hotblok. :-*
w Końcu kupiła ogromny pakiet już w 2009 roku sama wrózbitka Małgorzata Trzaskoma, i mimo że mogła sprzedać za 3 złote trzyma wszytko do dziś, więc pewnie wywróżyła wiele więcej tej spółce ...
zresztą zobaczcie sami !!
Cytat:
Pytanie, Jest Pani w akcjonariacie spółki HotBlok na rynku NewConnect. Proszę nam zdradzić jak wysoko kurs urośnie, jaki wzrost Pani wywróżyła i kiedy? Bo rozumiem , że zainwestowała Pani tak duży majątek (aż 9% wszystkich akcji tej spółki) z uwagi na wizję, wróżbę dla tej Spółki? Wiem, że jest to niemal pewniak, też w to wszedłem, chciałem, by powiedziała Pani, do ilu złotych albo groszy i kiedy wywróżyła Pani wzrost tej spółki? obecnie kurs jest za 3 grosze... wiem że warto jeszcze kupować póki jest praktycznie za darmo. proszę o informację
http://polki.pl/horoskop_wrozki_artykul,10016922.html
- może zadzwoni ktoś i zapyta o przyszły kurs?
Zarząd HOTBLOK S.A. informuje, że w dniu 18 marca 2011r. została w trybie korespondencyjnym zawarta umowa z dnia 10 marca 2011r. pomiędzy HOTBLOK S.A. a Panią Małgorzatą Trzaskoma.
Mocą podpisanej przez strony umowy Pani Małgorzata Trzaskoma przenosi na HOTBLOK S.A. prawo do patentu na wynalazek : element budowlany HOTBLOK .
Dzięki zakupowi w/w/ patentu Spółka posiada obecnie wszystkie uprawnienia technologiczne oraz intelektualne do systemu HOTBLOK i może przystąpić do rozbudowy pozycji produktu na rynkach europejskich.
Podstawa Prawna: § 3 ust. 2 pkt. 2) Załącznika nr 1 do Uchwały Nr 733/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 18 grudnia 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect."
myślę, że te 0,5 nie nadejdzie za szybko. Oczywiście jest taka możliwośc, ale moim zdaniem w tym roku możemy liczyc co najwyżej do 0,2 0,25 , nie więcej. Obym się mylił bo sam posiadam akcje, ale warto by czasami realistą. 0,5 może w 2013. Takie moje zdanie.
Pozdrawiam wszystki posiadaczy HOTBLOK.