Ciagle nie wiem, jak powinienem sobie wytlumaczyc ostatnie spektakularne wzrosty:) Jak dotad nie ma zadnego infa na temat kupna akcji. Moze to robota insiderow? Byc moze jakas grupa inwestorow ma jakies korzystne informacje na temat firmy i stad ten wzrost kursu i obrotow?
możliwe, że sprawy dotacji albo plotki o inwestorze...albo po prostu jakaś uboższa spekuła;)
przyszły rok dla hotbloka może być owocny ale musi przetrwać....
Widze ze tez Hotbloka wrzuciłeś do obserwowanych :) A na BGE raport w środę :D
Ada wspominała ze tu może być jak na BGE, otóż uważam ze nie będzie na pewno narazie.. ewentualnie maks 15 gr... BGE podpisało kontrakty na 100 mln zł .. no chyba ze tutaj tez cos takiego sie szykuje..
byc moze bedzie jakies info na dniach, ale wydaje mi sie ze sprawa jest prostsza. tutaj jest tak malo akcji w obrocie ze przy niewielkim kapitale mozna zrobic np. +500% w krotkim czasie i ktos to wlasnsie wykorzystuje skupujac akcje na tych poziomach by potem oddac znacznie wyzej. chwilowo mamy przystanek bo ktos postanowil wywalic 200tys. papiera - moim zdaniem to blad ale zobaczymy.
wy macie problemy :D a ja dziś znalazłem pełną siatkę maślaków i nie wiem co z nimi wszystkimi zrobić :) poradźcie bo wszystkie do słoja nie wejdą :) a juz mam dość jedzenie omletów z grzybami i sosów :)