z tą różnicą ze krol wie że jego regnon to gniot i nie ma szans na wzrosty po pod co? Ale mu to pewnie zwisa bo czlowiek nie ma wstydu a i do porażki trudno się przyznać, lepiej zwalić na kryzys i kłopoty z inwestorami strategicznymi.
A czy tobie zalezy zeby rosly spolki w ktorych nie mas zaangazowania??
Dopiero jak masz akcje danej spolki chcesz aby ona rosla ...a teraz popatrz na.akcjonariant regnonu ....i co widzisz?? Brak checi posiadania przez zarzad czy czlonkow.rady nadzorczej...wiec co ma im zalezec co? Przeciez nie maja juz nic do wyrzucenia..
...ale jak juz obejma akcje z kolejnej emisji mozecie byc spokojni o podbitke i walke o kurs tak jak juz tu sie tu zdarzalo ...
gorzej jak nie bedzie zadnego infa o zwiekszeniu zaangazowania w spolke.
Chyba ze obejma akcje z pieniedzy z obligacji ...to bedzie prawie 20 mln ...pozniej zrobia podbitke na kilkadziesiat groszy ...wyrzuca akcje zarobia kilkanascie milionow dodatkowo pozniej wykupia obligacje ...czysty zysk :) ...jak sie skoncza akcje to kolejna emisja:) ....plus bylby taki ze przy podbitce moglibysmy w odpowiednim momencie wyskoczyc :)
Czy to jest wazne ?? Szczerze mowiac to nie pamietam wszystkich nickow jakie wpisywalem bo robilem to czesto na chybil trafil bo nie przywiazuje sie do nicku lecz bardziej obchodzi mnie przekaz.wiaromosci a nie kto ja.napisal...a teraz jakos "kkk" tak wygodnie sie wpisuje :) tak samo jak "qwe" :)
Mam dosyc wysoka bo postanowilem ze zaczne usredniac dopiero jak beda mocne fundamenty i jak cos sie ruszy ale jestem jakos dziwnie spokojny o ta spolke...ale.jak narazie wszystko (niestety) w rekach krola:/
ludzie po co się bez sensu pocieszać. zobaczcie na ideon. tam już dawno po restrukturyzacji mija 5 lat odkąd kurs zapikował i się kisi i przez 5 lat nie było żadnego wybicia poza jednym pod sad 2 lata temu co urosło 30% i zaraz potem sie zesrało. Krol to tępak i każdy gruby inwestor o tym wie dlatego nie kupuje jego gniotów bo nic dobrego z tego nie bedzie. Sami widzicie jak jest od lat, nic sie nie dzieje jak tylko dodruk i sciemnianie pod wywalanie. czemu ma rosnać, czemu ma być większa podbitka niż 10groszy? Krol to synonim oszustwa dlatego nawet spekulanci tu nie wchodzą bo się boją i maja rację(nie chcą strat) Gdyby to urosło sam krol byłby mocno ździwiony i opadła by mu kopara. On to wie a czemu wy zaklinacie rzeczywistość?
Na GPW jestem już kilka dobrych lat. Znając już trochę ten rynek, to raczej wątpię aby jeszcze kiedykolwiek kurs akcji tej spółki przrekroczył 12 gr za akcję. Raczej wskazanie na spadki, potem scalenie akcji i dalej spadki.