ktoś kto skupuje - jednocześnie blokował na 1,25 zł.
Po uzbieraniu tego co chciał odpuścił zlecenie z 1,25 i stad mamy piekne wzrostu bo podaż znikoma do 1,30 zł
Dnia 2012-10-16 o godz. 15:26 ~waldi1988 napisał(a):
> ktoś kto skupuje - jednocześnie blokował na 1,25 zł.
Po
> uzbieraniu tego co chciał odpuścił zlecenie z 1,25 i stad
> mamy piekne wzrostu bo podaż znikoma do 1,30 zł
EMA200 dziś jest na poziomie 1,15PLN
Na moim wykresie kreska ograniczająca od dołu kanał wzrostowy jest dziś na poziomie 1,16PLN. Być może trochę niedokładnie ją narysowałem.
Jak się odbije od tego ograniczenia, to pójdzie powyżej 1,50PLN.
Dlatego ja dziś dokupiłem po 1,17PLN.
Nie wiem co będzie. Na biznesradar.pl na godzinnych i dziennych jest neutralnie i sprzedaj, dopiero na tygodniowych jest kupuj i neutralnie. Ja tu inwestuję raczej długoterminowo, więc dla mnie jest OK.
Kanał o którym piszę zaczął się na początku lipca i póki co kurs porusza się do góry w jego obrębie, więc zaryzykowałem.
Jest 1,15 - tak więc mój hipotetyczny zysk sprzed kilku dni stopniał do zera .Trudno.Czas na kolejne zakupy.W nadziei na wzrosty pozdrawiam cierpliwych.
Napiszcie więcej o AT.
Gdzie jest dolne ograniczenie kanału wzrostowego i gdzie jest górne. wklejcie wykres albo na Parkiecie albo na SW. Jak to widzicie
ciekawe czy to duże zatowarowanie w sklepach oraz e-monnari nie wpłynie negatywnie na wyniki firmy, bo za to wszystko co jest w sklepach trzeba było zapłacic przecież!!
Dnia 2012-11-12 o godz. 10:21 ~and napisał(a):
> to uważasz, że zwiększone zatowarowanie sklepów nie będzie
> miało wpływu na wynik operacyjny za III kwartał?
będzie miało, ale jakbyś śledził poczynania na emonnari, to towar dokładany jest partiami.
Może bardziej o to chodzi, żeby było czym handlować w styczniu lutym ?