Widać po zleceniach że wielu po pierwszej informacji założyło HOLTERA :) Dla mnie dziwne że Prezesik tak szybko zareagował kontrinformacją - to nie w jego zwyczaju. Mógł poczekać do przyszłego tygodnia to by wymłócił troche leszcza na stracie. Dziwne.
wg mnie krol jest tak głupi ze wie że to coś nie jest nic warte ale na wszelki wypadek milczy. Pamietacie ilekroć pojawiał się na wizji w sprawie centrozapu to kurs zawsze spadał tylko raz było na 0. Bo inaczej zobaczył by 1 grosz a wtedy PB obsmarował by jaki to krol jest nieudacznik i szydzenia nie było by końca. a tak kiszenie na 5 groszy i puki co ma spokój bo coś tam niby restrukturyzuje i media dają mu spokój.
Witaj Magma dawno nie pisałeś masz dalej akcje ? To ja pierwszy ustawiłem się po 4 grosze tak na wszelki wypadek a potem kilku ustawiło się za mną ! Nie powiem że mnie pierwszy komunikat nie wystraszył bo siedze na Regnonie od czerwca wciąż wierząc że tu coś zarobie a tu taki komunikat ! Ale po drugim komunikacie się uspokoiłem i w poniedziałek wycofuje zlecenie ! Malinowy musi w końcu podać co kombinuje czy ma jakiś biznes czy sprzedaje firme i ciekawe co z tą emisją wyjdzie ?
witaj Legolas , mam jeszcze mam, ze stratą niestety jak każdy, ale nie za wiele tego w portfelu - z sentymentu tylko :):) / za wiele mnie kosztowało odrabianie pierwszej wtopy żeby bardziej ryzykowac - zreszta widać co jest / , wpadam tutaj poczytac ale nie ma czego komentować więc sie nie udzielam za wiele, cięzko teraz wyczuc co Prezes zrobi - realizuje się teraz w sporcie i to tam będzie wciskał kasę a będzie jej potrzebował wiele !!!. Ciekawy jestem, czy te ostatnie ruchy KNF i GPW wobec " perełki" Prezesa to efekt " wrazliwości" na ostatnie afery i niezadowolenie robniejszego rynku czy też celowe zagranie " pod przewidywaną przyszłośc" tej gwiazdy.????
A czy nie jest wlasnie ciekawe dlaczego irek nie poczekal z infem do poniedzialku w trakcie sesji skoro bylo tyle chetnych wyrzucic papier?
Gdyby mi zalezalo zeby zgarnac troche papieru tak wlasnie bym zrobil.
Musimy czekac ...jezeli irek nie polozyl krzyzyka na tej firmie czeka nas fala dobrych inf poczynajac od informacji o dzialalnosci spolki pozniej o papierze wydanym przez sad o wykonalnosci ukladu miedzy czasie o zarejesteowanu i wprowadzeniu do obrotu emisji "U" pod innym numerem co jest zalezne od pozytywnej opibi sadu konczac na emisji obligacji i informacji ile pieniedzy zasili kase spolki...regnon sam wybiera obligacjonariuszy wiec jak bedzi max 19,5 mln moze oznaczac ze wymyslil dla spolki dobra droge...badzmy dobrej mysli...ja mam jedno fajne przyslowie ; " wszysto bedzie trzeba czekac " wiec czekajmy :)
kkk jaką masz średnią jak można wiedzieć ? Tu musi się wydarzyć coś bardzo pozytywnego bo żeby ożenić taką dużą emisje to muszą być duże wzrosty wciągające nowy narybek przy dużym obrocie !
Zmienili emisje na bezwarunkowa wiec bedzie asymilacja z pda i sila rzeczy sad powinien potwierdzic wykonanie ukladu.
Pytanie co dalej?
Pan rzecznik poinformowal ze wydzierzawiona hala jest potrzebna na swiadczenie uslug zwiazanych z przemyslem ciezkim... a w sprawie nieruchomosci w Dabrowie Gor. tocza sie rozmowy (dot sprzedazy?) ... podobno ta nieruchomosc za mala jest na ich potrzeby....
Tu juz co najgorsze to bylo, teraz jak rzecznik przekazal przedstawia GPW do miesiaca plan naprawczy i budowy wartosci dla akcjonariuszy w celu powrotu na notowania ciagle....
Jedyna sprawa: skoro jest tanio czemu zarzad i osoby powiazane nie skupuja akcji...?
Brak wam doświadzczenia. Jak się w takich sytuacjach zachować. A ja wam już dawno o tym pisałem.
Na GPW jestem już kilka dobrych lat. Znając już trochę ten rynek, to raczej wątpię aby jeszcze kiedykolwiek kurs akcji tej spółki przrekroczył 12 gr za akcję. Raczej wskazanie na spadki, potem scalenie akcji i dalej spadki.
Daj mu spokój. On to wkleja bo ktoś mu kazał. Przecież widzisz że on nie rozumie tego co wkleja. Pisze o 12 gr gdy jest 4, czyli twierdzi że może być super ale i tak będzie coraz gorzej. Takie prognozy nie mają sensu. Nie widziałem jeszcze żeby się wypowiedział od siebie na forum. Ja myślę ze to może być nawet robot.
Mariusz czekam na te Twoje 12groszy i się doczekć nie mogę już mi się cierpliwość kończy tym bardziej że mi 8 groni wystarczy może mi mądralo napiszesz kiedy w końcu za 8 groszy sprzedam swoje akcje?
Teraz poczekamy około miesiąca na nową uchwałe z ZKDPW o nadaniu nowego kodu akcji serii U nastepnie poczekamy sobie na wprowadzenie ich do obiegu... a dalej bedziemy czkac za wyrokiem sadu wykonalnosci układu wiec musjmy byc cierpliwi a marsz sw mikołaja bardzo mozliwy bo do grudnia powinno byc juz wszytko formalnie ulozone.
Ma kolega forum bankiera i gwqrantuje ze na forum parkjetu nic nowefo sie nie pojawi:)
Terminy te mozesz sobie oszacowac z historii komunikatow tej jak i innych spolek.
szkoda ze irka nie wezma w obroty dziennikarze z tvn-u
swoja droga ciekawe czy splacil zaleglosci pilkarzy ...obiecal im ze zrobi to do 5 pazdziernika.
No wydaje sie ze malinowy sam jeszcze nie wie co z zrobic z regnonem ...dla wszystkichepiej jakby go sprzedal ...
Jak chcial rozszezyc dzialalnosci operacyjne ktore uchwalone zostaly na.jednym z nwza to sad je wszystkie odrzucil bo nie bylo wymaganej ilosci glosow na walnym...i tego nikt nie skomentowal ze spolki a skoro nie maja nic akcji tylko wyrzhcone na ulice to dla nich niestety nic nie zmienia bo wymagana liczba glosow na takie zmiany jest wieksza niz.sami posiadaja wiec jak noe zwieksza.zaangazowania w spolke to tu nic nie rusza chyba ze obejma sobie z nowej emisji za.darmo dla siebie brakujaca ilosc papiera do wprowadzania takich zmian w spolce.