Dnia 2012-10-05 o godz. 19:37 ~MOBY DICK napisał(a):
> oddaj ludziom kase kolego, mam przypomnieć wpisy!!! tutaj
> tylko bedzie nizej spotykamy sie przy 70 gro
nikomu kasy nie zabrałem mili przynajmniej 5 okazji w tym tygodniu by zagrać na DT, a tak pozatym nic się nie stało, na końcówce sztuczne zaniżenie, strasznie się pomyilem no 1,05 a skończyło się 1,02, życze tobie podobnego wyczucia kursu
w takim razie pochwal sie co bedzie w przyszłym tygodniu podobno 2-gi petrol, mam przypomniec jak pisałes trzmajcie to tylko korekta jestes forumowym błaznem szkoda tylko ze ludzie Ciebie słuchaja niestety ale słowa przebijamy 1,79zł do konca tygodnia robi wrazenie prawda "CLOWN'ie" co teraz powiesz ludziom najwiecej postów dziennie piszesz ale wszystkie tlyko w jedna strone up up up, tak sie dzieje jak jest optymizm przeprosisz chociaz ludzi ze jestes tepy i nie wiesz co piszesz, co za kraj jak tak mozna ludziom robic wode z mozgu normalnie jak przed wyborami,
niech podemna wpisza sie CI ktorzy kupili po rekomendacjach "sralego "
Dnia 2012-10-05 o godz. 19:59 ~MOBY DICK napisał(a):
> w takim razie pochwal sie co bedzie w przyszłym tygodniu
> podobno 2-gi petrol, mam przypomniec jak pisałes trzmajcie
> to tylko korekta jestes forumowym błaznem szkoda tylko ze
> ludzie Ciebie słuchaja niestety ale słowa przebijamy 1,79zł
> do konca tygodnia robi wrazenie prawda
> "CLOWN'ie" co teraz powiesz
> ludziom najwiecej postów dziennie piszesz ale wszystkie
> tlyko w jedna strone up up up, tak sie dzieje jak jest
> optymizm przeprosisz chociaz ludzi ze jestes tepy i nie
> wiesz co piszesz, co za kraj jak tak mozna ludziom robic
> wode z mozgu normalnie jak przed wyborami,
niech podemna
> wpisza sie CI ktorzy kupili po rekomendacjach
> "sralego "
no jesteś durniem to muszę ci przyznać, bo kto normalny sądzi że inni kupują po czyjejś "rekomendacji" na forum, no chyba że należysz do tych co słuchają innych i nie masz swojego rozumu - w takim wypadku muszę nazwać cię leszczem
przyznam jestem leszczem zapewne jak ty tylko ze ja sie swojego problemu pozbyłem a ty masz go na rachunku, ale nie jestem naginaczem na wzrosty czyli przepraszam nie bedzie dla ludzi ktorych naciagłes, szkoda myslałem ze jednak masz troche pierwiastka dobroci ludzkiej ale widze ze w takim poeje*** nie ma ani 1 grama człowieka, nagniałes i nadal naginasz czyli co brac PKC
Dnia 2012-10-05 o godz. 20:41 ~MOBY DICK napisał(a):
> przyznam jestem leszczem zapewne jak ty tylko ze ja sie
> swojego problemu pozbyłem a ty masz go na rachunku, ale nie
> jestem naginaczem na wzrosty czyli przepraszam nie bedzie
> dla ludzi ktorych naciagłes, szkoda myslałem ze jednak masz
> troche pierwiastka dobroci ludzkiej ale widze ze w takim
> poeje*** nie ma ani 1 grama człowieka, nagniałes i nadal
> naginasz czyli co brac PKC
rób co chcesz bierz pkc, sprzedawaj pkc tylko w końcu przyznaj, że na niczym się nie znasz, a jedno co potrafisz to pisać bzdury o dolnych widłach i 70 groszach. Więc kto tu jest naganiaczem?
Jak jeden tak i drugi macie wizję,może trochę wiedzy ale to jest giełda wszystko się może zdarzyć.Te Twoje 70 groszy albo te wizje wzrostu ,to są tylko wizje.Prawda jest taka ,że przy obrotach rzędu 800 tys , 1,5 mln,czy 2,5mln można zrobić wszystko pod siebie (duży gracz).I na nic te wasze dywagacje i wymądrzania.Trochę pokory panowie.Czy ktoś przewidział,że Petrol wypali dzisiaj w górę,aż 20 parę procent.Myślę,że nikt,tak samo z Westą dlaczego nie wzrost w poniedziałek ,a dlaczego nie spadek ,ale dlaczego do 0,70?Chora wyobraźnia?
widze,że masz zdrowe podejście,ukraincy mają ponad 70 procent ,tu wszystko sie może zdarzyć i ani lary ani magda nie bedzie tu miała na nic wpływu!!!!!!!!!!!!!
panowie co wy się tak podniecacie tym kursem.,,,gracie na krótko??/dla mnie czy będzie teraz 70 groszy czy złotówka nie ma większej różnicy wpakowałem tu duże pieniądze i za rok chcę 100 procent,takie mam założenie,wystarczy jak dla mnie,a wy tu piszecie o jakims at,oczerniacie się ,co wy robicie na giełdzie jak wam teraz zwieracze puszczają,,,,byłem na różnych spólkach ,wykresy,świece i te forum trzeba traktować z przymróżeniem oka,najgorsza jest panika na giełdzie i psychologia tłumu,ludzie na forach nakręcają się wzajemnie i wierzą w to co chcą wierzyć......spokojnie tu będzie jeszcze dobrze,niech no nasz dyrektor wygra wybory to będziemy łapać weste na wyższych poziomach,a jak nie macie nerwów to kghm proponuje,jsw i takie tam ,,,,,
No właśnie,to jest zdrowe podejście.I oby takich graczy,a raczej inwestorów było jak najwięcej.Rynek byłby bardziej przewidywalny.Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji.
na Boga, jestem ze wschodu, ale ludzi, czy wy tak dużo już zarobili , czy stracili, że taki młyn u was,. popatrzeć na kreski, na wyniki , a nie tylko krzyczyć uraa!!!, forum odstrasza inwetorom