Notatka prasowa
Zarząd ATON-HT S.A. pragnie poinformować, że w dniu 10-10-2012 w godzinach
10.30-15.00 będzie zorganizowany pokaz urządzenia Aton-HR. W ramach pokazu
zostanie przeprowadzony proces zgazowania odpadów komunalnych (RDF) z
produkcją energii elektrycznej. Zapraszamy potencjalnych Klientów do odwiedzenia
naszego zakładu w Stardomii Wierzchniej 65 k/Sycowa
Zarząd Aton-HT SA
no coz wszystko co zrobia to zenada , powiedz baton w takim razie co cie zadowoli tylko nie pieprz o kursie 10 ,
ja dzis kupowalem , okaze sie po czasie gdzie racja
Dnia 2012-10-05 o godz. 18:46 ~mis 12 napisał(a):
> no coz wszystko co zrobia to zenada , powiedz baton w takim
> razie co cie zadowoli tylko nie pieprz o kursie 10 ,
ja
> dzis kupowalem , okaze sie po czasie gdzie racja
Dnia 2012-10-05 o godz. 19:41 ~Baton napisał(a):
> Dnia 2012-10-05 o godz. 18:46 ~mis 12 napisał(a):
>
> no coz wszystko co zrobia to zenada , powiedz baton w takim
> > razie co cie zadowoli tylko nie pieprz o kursie 10
> ,
ja
> dzis kupowalem , okaze sie po czasie gdzie
> racja
Może ktoś jednak jedzie , czy można liczyć na relację z pokazu , ja nie mam szans , nie mogli to tydzień temu. Gerg czy może Ty będziesz albo twoi klienci ? Co im da taki pokaz i czy jest to ich pierwszy ?
Każdy, kto otrzymuje zaproszenie, reaguje. To element zarowno dobrego wychowania, jak tez profesjonalnych relacji biznesowych. Bo notatka w internecie to nie jedyny sposob zaproszenia tam, gdzie prezentuje sie nowy model "mercedesa". Bądźmy poważniejsi :)
Oj Misiu może i trzeba, tylko przekonajcie mnie, że warto. Po tym pokazie pewnie znów bedzie notatka, kurs lekuchno w górę bo znowu bedziemy naiwni, że może to właśnie tym razem coś im wyjdzie. Ale w sumie to ja nie mam co narzekać bo ostatnio trochę zarobiłam. I znowu ide na zakupy ...
bedzie na pokazie klient ktorego zainteresowalem tematem wiec bede wiedzial co tam sie dzialo i napisze , a czy warto jechac ? zalezy : jak twoje zakupy to kiecki w butiku to nie a jak tanie akcje dzis to sama sobie odpowiedz
moze masz racje , ale jesli sie odbedzie to trzymam za slowo , ze zjesz wlasne jak piszesz g ...o , chetnie poznam twoje doznania bo to cos czego sam mam nadzieje nigdy nie doznam
Tylko żeby k....... maszyn wystarczyło dla wszystkich jak nagle każdy z klientami przyjedzie i z kasa do kupienia ja pie......... strach pomyśleć co będzie z kursem.
przełomu nie bedzie widac sypanie akcjami po 1 zl i tyle, cel 1 zl , przez tyle lat nic nie zrobili zeby rozwinac biznes i teraz pokazy nic nie dadza, niech jezdza na odpusty pokazywac urzadzenie
Tylko że my od ponad roku klientów przyprowadzamy a spółka jakoś ma problem z tym aby z przyprowadzonym i chętnym klientem sfinalizować transakcje, zresztą Gerg mógłby na ten temat całą litanię trzasnąc