zapowiada sie ciekawie ale to nc dzisiaj te 500k zebral chyba ten sam co wczoraj 2400k naprawde moze jakas solidna spolka,pozdrawiam i upup!!!10 mysle ze bardzo prawdopodobne dalej zobaczymy
Free float 2,54% a skoro tylko tyle to może być ciekawie. pewnie 10zł. to czcze życzenia ale okolice 2zł.są realne. przy obrocie 545 267 szt to całkiem niezły wynik jak na new connect. Do pt powinno być 2zł.
do as....tutaj nikt nikogo nie namawia jak nie kupujesz to poco tu piszesz takie cioty mnie wkurw...nie wchodzi nie kupuje to na hu tu pisze zaloz sobie lokate na 6% to pewniak akurat dla ciebie hehe.
Nie chciałbym być niegrzeczny ale kapitalizacja spółki w granicach 130 mln to niezły eksces.
Amber to pikuś przy tej spółce,ale to przecież nieregulowany
Dnia 2012-10-04 o godz. 12:24 ~b_uważny_inwestor napisał(a):
> Nie chciałbym być niegrzeczny ale kapitalizacja spółki w
> granicach 130 mln to niezły eksces.
>Amber to pikuś przy tej
> spółce,ale to przecież nieregulowany
Przy sprzedaży za ub.r rzędu 0,6mln przebitka jest ogromna. Jak fejsbuk.
Opchnąć akcje za grosze a nie złote będzie ogromnym sukcesem właścicieli.
Zanim na tym rynku zainwestujesz to kolego trochę się postaraj i dowiedz się coś o tej spółce chyba że piszesz po to żeby kogoś zniechęcić i sam kupić ;-). Te 0,690mln to mieli za 12.2012. bo wcześniej działali pod Sp. z o.o. a za pierwsze półrocze tego roku mieli coś około 5mln. Wskoczyłem po 2.10 i jestem bardzo zadowolony. Jestem przekonany że na tej spółce będzie się działo i to dobrego. Widać to po łykaniu każdej ilości akcji praktycznie na pniu i to na najwyższych poziomach. Duża niechęć do sprzedaży jest też bardzo widoczna. Wszystkim którzy kupili życzę 10-12złociszka.
Ale tutaj zazdrośników!!!! :-))) Nie powsiadali na papier i teraz w dołku ich ciśnie! Ja myślę że to dopiero się rozpędza. Trochę poczytałem o tym papierze i jest moim zdaniem bardzo OK. Ten popyt i podaż mnie trochę zastanawia bo widać że nie puszczają akcji nawet na maksimum dnia. To daje do myślenia. Jestem z pozytywnie myślącymi. POZDRO
Ja kupiłem kilka sztuk po 2.80 zł. no i 3.00 zł. tylko nie wiem jak mogłem przekapić wcześniej tą spółke. Pozdrawiam i życze sporych zysków, a chyba na to się zapowiada :)