Kto po takim infie sprzedaje ????
to tak jak by znać nr totolotka i nie wysłać kuponu
Tu gra idzie o dużą kase
Teraz jest moda na Eko
Jeśli chodzi o bankructwo to było to możliwe przed infem
ale teraz to raczej nie realne.
Prędzej chodzi o przejęcie!!!!!
Nie kupować tylko sprzedawać i obserwować a zostaniecie
z ręką w nocniku :-)
no to czemu nie kupujesz?
jak ja wiem, że na czymś zarobie full kasy to nawet kredyt biorę i pakuje do wora akcyjki!
więc? czemu nie zgarniesz co jest na 6 i 7 groszach?:D
na gieldzie niczego nie ma pewnego na 100% jest tylko prawdopodobienstwo,kojarzenie faktow itp
ja pisze o bardzo duzym prawdopodobienstwie takiego scenariusza a nie ze tak bedzie na 100%. czy jestem obiektywny ? tak sadze.nie pisze brac bo lecimy na 100zl napisalem ze moim zdaniem ryzyko jest znikome przy ewentualnym zysku.
kazdy jakos ma zbudowany swoj portfel i tego sie trzyma.
bo kolego cały czas dobieram!!!!!
Dziwi mnie fakt że Ty jesteś na tym forum i wszystkich negujesz
powiedz dlaczego????
Były ciężkie czasy dla tej spółki ale teraz zapaliło się zielone światełko
a Ty cały czas negujesz wszystkie wypowiedzi
Poprzyj to co masz do powiedzenia faktami nie plotkami i swoim
pesymistycznymi domysłami.
nie neguje spółki a tego typu wypowiedzi - i nie ściemniaj, że dobierasz - powiedz, która transakcja kupna była Twoja?!
no właśnie pewnie żadna więc po co ta ściema? pewnie zapakowałeś się pod korek a teraz tylko liczysz, że ktoś Ci kurs podbije??
a więc macie racje - jeśli dobrze to wykorzystają szansa na zysk jest (ale to dopiero jak ruszą w pełni dopłaty a więc w przyszłym roku)
a do tego czasu co?! z czego wezmą kasę? i to jest właśnie ta druga strona medalu - nie mają kasy więc może być im ciężko przetrwać do tego czasu...
nie o takie rozwiazanie tutaj chodzi.
oni juz udowodnili i przekonali chyba siebie ze nie maja skutecznego pomyslu na ten produkt.teraz jest najdogodniejszy moment na sprzedaz.
moim zdaniem,tylko branzowy inwestor, w wiekszosci lub calosci.
dokapitalizowanie przez emisje wiazaloby sie z budowaniem calych struktur.mogloby pochlonac kase bez spodziewanego efektu.
ja licze na branzowego.
no to muszę Cie rozczarować bo mam sporo wspólnego z budowlanką...nikt branżowy ich nie przejmie - nie mają po prostu kasy....
chyba, że jakiś inwestor się znajdzie co dokapitalizuje spółkę aby przetrwali do tych dopłat...
tylko czy na 100% dopłaty będą?;)
średnią na tej spółce mam wysoką
więc nie interesują mnie grosze a co do kupowania to co dziennie
dokupuje.
Wiem że tu będzie odbicie i to już nie długo , bo jak się pojawią infa
to będzie już po herbacie.
Do tej pory budowa domu w systemie była droższa niż budowa zwykła ale
oszczędności energii są duże a teraz przy dofinansowaniach będą porównowalne więc każdy kto zamierza budować budynek (biurowiec,dom)_
wybierze hotbloka bo eksploatacja jest tania takiego budynku
W każdej chwili może pojawić się info o podpisaniu np.
listu intencyjnego z inwestorem.
Pamiętaj że jak komuś zależy na budowie budynku z hotbloka i otrzymaniu
dotacji to będzie chciał to zrobić jak najszybciej być jednym z pierwszych
a po pojawieniu się kilku inwestorów to trzeba będzie czekać na realizacje
Mowicie ze nie mozna zarobic ja wziolem po 2gr za 14tys i sprzedalem po 6 gr a wy piszecie ze nieda rady zarobic jak to jest pisalem by brac po 2gr a wy mnie niesluchaliscie
Większego idioty na forum nie spotkałem.
Idź na to Emporium i zbieraj w ciszy tak jak to obecnie robisz.
Kupiłes 700tys Hotbloka po 2gr !!!!
Zalicz w końcu ta matematykę bo się nigdy z tej podstawówki nie wydostaniesz.
widać że komuś spodobało się podszywanie się pod czyiś nick, HotBlok ma zupełnie inny styl pisania więc i to na pewno nie on pisał. ps. HOtBlok nie robi blędów ortograficznych ;)
to takie info jak to, że petrol ma rope;)
jak przełoży się to na zyski bądź kontrakty to wtedy będzie infem a tak to bardziej info sejmu niż hotbloka;)