Decyzja sobolewskiego i spółki przejścia na fixing efektem... uwaga.. obrotu !!! Gdzie średnią nawet z 3 miesięcy mieliśmy 10-cio krotnie większą niż to co jest na fixingu. Czy tam siedzą barany takie jak w sejmie ?
a może tam Grzegorz Lato ma aspiracje na nowego prezesa i w celu sprawdzenia się w nowej roli podjął uchwalę o utworzeniu fixingów ?
i własnie w tym rzecz !
Jestem daleki od takich stwierdzeń i tego słowa bo brzmi ono słabo ale.. to jest niesprawiedliwe ze BGE jest obok śmieciuchów i jest tak samo traktowane.
a powiedz mi Jankoinwestorze,
jesteś z samochodem na giełdzie o wartości 100 tys zł , nagle okazuje się , że zainteresowanie Twoim pojazdem jest małe , niby ktoś tam chodzi, ogląda, pyta ale konkretnych żadnych propozycji ... Zdajesz sobie z tego sprawę z tego i masz papiery ,że Twój samochód jest z limitowanej edycji gdzie do produkcji wyszło tylko 1000 sztuk i z każdym miesiącem jego wartość będzie rosła.. co robisz ?
sprzedajesz ten samochód za 40-50 tyś ?
To proste patrzę ile kosztuje utrzymanie tego auta oraz czy tez nie traci na wartości z powodu np rdzy! A co będzie jak to auto okaże się chińska podróbką?
No nie szalejcie tak z obrotami. wzrosły ponad 10-krotnie. Do... prawie 7000 zł słownie siedmiu tysięcy złotych. Ech.. Już tylko chyba tylko info że spółka ogłosi szczęśliwe numery Lotto swoim akcjonariuszom może podnieść kurs!
kochani chyba nie pchaliscie sie w zamrazarke po to zeby lody zaraz krecic:)-----tylko wszyscy rozsadni potraktowali to jako inwestycje i lokate na kwartal--potem zobaczymy beda infa finansowe itp ----nie sadze zeby byli tacy glupi co wladowali tu swoje oszczednosci calego zycia---ja pomielilem jak byla mozliwosc a czesc zatrzymalem a dzis nawet cos tam dokupilem