• Do Arek ! Autor: ~xxx [77.253.9.*]
    Widze ze jestes dobrze poinformowany i masz kogos w spolce to dobrze bo w tych czasach sie przydaje to bardzo i oby jak najwiecej takich ludzi jak ty bo o to chodzi zeby wszyscy zarobili i odrobili straty jakie poniesli wczesniej na jago chyba w kancu cos sie nalezy tez akcjonariuszom bo wierzyciele i tak dostana a my jako akcjonariusze niestety nie przy likwidacji wszystko tracimy albo prawie wszystko !!Wiec Arek nie przejmuj sie tymi ktorzy pisza tutaj cos zle na to co piszesz bo to jest forum i zawsze sie znajda zle osoby i zazdrosne bo nie maja akcji i boli ich to ze oni nie zarobia jak dobrze sie wszystko skanczy !!Jak myslisz Arek jaka jest szansa na uklad i wogole jakiego kursu sie spodziewasz ze bedzie jak na razie nie widac zbytnio kupujacych kazdy sie boi bo jest duza nie pewnosc po ostatniej zmianie przez sad na likwidacje jednak jak myslisz teraz sie to wszystko skanczy i czy wiesz cos na temat inwestora czy sa jakies przeslanki do tego ze ktos wejdzie bo pisali ze jest podmiot z zagranicy i bada spolke pod katem wspolracy !!Z gory dzieki za wszystkie informacje jakie tutaj dales nie oficjalne ale wiadome bo to forum.Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy i trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po naszej mysli .
  • Re: Do Arek ! Autor: ~Janek [37.7.170.*]
    Jak do tej pory Areczku wszystko sie sprawdza.a moze masz jakies przecieki od bieglego?lub z sadu?
  • Re: Do Arek ! Autor: ~hhhh [213.56.234.*]
    Ten Arek to jest biedny z parkietu
  • Re: Do Arek ! Autor: ~arek [89.151.40.*]
    wszelkie informacje ktore przekazywalem byly rzetelne i prawdziwa pisalem rowniez o tym ze nikt nawet prezes nie zna wyroku sadu , do ogloszenia decyzji zostal tydzien ido tego momentu juz nie bedzie zadnych informacji ze spolki , wytrwalym powiem tak dla zarzadu , wierzycieli i nas akcjonariuszy jest tylko jedna mozliwosc odzyskania lub dla tych co kupowali na dolkach duzego zwrotu kapitalu poprostu upadlosc likwidacyjna tutaj sie nikomu nie oplaci ja tylko sie dziwie ze ludzie wywalaja teraz trzymajac akcje p[rzez pol roku ale to ich sprawa , na potwierdzenie swojej wiarygodnosci info z sadu ukaze sie w nzstepnym tygodni poznym wieczorem do tego czasu prosze o spokuj i rozwage
  • Re: Do Arek ! Autor: ~xxx [77.253.9.*]
    Arek a trzymasz akcje jeszcze czy wywaliles?bo ktos jednak wywala nie wyglada to dobrze tym bardziej ff prawie caly na rynku wiec chyba ryzyko zbyt duze!!
  • Re: Do Arek ! Autor: ~as [62.141.214.*]
    ktos wywala a ktos zbiera
    mysle ze sa dwa scenariusze przy ukladzie likwidacyjnym
    -nie ma jeszcze nikogo zainteresowanego i teraz kurs jest zostawiony samopas-lecimy na 5 groszy
    -juz ktos zbiera pod nowa dzialalnosc i tarcze podatkowa , wtedy kilka dni wieksze obroty i jadziem do gory

zgadza sie ktos zbiera ktos wywala wszyscy czekaja na informacje jakie beda jezeli uklad tozaczna sie zakupy i to potezne moga byc jezeli likwidacja rowniez moze byc ciekawie bo ktos moze przejac czesc i wykorzystac jako tarcze podatkowa............na razie wszyscy czekaja na decyzje jaka bedzie pozostalo 6 dni wiec bedzie coraz cieplej z godziny na godzine !!jezeli bedzie uklad beda wzrosty i to ogromne a zasieg trudno przewidziec z akcjami elektrimu cena moze byc ogromna !!ale poczekajmy do wyroku bo to jest podstawa do wszystkiego!!!
    Arek trzymasz akcje jeszcze czy juz sprzedales lub jakas czesc?
    nie jestem matolem zeby teraz wywalac , tylko ciolki teraz sprzedaja swoje nedzne pare tys
    czyli czymasz rozumie :) po jakiej cenie chcesz sprzedac lub jaki kurs przewidujesz po ukladzie? bo ja sam juz nie wiem na razie nie ma chetnych jak widac :(
  • Re: Do Arek ! Autor: ~jan kos [89.228.234.*]
    kurs musi być wysoki, bo najpierw wytrzepali ludzi na stormie i póżniej na jago
    mysle ze 25gr mozemy osiagnac , oczywiscie pierwszy opor mamy na 17 gr , ale jesli nie chcesz zostac to ja cie na sle nie trzymam
    ale jak bedzie uklad a tutaj duza nie wiadoma jest!! jak sadzisz bedzie uklad czy likwidacja?
  • Re: Do Arek ! Autor: ~raf [62.61.37.*]
    jeśli info będzie pozytywne to nie radzę sprzedawać za szybko i te 0,25 to przystanek...
    kolego jeszcze raz powtarzam na sile nikt tu nikogo nie trzyma chcesz to kupuj nie to sprzedaj ja wiem swoje i zostaje do konca chociaz wyroku sadu nie znam , ale sa pewne fakty , ktore same muwia za siebie wiecej nic nie bede pisal bo i tak to nic nie da jutro nastepny baran wyzuci swoje pare tys srajac w gacie , widze ze niektorzy ludzie sa niereformowalni powtarzac setki razy to samo stalo sie nudne
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.