• Prosze o rade.. Autor: ~Nowy !! [46.134.66.*]
    Wszedłem w ta społke niedawno i mam srednia 79 gr... nie wiedeziałem ze bedzie taka sytuacja i przyznam szczeze ze sie boje poriadzcie mi comam robi ? sprzedac ? trzymac ? nie strace pieniedzy ? a jak spadne do 30-40 gr ? to mozliwe ?

jak to jest ta spolka ma chyba najlepsza przyszłosci , plany i zaplecze i tak jest ze jest czerwony kolor ?
  • Re: Prosze o rade.. Autor: ~kolo [178.252.29.*]
    nowy jak chciałes poruchac to po co kupowałes baby na giełdzie,..trzeba było udać sie do burdelu i tam dac sobie upust, a tak tu ciebie wyruchaja bez mydła
  • Re: Prosze o rade.. Autor: ~mms [83.20.199.*]
    przyszłość teoretycznie jest w różowych barwach ale zawsze zdarzają się korekty...
    wiele osób wystraszyło się 2 fixów oraz tego, że zostali wezwani do przedstawienia analizy finansowej...

zależy jak inwestujesz -ja wszedłem tu długoterminowo więc 2 fixy przeczekam a jak nadaży się okazja to dokupię;)

a Ty zrobisz jak uważasz -masz trzy wyjścia - sprzedać, czekać albo dokupić a wybór należy do Ciebie!
  • Re: Prosze o rade.. Autor: vvu132 [82.160.131.*]
    http://newconnect.pl/?page=archiwum&ph_main_content_start=show&ph_main_content_cmn_id=8949

To Ty JESZCZE NIE SPRZEDAŁEŚ???
  • Re: Prosze o rade.. Autor: ~mms [83.20.199.*]
    Co Ty ludzi straszysz? a no tak chcesz taniej dokupić:D
    to masz rację - sprzedawać syfka;)
    Poooomówienia:>.
  • Re: Prosze o rade.. Autor: ~JankoInwestor [83.12.69.*]
    Tak myślę że jak weźmiesz jakiś drugi etat lub nadgodziny to może odrobisz stratę
    Dzięki za pocieszenie misiu, już myślałem że nie ma dla mnie ratunku:/.
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.